En erken hamilelik belirtileri

geçen ayın 30undaydı ama olmadı belirtiler de kasık da ara ara ağrılar,gaz problemi,sürekli akıntı,bir andaacıkma,mide yanması ...

anacım sen olmuşsun çoktandelikafadulden bence hamişsin bire on yane, değilse anjelic olmiimsengözlerimebaksanab

kocaya yemeği verdim geldim ayrı kalamadım yaneeee, vuslatım nirdesin kıssss?

cık cıııık:1no2: çok yanlış doktor takibinde olmalı, yoksa normal mi gelişti kist mi oldu nasıl anlıycan?

anacım sen olmuşsun çoktandelikafadulden bence hamişsin bire on yane, değilse anjelic olmiimsengözlerimebaksanab

kocaya yemeği verdim geldim ayrı kalamadım yaneeee, vuslatım nirdesin kıssss?

burdayım kısss seni bekliyom.benim yemek verecek kocam bilem yokk((

internette derdime çare arıyodum.kanda negatif olanlar sonradan pozitifi gördülermi .kimse görmemiş 1 kişi haricinde belki bende 2. olurum demiiiiii

anjeliccim beklemekten yoruldum artık bu benim 10.ayım artık kısmet diyorum onun tavsiyelerine uydum 9 ay bu ay kendimi dinledim inşallah kist falan oluşmaz geçen ay 7 yumurtam oluştu ama il dışına çıktım kocişle ayrıydım bu ay inş olur adetimde hep gecikiyodu geçen ay düzene girdi bu ayada belki bebiş gelir.....

burdayım kısss seni bekliyom.benim yemek verecek kocam bilem yokk((

internette derdime çare arıyodum.kanda negatif olanlar sonradan pozitifi gördülermi .kimse görmemiş 1 kişi haricinde belki bende 2. olurum demiiiiii

koca nerde senin yaaaav? İnşallah sen ters köşeye yatırırsın da pozitif çıkar canım, bekle 4-5 gün kadar olmazsan bi kan testi daha yaptır.

benim çıkmam gerekiyor arkadaşlar yarın size neticeyi bildireceğim inş.bana çok dua edin ne olur...Hayırlı geceler..

koca nerde senin yaaaav? İnşallah sen ters köşeye yatırırsın da pozitif çıkar canım, bekle 4-5 gün kadar olmazsan bi kan testi daha yaptır.

canım benim koca hafta da bi eve uğrar.ya ben böle hamile kalmaya çalışıyorum işte halinize şükredin.inmeyin adamların tepesinden.ayrı şehirlerde görev yapıyoruz.hafta sonları uğruyo.çok nadirde olsa hafta içi geliyo.ama ben hafta içi gelmesi tarftarı değilim çünkü giderken arabayı alıp gidiyo benimde işime gelmiyo.kim gezecek sonra.

inş.canım yaaa yaptırım yaptırım da ucuz bişede değilki ayın 15 ine daha var.ay sonunu nasıl getircez.bide yeni evliyiz borç harç.kimseden bişe almadık iyi halt ettik sanki.kendimiz yaptık herşeyi şimdide borcun içinden çıkmaya çalışıyoz.

oyyy yerim ben seni daha yeni evliymiş, şimdi ayrılık da pek zor olur beeee şincik sen iyisi mi biraz bekle test için gelmezse seninki o zaman yaptır.

valla zor oluyo böle.ayrıca ben ümiidimi kestim galiba.int.ten bakıyorumda kan da yanılma payı yokmuş.neyse bu ay senden bekliyoruz artık.güzel haberlerle gel ayın 12 si

valla zor oluyo böle.ayrıca ben ümiidimi kestim galiba.int.ten bakıyorumda kan da yanılma payı yokmuş.neyse bu ay senden bekliyoruz artık.güzel haberlerle gel ayın 12 si

sıkma değilse bile, daha kaçıncı denemenki? Moralin bozulmasın hemmencik, benim 2 seneden sonra oldu bi tane onu da 13 haftalık kaybettim bak yazın 3 sene olacak denemeye başlayalı ama umudumu kırmıyorum, kendimi sıksam da sıkmasam da herşey olacağına varıyor, yeterki sağlıklı olalın inan gerisi boş canımkaydirigubbakcemile3

ne güzel sölüyon canım ya.nş en kısa zamanda güzel haberler alırız.ben kaçtım başım çok ağrıyo.uzanım biraz öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…