8 aydır çekiyorum canımmm, allah başka dert vermesinnn...
rahim filmii, yara yakımıı, iğne tedavisi, pko tedavisi arada yaşanan psikolojik yıkımlar, 2 aydır regl olamam, şuan da aşılama aşamasına geçmek üzereyim vs. vs. vs....
bebeğim için herşeye razıyımm ama zor günler allah kimseye yaşatmasın...
Anladim ben onu...ama seni gozetlemek zorundayim..gozden hemen kayboluyosunşakkıdı:1ninca: kizlar bana Dua edin bugun ultrasonum var 20 haftalik cocugun herseyi normal mi diye bakcaklar cok tirsiyorum:çok üzgünüm::1no2:
tedavi olmaz olurmuyuz canım doktorlar kesinlikle olmaz boşuna gelmeyin dediler ama ben bu ay cok ümitlendim rüyalar gördüm bakalım kısmet tabi
yaaatedavi olmaz olurmuyuz canım doktorlar kesinlikle olmaz boşuna gelmeyin dediler ama ben bu ay cok ümitlendim rüyalar gördüm bakalım kısmet tabi
tubacık bizle ilgilenmiyo kızımmmmmmmmmmmmmm:dilcikar:tubacik seninle neden ilgilenmeyelim dünden beri aklım sende nasıl oldun
Anladim ben onu...ama seni gozetlemek zorundayim..gozden hemen kayboluyosunşakkıdı:1ninca: kizlar bana Dua edin bugun ultrasonum var 20 haftalik cocugun herseyi normal mi diye bakcaklar cok tirsiyorum:çok üzgünüm::1no2:
ceylaann liste çok datlu olmuuuşşşş:icecream:
Anjelic nasıl göremezsin bir önceki sayfaya baksana kuşum
tedavi olmaz olurmuyuz canım doktorlar kesinlikle olmaz boşuna gelmeyin dediler ama ben bu ay cok ümitlendim rüyalar gördüm bakalım kısmet tabi
çok sevindim yani dediği gibi hamiş hamiş okula gidecek bebekbüyüdüğünde ya okulu çok sevecek ya da ben okuldan bıktım diyecek bu gidişle hadi hayırlısı olsun allah kucagına almayıda nasip etsin inşallahgünaydın kızlar nasılsınız. baharcan hamileymiş. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ama korkutmuşlar ya baharcan bişey olmıcak canım bak yarın bir kan testi değerler iki katı göreceksin inşallahhhhhh
senağlamazaman durdu sanki kızlar eşimede söylemedim günüm geçtigini ümitlenmesin diye tek sizile paylaştım
Bak ilgilenmiyo diyo yaa Ndkaaaaaaaaaaaaa gelirim yanina bak haaklava: actirma benim bayramlik agzimi yoksa seni citir citir yerim karnimda acikti zaten
canım eşim küçükken ateşli bir hastalık gecirmiş canlı spermi bir tarafa koyun cansız sperm bile bulamadı doktorlar ama ben allahıma cok inanıyorum çig yumurtaya can veren o degilmi ingiltere bile gittik ama çaresi yok tek şansımız sperm bankası onada eşim yanaşmaz zaten türkiyede yasak böyle işte kızlar acı bir gercek ama hala umutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?