En erken hamilelik belirtileri

Anladim ben onu...ama seni gozetlemek zorundayim..gozden hemen kayboluyosunşakkıdı:1ninca: kizlar bana Dua edin bugun ultrasonum var 20 haftalik cocugun herseyi normal mi diye bakcaklar cok tirsiyorum:çok üzgünüm::1no2:

hımmm geçmiş olsun canım, benimkileri hiç yazmiim dudağın uçıklar ama gelecek seninki de hiç endişelenme, ummadığın anda damlıyolarkaydirigubbakcemile5

ceylancim ilgilenmiyorsun demedim kusum.. size takiliyorum dun cikmak zorunda kaldim.. valla takmamaya karar verdim patron dusunsun.. eve gittim rahtladim benim karnim sadece is yerinde agriyo bence piskolojik amaaan herneyse ben biraz hastaneyi dusunuyorum

Anladim ben onu...ama seni gozetlemek zorundayim..gozden hemen kayboluyosunşakkıdı:1ninca: kizlar bana Dua edin bugun ultrasonum var 20 haftalik cocugun herseyi normal mi diye bakcaklar cok tirsiyorum:çok üzgünüm::1no2:

Canım dualarımız seninle sağlıklı hemde hareketli bir paşa

tedavi olmaz olurmuyuz canım doktorlar kesinlikle olmaz boşuna gelmeyin dediler ama ben bu ay cok ümitlendim rüyalar gördüm bakalım kısmet tabi

umudunu yitirmemen çok güzel inşallah allahım sizede verecek sana güzel bir örnek vereyim bir çift infertilite nedeniyle dr gitmişler ve kesinlikle olmaz diyip göndermişler 6 yıl yine olmamış tedaviden sonra o ilçeye yeni gelen bir dr da gidelim çok iyi diyorlar diye gitmişler dr ve o ilk ayda hamiş yaniinanmak gerekiyor sebde hamile olacagına inanırsan olur eden olmasın ki

tedavi olmaz olurmuyuz canım doktorlar kesinlikle olmaz boşuna gelmeyin dediler ama ben bu ay cok ümitlendim rüyalar gördüm bakalım kısmet tabi
yaaa neden olmaz dedilerrr, nasıl bir tedavi uygulandı biraz bahsedermisin kendinden? neden bukadar kesin konuştu doktorlar yaa

tubacik seninle neden ilgilenmeyelim dünden beri aklım sende nasıl oldun
tubacık bizle ilgilenmiyo kızımmmmmmmmmmmmmm:dilcikar:

inşallah ccanım tırsma yaa

günaydın kızlar nasılsınız. baharcan hamileymiş. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ama korkutmuşlar ya baharcan bişey olmıcak canım bak yarın bir kan testi değerler iki katı göreceksin inşallahhhhhh

Bak ilgilenmiyo diyo yaa Ndkaaaaaaaaaaaaa gelirim yanina bak haa klava: actirma benim bayramlik agzimi yoksa seni citir citir yerim karnimda acikti zaten

çok sevindim yani dediği gibi hamiş hamiş okula gidecek bebekbüyüdüğünde ya okulu çok sevecek ya da ben okuldan bıktım diyecek bu gidişle hadi hayırlısı olsun allah kucagına almayıda nasip etsin inşallah
senağlamazaman durdu sanki kızlar eşimede söylemedim günüm geçtigini ümitlenmesin diye tek sizile paylaştım

söylememen daha iyi bence kesinleşirse eger o zaman söylersin belli etmemeye çalışıyorlar ama onlar bizden daha çok üzülüyorlar

BAharcan hamile miiiiiiiii Züperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Sağlıklı kucağına al inşallah......

canım eşim küçükken ateşli bir hastalık gecirmiş canlı spermi bir tarafa koyun cansız sperm bile bulamadı doktorlar ama ben allahıma cok inanıyorum çig yumurtaya can veren o degilmi ingiltere bile gittik ama çaresi yok tek şansımız sperm bankası onada eşim yanaşmaz zaten türkiyede yasak böyle işte kızlar acı bir gercek ama hala umutluyum

Bak ilgilenmiyo diyo yaa Ndkaaaaaaaaaaaaa gelirim yanina bak haa klava: actirma benim bayramlik agzimi yoksa seni citir citir yerim karnimda acikti zaten

:1hug: caım çok güzel geçecek ultrasonun allahın izniyle, sen iyi düşün iyi olsun bizlerede haber ver meraklanırız.:enbuyukkk:

sende sorun olmadığına sevindim canımm, eşine hiçmi çare yok yaaa... illaki vardır bi yoluuu bitkisel tedavi falan uyguladınızmı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…