kısss ndk ne çektin bakeem sen? söle söle:jeyyar:
Gunaydin cankuslarim naber..ndka kizz sen sabah kacta giriyon kkne her sabah burdasin..kusum ???
8 aydır çekiyorum canımmm, allah başka dert vermesinnn...
rahim filmii, yara yakımıı, iğne tedavisi, pko tedavisi arada yaşanan psikolojik yıkımlar, 2 aydır regl olamam, şuan da aşılama aşamasına geçmek üzereyim vs. vs. vs....
bebeğim için herşeye razıyımm ama zor günler allah kimseye yaşatmasın...
merhaba arkadaşlar demin doktora gittim eşimle.doktor ultrasonda göremedi kan tahlili istedi yaptırdım.2 saat sonra çıkacakmış.şuanda nedense hiç olmadığım kadar rahatım.geçen ayki gibi sanki hamilemiyim değilmiyim soruları uçtu gitti aklımdan.arkadaşlar çok doğru söylüyor aslında hamile değilsem bile inş inş inş üzülmeyeceğim...
ebru1987 hoşgeldin canım kimsecikler yok nasılsın
slm kızlar henüz yeniyim burda ama formunuzu uzun zamandır takip ediyordum benide aranıza alırsanız sevinirim bende 9 yıldır cocuk sahibi olmak isteyenlerdenim 2 gün gecti gögüslerim cok agrıyor ve acayip bel agrısı bunlar belirtimidri ne olur cevap verin kızlar inş gebişimdiryerimsenibenyerimseniben
Gunaydin cankuslarim naber..ndka kizz sen sabah kacta giriyon kkne her sabah burdasin..kusum ???
anam canımm naber güzel annişşşş . kızım ceylanla ndk burda yatıp kalkıyo baksana-tatlicadiarzu-
Günaydın kızlarrrr. Dünden bugüne var mı hamiş. Ceylancım kız akşam birden gittin
Ndk sen nasılsın bakiiim? Adetin geldi mi?
:1hug: canım bende hsg den sonra en fazla bir ay beklerim baktım olmadı bidahakı maaşta direk aşılamaya ayırıcam. yok yaa olmuyo allahın gücüne gitmesin
anam canımm naber güzel annişşşş . kızım ceylanla ndk burda yatıp kalkıyo baksana-tatlicadiarzu-
Valla dogrusun patriciacim.. Beni dinlemiyolar sorcam ben onlaraklava:
kaydirigubbakcemile3Buralarda umut dağıtıyoruz kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?