En erken hamilelik belirtileri

Severcim bir kantesti yaptır bence inşallah üstüne görmedir

canım beklemek istiyorum ya negative görmek istemiyorum doktorla bi konuşayımda bakalım ne diyecek inş. ama bana adet olacakmışım gibi geliyo genelde psikolojik olarak geçikmesi gerekirken benimki erken gelecek galiba sırnaşık şey bakalım

İlk hamileliğimde ben çok zorlandım. Yani depresyona girdim diyebilirim. Sanki birdaha dışarı cıkamayacakmışım gibi, hapis hayatı başlamış gibi. Gece uykusuzluklarıda inanılmaz kötüydü ki benim oğlum uslu olmasına rağmen. Bunun üzerinden 5 yıl geçti iyiki doğurmuşum oğluşumu dünyanın en güzel şeyi. ALLAH bütün bebek isteyenlere nasip etsin bu duyguyu. Bak şimdi o sıkıntıları yaşayan biri olarak 2. ciyi isteyebiliyorum. Yani canım herkes benim gibi sıkıntılı atlatacak diye birşey yok ama şunu söyleyebilirim o yaşadığım sıkıntılara rağmen dünyadaki en güzel şey...

kızlar dün hamilelik belirtilerini ararken bu foruma gözüm takıldı. Baktım okumaya başlamışım. Sizler test yaparken o heyecanı hissettim. İnşallah hamiledir diye. Kimi zaman olumlu, kimi zaman hüsranla sonuçlanmış arkadaşların bebiş istekleri. Sonra Allahım isteyenlere bebek ver diye dua ettim. Çünkü o hüsrana uğrayan arkadaşlara çok üzüldüm. Sonrada üye olmaya karar verdim. İyiki böyle bir kanal var.

Canım benim teşekkürler cvp verdiğin için evet aslında hissediyorum inşallah bu belirtilerin sonucu üşütme değildirde bebiştirrr:)

canımcımm yara bende yaktırdım, yara açılması diye bişi yokk canımm, yanlış duymuşsun yara yakılıyor ve yok oluyor, iltihabı atman da bi süre sürüyor. ama 2,5 ay sonra yarayla ilgili bişey olmaz canım. inşallah hamilesindir yerleşme kanamasıdır bence bi test yap canım..

allah gönlüne göre versin canımmmmmmmmm

LAVINYAAA canım hoşgeldin aramızaa, allah sana bizim çektiklerimizi çektirmesin hemen hamile haberini alalım inşallah canım...

Hepinize günaydın arkadaşlar.. Aramıza yeni katılan arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz, umarım iyi vakit geçirirsiniz :)) Ceylaannn liste nerde haniiii, beni yazdın mı 16 şubat diye..

merhaba arkadaşlar demin doktora gittim eşimle.doktor ultrasonda göremedi kan tahlili istedi yaptırdım.2 saat sonra çıkacakmış.şuanda nedense hiç olmadığım kadar rahatım.geçen ayki gibi sanki hamilemiyim değilmiyim soruları uçtu gitti aklımdan.arkadaşlar çok doğru söylüyor aslında hamile değilsem bile inş inş inş üzülmeyeceğim...

kısss ndk ne çektin bakeem sen? söle söle:jeyyar:

günaydın kızlar görüşmeyeli nasılsınız varmı hamile haberleri cuma gününden bu yana en son zuzuu hamileydin ondan sonrasınız istiyorum

slm kızlar henüz yeniyim burda ama formunuzu uzun zamandır takip ediyordum benide aranıza alırsanız sevinirim bende 9 yıldır cocuk sahibi olmak isteyenlerdenim 2 gün gecti gögüslerim cok agrıyor ve acayip bel agrısı bunlar belirtimidri ne olur cevap verin kızlar inş gebişimdiryerimsenibenyerimseniben

bende diyorum bu kız niye msn de konuşmuyo meğer liste peşindeymiş. aline sağlık canımcık acayıp güzel olmuş.delikafadulden:enbuyukkk:

hihoyyyt canım hoşgeldin tabikide:teytey::teytey: belkide vardır bak iki gün geçmiş. kız çatlamadınmı insan bi eczaneden üç liralık test alırda yapar

liste çok güzel olmuş gözleimi alamadım ayyyy ceylancım benide 3 marta eklerisin yeni tarihim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…