En erken hamilelik belirtileri

)ne bileyim siz aranızda ii dostluklar kurmuşsunuz.birbirinizle bilgi alışverişi yapmak daha doğru olabilir dedim ama öyle değilmiş nys

canım eskilerle yenilerin bi farkı yok burda kimi bulursak onunla sohbet ediyoruz.
sonuçta ortak paydada buluşuyoruz..bebeeeeeeeeeeeeeeeekkkkk

slm kızlarrr....... nasılsınız bugün dün çok güzel hamiş haberleri vardı çok umutlandım bu ay toptan hamiş kalsak ne güzel olur dimi....

BİRAZ TÜRK FİLMİ ÇEVRECEĞİM AMA;beni bağrınıza bastığınız için çok teşekkürler...yarın için bana dua edermsiniz?inş sonuç pozitif çıkar Allahım inş,inş,inş.......

geçen ayın 30undaydı ama olmadı belirtiler de kasık da ara ara ağrılar,gaz problemi,sürekli akıntı,bir andaacıkma,mide yanması ...

yapmaz olurmuyum hep yaptım hepsi negatif ...arkadaşlar inanma dediler bende yarın sabah kan tahlili yaptırmaya gideceğim..

yapmaz olurmuyum hep yaptım hepsi negatif ...arkadaşlar inanma dediler bende yarın sabah kan tahlili yaptırmaya gideceğim..

bende 3 gündür yapıyorum negatif.işte bugün de kan testi yaptırdım o da negatif.hastanedeki o 1 saatimi hiç unutmayacağım.bütün iç organlarım zangır zangır titredi.keşke sonuç değseydi o halime.inş sen güzel haberlerle dönersin.daha önceden de geçikirmiydi adetin.benim hiç olmadığı için kesin gibi bakıyodum.aldım ağzımın payını

kızlar ben bu ay dr agitmedim... geçen ay günde bi tane klomen kullandım çok ısrar edince verdi dr beklemem gerektiğini söyledi...bu ay dra gitmeden kalan klomenlri günde bi tane içiyorum sizce yanlış mı yapıyorum bana bi akıl verin..

benim adetim önceden nadiren gecikirdi.ama gecikme en fazla 3 veya 4 gün en fazla..bence seninkininde zaman olabilir sen adet gecikmesinden kaç gün sonra tahlilini yaptırdın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…