slm kızlar ben geldim kan sonucumu aldım 57 küsür çıktı dr düşük dedi dış gebelik düşük olabilir dedi beni korkuttu 2 gün sonra tekrar gitcem umarım 2 ye katlar değerim
beklioss bacımm beklioss....kaydirigubbakcemile3hem gün sayıyoss hem çalışıoss:))17 şubattt..dahaa çookkkk varrrrrrrrrdelikafadulden
hoşgeldin bitanem...valla şu değer olayını halaaa anlyamadım bennn.kaçın üstünde olması lazımmışşş..inşallah yükselir gülüm değerinn dualarım seninlee...:Saruboceq::Saruboceq:
slm kızlar ben geldim kan sonucumu aldım 57 küsür çıktı dr düşük dedi dış gebelik düşük olabilir dedi beni korkuttu 2 gün sonra tekrar gitcem umarım 2 ye katlar değerim
seni görmez miyim hiç, ayıpsın...ben de napiim kocayı bekliyom bir taraftan bi şiler yiyom yememeye çalışıyom, sözde kilo verecem, ahanda veriyom hiiiiiiii:sm_cool:
senin pıtırcık geç döllendiyse kanda çıkmayabilir, geç çıkar, benim kaybettiğim bebeğimde reglim geçtikten 4 gün sonra yaptırmıştım ve çok düşük bi değerdi, meğer 1 hafta geç ovulasyon olmuş, senin günün ne zamandı?
yaaaa kızlaaaar soruma cevap vermediğinize göre umudu kesiyim dimi.herşeyden umutlanmaya çalışıyorum.bakın şimdi neyi taktım kafama:hastanede sonuç beklerken yanıma erzurumlu yaşlı ve geveze bi teyze oturdu.başladı anlatmaya bişe sormadım haaa.hani vardır ya öle tipler.anlattı anlattı sonrada heralde çok konuştuğunun farkına vardı sen bebek mi bekliyon onun için mi geldin dedi.test yaptırdım onun sonucunu bakliyorum dedim.kaç gün geçti dedi.3 gün dedim.çıkmaaaaaaaz dedi.15 gün geçmeden çıkmaz dedi.bende kan testi dedim o geçikmeden de çıkıyo dedim.yoook 15 gün geçmeden çıkmaz dedi.ben ısrarla kan kesin sonuç verir diyorum kadın inatla çıkmaz diyo beni dinlemiyo bile.bak sonuç negatifse bile inanma test yanlış çıkar bu saatte tutukluk yapar üzülme diyo.ill kand da idrarda da 15 gün geçecekmiş.sen dikkat et ayetel kürsi oku o çıkar diyo.inanma teste sakın diyo.
allahım acaba sonuçtan çok etkilenmemem için mi gönderdi bu teyzeyi bana.bi işaretmiydi ki.inanmasam mı ki teste.güya okumuş adamım bilime inanmıyorum da teyzeye inanmak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmm
yaaaa kızlaaaar soruma cevap vermediğinize göre umudu kesiyim dimi.herşeyden umutlanmaya çalışıyorum.bakın şimdi neyi taktım kafama:hastanede sonuç beklerken yanıma erzurumlu yaşlı ve geveze bi teyze oturdu.başladı anlatmaya bişe sormadım haaa.hani vardır ya öle tipler.anlattı anlattı sonrada heralde çok konuştuğunun farkına vardı sen bebek mi bekliyon onun için mi geldin dedi.test yaptırdım onun sonucunu bakliyorum dedim.kaç gün geçti dedi.3 gün dedim.çıkmaaaaaaaz dedi.15 gün geçmeden çıkmaz dedi.bende kan testi dedim o geçikmeden de çıkıyo dedim.yoook 15 gün geçmeden çıkmaz dedi.ben ısrarla kan kesin sonuç verir diyorum kadın inatla çıkmaz diyo beni dinlemiyo bile.bak sonuç negatifse bile inanma test yanlış çıkar bu saatte tutukluk yapar üzülme diyo.ill kand da idrarda da 15 gün geçecekmiş.sen dikkat et ayetel kürsi oku o çıkar diyo.inanma teste sakın diyo.
allahım acaba sonuçtan çok etkilenmemem için mi gönderdi bu teyzeyi bana.bi işaretmiydi ki.inanmasam mı ki teste.güya okumuş adamım bilime inanmıyorum da teyzeye inanmak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmm
ooo senle arka arkaya yanee, benim de 12 şubat gelmes şimdi bekle dur
çok karışmış gibi olmayayım ama büyüklerin söylediği çoğu zaman doğrudur.eskiden şartlar çok zormuş ve insanlar bu zor şartlar altında çarelerini kendileri buluyorlarmış bence doğru söylemiştir o teyze.bu arada idrar testiydi değil mi yaptırdığınız?
canım daha 2 gün var adetimecanım nesi düşük bu değerin .10 un üstündeyse hamilesin işte.kaç gün geçti adetin
baharcannnn korkmaa kıss rahat ol anacımm rahatttt...değerinn bak nasıl yükselecekkk..relaxxxxŞeniz
vuslaaaat kıssıııım sana cvp yazdım niye okumuyon, gelcem oraya heeeeeklava:
canım daha 2 gün var adetime
doktor düşük dedi, korkuttu işte beni
ahh canım benimm ...hadii kısss hamiş haberini patlatta umut ol banaaaaa:dance:
)ne bileyim siz aranızda ii dostluklar kurmuşsunuz.birbirinizle bilgi alışverişi yapmak daha doğru olabilir dedim ama öyle değilmiş nys [/QUOT
aaa olur mu kıss ölee şeyy..senin bi bilgin varsa sende onu bizimle paylaşıcannşutarafagittibu dostluklar paylaşımla kuruldu anacımm...ben geldimm dediğin anda sende bizdensin artıkkkyerimseniben
olucam olucam di mi? hııımm ben bugün de mi çalışsam, pil bitti bizde yaaav, bu dönemler pek yorucu anacım
aslında çok da ümitli diilim, benim tutturma olayı biraz geç oluyo, şimdi nadastadelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?