Severcim bir kantesti yaptır bence inşallah üstüne görmedir
Günaydın kıslar, ceylancım listeyi nerden görebiliriz? Hangi sayfada acebeee?
evet ndkcım ya adetime 8-9 gün var bu sabah 1 damla kan geldi ama regli belirtimde yok sadece üşüyorum saat 7,30 da geldi ama tık yok hala rahim ağzı yaramı 2-2,5 ay önce yaktırdım acaba yarammı açıldı bilmiyorum öğlene kadar bekliyeyimde doktorumu arıyayım dedim sence ne olabilir reglide olabilir ama lekelenmem gelirdi diye düşünüyorum ama oda yok akıntım var oda devam ediyo
İlk hamileliğimde ben çok zorlandım. Yani depresyona girdim diyebilirim. Sanki birdaha dışarı cıkamayacakmışım gibi, hapis hayatı başlamış gibi. Gece uykusuzluklarıda inanılmaz kötüydü ki benim oğlum uslu olmasına rağmen. Bunun üzerinden 5 yıl geçti iyiki doğurmuşum oğluşumu dünyanın en güzel şeyi. ALLAH bütün bebek isteyenlere nasip etsin bu duyguyu. Bak şimdi o sıkıntıları yaşayan biri olarak 2. ciyi isteyebiliyorum. Yani canım herkes benim gibi sıkıntılı atlatacak diye birşey yok ama şunu söyleyebilirim o yaşadığım sıkıntılara rağmen dünyadaki en güzel şey...
5dak. içinde koyarım müşterim var
canımcımm yara bende yaktırdım, yara açılması diye bişi yokk canımm, yanlış duymuşsun yara yakılıyor ve yok oluyor, iltihabı atman da bi süre sürüyor. ama 2,5 ay sonra yarayla ilgili bişey olmaz canım. inşallah hamilesindir yerleşme kanamasıdır bence bi test yap canım..
allah gönlüne göre versin canımmmmmmmmm
LAVINYAAA canım hoşgeldin aramızaa, allah sana bizim çektiklerimizi çektirmesin hemen hamile haberini alalım inşallah canım...
slm kızlar henüz yeniyim burda ama formunuzu uzun zamandır takip ediyordum benide aranıza alırsanız sevinirim bende 9 yıldır cocuk sahibi olmak isteyenlerdenim 2 gün gecti gögüslerim cok agrıyor ve acayip bel agrısı bunlar belirtimidri ne olur cevap verin kızlar inş gebişimdiryerimsenibenyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?