En erken hamilelik belirtileri

Günaydınnnn...siteye daha yeni üye oldum daha doğrusu kasıklarımda ki ağrılar bu siteyi bulmama yardımcı oldu:)ya regli dönemim geçti yani ocağın 20sinde oldum fakat son 3 gündür sanaki regli öncesi gibi kasıklarımda ağrı batma hissediyorum göğüslerimdeki acı ve sızlama sırt ağrısı ve bel ağrısı bunlar niçinnn arkadaşlar.2 gün önce test yaptığımda negatif çıktı regli zamanım olduğu için mi negatif çıktı acep...

günaydın zilloşlarrrrrrrrrrrr, nasılsınızzzzzzzzzz doldumu göbeciklerinizz bebiciklerleee bakiimmmm :)))

canım günaydın hamilelik için belirtiler daha çok erken üşütmüş olabilirmisin benimde bu ay çok fazla belim ağrıdı ama benimkisi üşütmektendi adet dönemin daha yeni bitmiş

Hoşgeldin aramıza Ekledim arkadaşım Silmem merak etme akşamları da vakit buldukça burdayız hep bekleriz seni İnşallah uğurlu gelir liste
Görüşmek Dileğiyle :1hug:

canımcıum bence yumurtluyorsun, bugünleri bol bol değerlendir... test için de biriki gün daha bekle canımma.s.

Bence 32 günde olanı dikkate al çünkü düzensizlik başladıysa yumurtlamanda bir kaç gün öne yada ileriye atabilir :1hug:Hoşgeldin aramıza.....

canım çamaşırımda hiçbişey yok tuvalette geldi kandı yani rengini inan söyleyemiyeceğim ama 2 -2,5 ay oldu yaktıralı açılma yaparmıki

hımm..epey de olmuş ama :uhm: ara bi canım istersen doktorunu..

aslında evet canım işte belirtiler yanı olunca insan hemen etkileniyor:) teşekkür canım ama şubat anne adayı olmak istiyorum galiba....

günaydın severr yolunda gitmeyen bişi mi var:çok üzgünüm:

ceylanımma.s.

evet ndkcım ya adetime 8-9 gün var bu sabah 1 damla kan geldi ama regli belirtimde yok sadece üşüyorum saat 7,30 da geldi ama tık yok hala rahim ağzı yaramı 2-2,5 ay önce yaktırdım acaba yarammı açıldı bilmiyorum öğlene kadar bekliyeyimde doktorumu arıyayım dedim sence ne olabilir reglide olabilir ama lekelenmem gelirdi diye düşünüyorum ama oda yok akıntım var oda devam ediyo

Arkadaşlar benimde kasıklarımda sancı var. Dün çok halsizdim. Bakalım 10 Şubatı bekliyorum yoksa bir sonraki haftayı bekleyeceğim. 1,5 yıl önce bir bebek düşürdüm. Bebeğin düşeceğini önceden rüyamad görmüştüm. Şu karnıma giren kramp durunca bir sorun olduğunu anlamıştım ve 2 gün sonrada kanamam başlamıştı.

aslında en zor olanı piskolojik olrak hazır olmak galiba hamiş kalmayı çok istiyorum eşim ki benden çok istiyor ama kararı bana bıraktığı için bilmiyorum hamiş olan arkadaşlarr duyguyu anlatamazsınız ama galiba hamiş olmak istiyorummmm:CüvCüv:

cansınk canım benimde bir kere negatif çıkmıştı erken gebelikte testte görülmeyebiliryor. Ozaman bende belirti yoktu ama ben hissediyordum hamile olduğumu. Ultrasonda bile çıkmadı benim triod bezlerime baktırmaya gönderdi doktor. Yok diyorum ben hamileyim kimse dinlemedi. Sonra hamile olduğum ortaya çıktı. Şun 1 oğluşum var 5 yaşında 2. çocuğu istiyorum. Eşim istemiyor ama ona kalsa 1. ciyide istemiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…