En erken hamilelik belirtileri

kısss ndk ne çektin bakeem sen? söle söle:jeyyar:

8 aydır çekiyorum canımmm, allah başka dert vermesinnn...

rahim filmii, yara yakımıı, iğne tedavisi, pko tedavisi arada yaşanan psikolojik yıkımlar, 2 aydır regl olamam, şuan da aşılama aşamasına geçmek üzereyim vs. vs. vs....
bebeğim için herşeye razıyımm ama zor günler allah kimseye yaşatmasın...

Günaydın kızlarrrr. Dünden bugüne var mı hamiş. Ceylancım kız akşam birden gittin
Ndk sen nasılsın bakiiim? Adetin geldi mi?

:1hug: canım bende hsg den sonra en fazla bir ay beklerim baktım olmadı bidahakı maaşta direk aşılamaya ayırıcam. yok yaa olmuyo allahın gücüne gitmesin

guldecim içime hamişsin gibi doğuyor dünden beri, hadi hayırlısı, bizi de haberdar et olur mu?

ebru1987 hoşgeldin canım kimsecikler yok nasılsın

çok teşekkür ed4eerim canım saol ya kırmızılar geldi bekleyiş bir ay ertelendi hayırlısı olsun tabikide ama insan yinede üzülüyor sevgililer günü hediyesi veremedim kocise inşallah doğum günü hediyesi olarak bana hediye gelir

tamam zaten ilk hemen size bildireceğim destekleriniz için çok sağolun..siz olmasaydınız bugün rahat olamazdım asla..

canım inşallah rabbim meleğine kavuştururr, hiç tedavi olmadınmı 9 yıl boyunca?????????

Gunaydin cankuslarim naber..ndka kizz sen sabah kacta giriyon kkne her sabah burdasin..kusum ???

sizin orda sabah olunca burda öğlen oluyo kuşummmm, sende ilk buraya giriyosunn anladın sen onuuu :dilcikar:

anam canımm naber güzel annişşşş . kızım ceylanla ndk burda yatıp kalkıyo baksana-tatlicadiarzu-

:roflol:
Günaydın kızlarrrr. Dünden bugüne var mı hamiş. Ceylancım kız akşam birden gittin
Ndk sen nasılsın bakiiim? Adetin geldi mi?

gelmedi güzelimm gelmediiiiiiiiiiiii:çok üzgünüm:
:1hug: canım bende hsg den sonra en fazla bir ay beklerim baktım olmadı bidahakı maaşta direk aşılamaya ayırıcam. yok yaa olmuyo allahın gücüne gitmesin

bencede canımm, beklemek fayda getirmiyor bak...

tedavi olmaz olurmuyuz canım doktorlar kesinlikle olmaz boşuna gelmeyin dediler ama ben bu ay cok ümitlendim rüyalar gördüm bakalım kısmet tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…