En erken hamilelik belirtileri

baharcım korkma arkadaşımın da düşük çıkmıştı ama şükür 2. testte yükselmiş senin adetine 2 gün varken ki sonuç bu arkadaşımın 5 gün geçmiş sonucu 68di
üzülme sakın

baharcım korkma arkadaşımın da düşük çıkmıştı ama şükür 2. testte yükselmiş senin adetine 2 gün varken ki sonuç bu arkadaşımın 5 gün geçmiş sonucu 68di
üzülme sakın

gercektenmi ya valla iyi geldi bu haber çok korkuyorum ya kadın beni korkuttıu çok dış gebelik düşük olabilir diye

tatlım bilmiyorum hiç işte adete 2 gün var demekki 12 gün fln olmus

evett sonuç 57 pozitif canım ama dr korkuttu işte düşük diye

hiç korkma canım 2 günde ikiye katlar o sen içini ferah tut tamammı? 2 gün sonra testi tekrarladığında göreceksin, üzülme arkadaşım artar o değer.. :teselli:

hiç korkma canım 2 günde ikiye katlar o sen içini ferah tut tamammı? 2 gün sonra testi tekrarladığında göreceksin, üzülme arkadaşım artar o değer.. :teselli:

inşallah bitanem ya bu kocişimde sevinçten herkese söledi Allahım yardım etsin bana bize tüm hamişlere ve hamiş olmak isteyenlere:içelim:

inşallah bitanem ya bu kocişimde sevinçten herkese söledi Allahım yardım etsin bana bize tüm hamişlere ve hamiş olmak isteyenlere:içelim:

amiinnnn canım amin, inşallah bebeğin sana vargücüyle tutunsun, allahım kelebeğine yardım etsin.. dualarım seninle canım..:1hug:

baharcım günün geçmemiş..2 gün kala için çok da düşük diil gibi sanki..inşallah yükselicek değerin güzelim..sen kafanı rahat tutmaya bak..stress yapma..ah be deli kız,azcık sabretsen olmuyodu dimi :) ben kaçıyorum kızlar..baharcım bekliyoruz güzel haberlerini...ii geceler...

inş yükselir zuzucum bekliyemedim kızma nolur çok öpüyorum seni

kızlar yaaa ben bugün yazmıştım kırmızılar gelio die ama birazcık geldi öğlen ondan beri hiç gelmedi karnım ağrıyor biraz ve patlayacak gibi şiş niye gelmiyor yaw ya gelsin yaa gelmesin hiç panik oluorum neden ki acaba hiç böle olmazdı geldimi gelirdi yaşayan var mı böle birşey

ben yasadim arkadasim,bastan pempe kahverengi gelidimi,gerisi geliyor,belki senden baska olabilir,her insanin yapisi degisktir yerimseniben

ve arkadaslar bende yeniyim,umarim araniza kabul edersiniz,benimde adet tarihim 8.subat ceylan alir listeye bildim kadariyla,tek bu topicte deyil bu sitedede yeni sayilirim,cekingen davranabilirim bu yüzden canlar :teselli:

bugün bende test yaptim ve malesef negativ cikti üzüldüm
ceylan ndt diye bir arkadas var,ikisinin sohbeti cok samimi geldi icin buraya geldim,nickleri yanlis yazmis olursam kusuruma bakmayin ltf süprizzzzz

ceylan benide listeye al ama hergün giremessem ltf silme,daha cok geceleri vaktim oluyor a.s

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar. size bir fikir danışmak istiyorum. yardımcı olursanız bu mutsuz kızı çok sevindirirsiniz. benim adetim hazirana kadar normalde 29 günde bir olurdu. sonra adetimde gecikmeler oldu.7güne kadar çıktı. bu ay korunmadım. internetten adet günümü hesapladığımda son üç aya göre hesaplıyor ve adetim 32 günde bir çıkıyor.ve ona göre adetim şubatın altısı.adetim gecikmeden öncesine göre 03 şubat. sizce hangisini dikkate almalıyım.

canımm günaydınn..we de hoşgeldin aramıza...adet tarihine daha war..çıkmamış olabilir testte,erken yapmışsın..ceylan listeye alırr,giremessen de silmess canım...o aylardır uğramayanları bizi unutanları siler..sık sık gell yerimseniben hatta güzel haberlerle gel...çekingenlik we yeni olma konusuna gelincee..burda eskisi yenisi yok..ilk mesajını yazdığın anda eskidin kaydirigubbakcemile3

günaydınn..bence garanti olsun..sen 6sını bekle..2 güncük daha sabır..6sını geçtikten sonra test yaparızzyerimseniben

Arkadaşlar günaydın
kısslar bişey sorcam benim regli dönemime daha 8-9 gün var sabah kalktığımda 1 damla kan geldi ama hiç belirtimde yoktu bugünde üşüyorum ya acaba yaramı yaktırmıştım onda açılma olmuş olabilirmi öğlene kadar bekliyeceğim eğer adet olmazsam doktorumu arıyacağım

günayddınn..rengi nası..baya baya kırmızı mı..pembe yada kahwerengi mi..gerçi yaradan kaynaklanıyo olabilir..

günayddınn..rengi nası..baya baya kırmızı mı..pembe yada kahwerengi mi..gerçi yaradan kaynaklanıyo olabilir..

canım çamaşırımda hiçbişey yok tuvalette geldi kandı yani rengini inan söyleyemiyeceğim ama 2 -2,5 ay oldu yaktıralı açılma yaparmıki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…