geçen ayın 30undaydı ama olmadı belirtiler de kasık da ara ara ağrılar,gaz problemi,sürekli akıntı,bir andaacıkma,mide yanması ...
kızlar ben bu ay dr agitmedim... geçen ay günde bi tane klomen kullandım çok ısrar edince verdi dr beklemem gerektiğini söyledi...bu ay dra gitmeden kalan klomenlri günde bi tane içiyorum sizce yanlış mı yapıyorum bana bi akıl verin..
anacım sen olmuşsun çoktandelikafadulden bence hamişsin bire on yane, değilse anjelic olmiimsengözlerimebaksanab
kocaya yemeği verdim geldim ayrı kalamadım yaneeee, vuslatım nirdesin kıssss?
benim adetim önceden nadiren gecikirdi.ama gecikme en fazla 3 veya 4 gün en fazla..bence seninkininde zaman olabilir sen adet gecikmesinden kaç gün sonra tahlilini yaptırdın?
burdayım kısss seni bekliyom.benim yemek verecek kocam bilem yokk((
internette derdime çare arıyodum.kanda negatif olanlar sonradan pozitifi gördülermi .kimse görmemiş 1 kişi haricinde belki bende 2. olurum demiiiiii
koca nerde senin yaaaav? İnşallah sen ters köşeye yatırırsın da pozitif çıkar canım, bekle 4-5 gün kadar olmazsan bi kan testi daha yaptır.
benim çıkmam gerekiyor arkadaşlar yarın size neticeyi bildireceğim inş.bana çok dua edin ne olur...Hayırlı geceler..
canım benim koca hafta da bi eve uğrar.ya ben böle hamile kalmaya çalışıyorum işte halinize şükredin.inmeyin adamların tepesinden.ayrı şehirlerde görev yapıyoruz.hafta sonları uğruyo.çok nadirde olsa hafta içi geliyo.ama ben hafta içi gelmesi tarftarı değilim çünkü giderken arabayı alıp gidiyo benimde işime gelmiyo.kim gezecek sonra.
inş.canım yaaa yaptırım yaptırım da ucuz bişede değilki ayın 15 ine daha var.ay sonunu nasıl getircez.bide yeni evliyiz borç harç.kimseden bişe almadık iyi halt ettik sanki.kendimiz yaptık herşeyi şimdide borcun içinden çıkmaya çalışıyoz.
valla zor oluyo böle.ayrıca ben ümiidimi kestim galiba.int.ten bakıyorumda kan da yanılma payı yokmuş.neyse bu ay senden bekliyoruz artık.güzel haberlerle gel ayın 12 si
sıkma değilse bile, daha kaçıncı denemenki? Moralin bozulmasın hemmencik, benim 2 seneden sonra oldu bi tane onu da 13 haftalık kaybettim bak yazın 3 sene olacak denemeye başlayalı ama umudumu kırmıyorum, kendimi sıksam da sıkmasam da herşey olacağına varıyor, yeterki sağlıklı olalın inan gerisi boş canımkaydirigubbakcemile3
kimse yok galiba
ben varım canım, kan tahlili yaptıracaktın yanlış hatırlamıyorsam değil mi? naptın..
yaptırdım tatlım adete 2 gün var 57 küsür çıktı ama dr düşük dedi 2 gün sora tekrarlıcaz korkuttu biraz beni dış gebelik yada düşük olabilir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?