)ne bileyim siz aranızda ii dostluklar kurmuşsunuz.birbirinizle bilgi alışverişi yapmak daha doğru olabilir dedim ama öyle değilmiş nys
olucam olucam di mi? hııımm ben bugün de mi çalışsam, pil bitti bizde yaaav, bu dönemler pek yorucu anacım
aslında çok da ümitli diilim, benim tutturma olayı biraz geç oluyo, şimdi nadastadelikafadulden
düşüğü önlemek için ilaç vermedimi canım progestan filan
)ne bileyim siz aranızda ii dostluklar kurmuşsunuz.birbirinizle bilgi alışverişi yapmak daha doğru olabilir dedim ama öyle değilmiş nys
slm kızlarrr....... nasılsınız bugün dün çok güzel hamiş haberleri vardı çok umutlandım bu ay toptan hamiş kalsak ne güzel olur dimi....
canlarr kocişş geliomuşş ben kaçarrrr....gece gelirimm....öptümm tek tek tek hepiniziiii :))
hadi hadi çalışmak için bahane arıyosuuuuuuun.seni gidiiiiiiii
ehheeee annadın sen onudelikafadulden
Benim koca da geldi canlarım ben nkaçar, soora gelicem beklerim hepinizi burada hade çüüüzzzkaydirigubbakcemile5
BİRAZ TÜRK FİLMİ ÇEVRECEĞİM AMA;beni bağrınıza bastığınız için çok teşekkürler...yarın için bana dua edermsiniz?inş sonuç pozitif çıkar Allahım inş,inş,inş.......[/QUOTE
reca ederiz.canım dualarım seninle.günün geçtimi? kaç gün geçti?belirtilerin neler?
bunları cevaplamazsan bağrımıza basmayız ona göre:)))))9acele cvp
kızlar bende bu ay aşırı dalgınlık unutkanlık vardı buda belirtimiki
geçen ayın 30undaydı ama olmadı belirtiler de kasık da ara ara ağrılar,gaz problemi,sürekli akıntı,bir andaacıkma,mide yanması ...
yapmaz olurmuyum hep yaptım hepsi negatif ...arkadaşlar inanma dediler bende yarın sabah kan tahlili yaptırmaya gideceğim..
bende 3 gündür yapıyorum negatif.işte bugün de kan testi yaptırdım o da negatif.hastanedeki o 1 saatimi hiç unutmayacağım.bütün iç organlarım zangır zangır titredi.keşke sonuç değseydi o halime.inş sen güzel haberlerle dönersin.daha önceden de geçikirmiydi adetin.benim hiç olmadığı için kesin gibi bakıyodum.aldım ağzımın payını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?