En erken hamilelik belirtileri

slm kızlar ben geldim kan sonucumu aldım 57 küsür çıktı dr düşük dedi dış gebelik düşük olabilir dedi beni korkuttu 2 gün sonra tekrar gitcem umarım 2 ye katlar değerim

hoşgeldin bitanem...valla şu değer olayını halaaa anlyamadım bennn.kaçın üstünde olması lazımmışşş..inşallah yükselir gülüm değerinn dualarım seninlee...:Saruboceq::Saruboceq:

yaaaa kızlaaaar soruma cevap vermediğinize göre umudu kesiyim dimi.herşeyden umutlanmaya çalışıyorum.bakın şimdi neyi taktım kafama:hastanede sonuç beklerken yanıma erzurumlu yaşlı ve geveze bi teyze oturdu.başladı anlatmaya bişe sormadım haaa.hani vardır ya öle tipler.anlattı anlattı sonrada heralde çok konuştuğunun farkına vardı sen bebek mi bekliyon onun için mi geldin dedi.test yaptırdım onun sonucunu bakliyorum dedim.kaç gün geçti dedi.3 gün dedim.çıkmaaaaaaaz dedi.15 gün geçmeden çıkmaz dedi.bende kan testi dedim o geçikmeden de çıkıyo dedim.yoook 15 gün geçmeden çıkmaz dedi.ben ısrarla kan kesin sonuç verir diyorum kadın inatla çıkmaz diyo beni dinlemiyo bile.bak sonuç negatifse bile inanma test yanlış çıkar bu saatte tutukluk yapar üzülme diyo.ill kand da idrarda da 15 gün geçecekmiş.sen dikkat et ayetel kürsi oku o çıkar diyo.inanma teste sakın diyo.

allahım acaba sonuçtan çok etkilenmemem için mi gönderdi bu teyzeyi bana.bi işaretmiydi ki.inanmasam mı ki teste.güya okumuş adamım bilime inanmıyorum da teyzeye inanmak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmm

slm kızlar ben geldim kan sonucumu aldım 57 küsür çıktı dr düşük dedi dış gebelik düşük olabilir dedi beni korkuttu 2 gün sonra tekrar gitcem umarım 2 ye katlar değerim

öffff bu doktorların hastasıyım heeee, nesi düşük bal gibi güsel değerin bak canım benim il değerim 17 idi, 2 gün soora 74 olmuştu soora da keseyi görmüştük, moralini bozma sakın, ben hiç olumsuz düşünmemiştim, saolsun doktorum da beni çok cesaretlendirmişti, iyidir benim doktorkaydirigubbakcemile3

canım otomatik hesaplara göre ayın 1 i benim hesabıma göre dün olamam lazımdı .bugünde bişe yok .acaba geç yumurtlayıp geç döllendiyse....olurmuki.cannım sen 4 gün geçmeden önce hiç test yapmışmıydın.kaçtı değerin hatırlıyomusun çokmu sordum.hadi cevapla be.canımsın be

canım ya angelic'in dediği gibi geç döllenme varsa olabilir bence..dikkatli ol yinede derimm...ama geç döllenme filan yoksaa ve burda yaşadıklarını anlatıo herkes onlarıda baz alırsakk bilime inanmaya devam et derim:teselli:inş... geç döllenmedir canım benim bi umut işte...a.s.

çok karışmış gibi olmayayım ama büyüklerin söylediği çoğu zaman doğrudur.eskiden şartlar çok zormuş ve insanlar bu zor şartlar altında çarelerini kendileri buluyorlarmış bence doğru söylemiştir o teyze.bu arada idrar testiydi değil mi yaptırdığınız?

canım niye çok karımış gibi olacaksın.bıurda hepimiz birbirimizin derdine ortak olamaya çalışıyoz.inş.öledir canım yaaaa

)ne bileyim siz aranızda ii dostluklar kurmuşsunuz.birbirinizle bilgi alışverişi yapmak daha doğru olabilir dedim ama öyle değilmiş nys

ahh canım benimm ...hadii kısss hamiş haberini patlatta umut ol banaaaaa:dance:

olucam olucam di mi? hııımm ben bugün de mi çalışsam, pil bitti bizde yaaav, bu dönemler pek yorucu anacım

aslında çok da ümitli diilim, benim tutturma olayı biraz geç oluyo, şimdi nadastadelikafadulden

olucam olucam di mi? hııımm ben bugün de mi çalışsam, pil bitti bizde yaaav, bu dönemler pek yorucu anacım

aslında çok da ümitli diilim, benim tutturma olayı biraz geç oluyo, şimdi nadastadelikafadulden

çalışsammı die birşey yok bacımm..çalışıcasss boşunamı bağırıoss burda şubatta melekler gelecek die...delikafaduldensonuna kadar çalışıcassssss.......:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…