kaydirigubbakcemile2BAharcan hamile miiiiiiiii Züperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Sağlıklı kucağına al inşallah......
canım eşim küçükken ateşli bir hastalık gecirmiş canlı spermi bir tarafa koyun cansız sperm bile bulamadı doktorlar ama ben allahıma cok inanıyorum çig yumurtaya can veren o degilmi ingiltere bile gittik ama çaresi yok tek şansımız sperm bankası onada eşim yanaşmaz zaten türkiyede yasak böyle işte kızlar acı bir gercek ama hala umutluyum
aferin patriciacım başarmışsın
Miss83 Allaha sığın ve bence keçiboynuzu kürü içir Allah can veren rabbim ..
canım eşim küçükken ateşli bir hastalık gecirmiş canlı spermi bir tarafa koyun cansız sperm bile bulamadı doktorlar ama ben allahıma cok inanıyorum çig yumurtaya can veren o degilmi ingiltere bile gittik ama çaresi yok tek şansımız sperm bankası onada eşim yanaşmaz zaten türkiyede yasak böyle işte kızlar acı bir gercek ama hala umutluyum
ne oleri burda benden habersiz toplantımı var
bu ay bir ilaç duydum bitkisel mersinde kör yusuf diye bir aktarcı yapıyormuş eger gebiş degilsem onu getirttiricem kesin çare oluyormuş kullananlar cok memnun kalmış hatta bebegi olanlar babasının o ilaç oldugunu söyleüyorlarmış bakalım şu bir kaç gün gecsin hayırlısyla
bu ay bir ilaç duydum bitkisel mersinde kör yusuf diye bir aktarcı yapıyormuş eger gebiş degilsem onu getirttiricem kesin çare oluyormuş kullananlar cok memnun kalmış hatta bebegi olanlar babasının o ilaç oldugunu söyleüyorlarmış bakalım şu bir kaç gün gecsin hayırlısyla
iyii bende kendimi tutmaya çalışıyom dr ye gitmemek için canlarım
iyii bende kendimi tutmaya çalışıyom dr ye gitmemek için canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?