En erken hamilelik belirtileri

BAharcan hamile miiiiiiiii Züperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Sağlıklı kucağına al inşallah......
kaydirigubbakcemile2

canım çıkmadık candan ümit kesilmez, milletin senelerce hiç olmuyor çocuğu ama bazı tüp bebek merkezlerinde testisin içine girip bir tanede olsa sperm buluyorlar onu denedinizmi yoksa spermiyogram üzerinemi dr boyle dedı?

tamam patriciacim merak etme gelir gelmez haber verecem.. Miss83 canim uzulme hersey allahin takdiri.. sen umudunu yitirme ..allahima dua et mevlam neyler neylerse guzel eyler canim.. esine sperm canlandirici haplar onermedilermi..?

tubacık inşallah doktor randevun iyi geçer, dua edicez sana tatlım:Saruboceq:

miss83 canım haklısın, rabbim herşeye kadirdir, o ol dedikten sonra hiçbir engel kalmaz, dua et canım bol bol.

aferin patriciacım başarmışsın
Miss83 Allaha sığın ve bence keçiboynuzu kürü içir Allah can veren rabbim ..

aferin patriciacım başarmışsın
Miss83 Allaha sığın ve bence keçiboynuzu kürü içir Allah can veren rabbim ..

evet miss bencede keçiboynuzu bitkisel kürlerden faydalanın. yada o dediğimi bi arastır canım testisten biopsiyle sperm buluyorlar

canım umudunu yitirme sakın peki başka bir tedavi şnsı yokmubenneyaptımki

bu ay bir ilaç duydum bitkisel mersinde kör yusuf diye bir aktarcı yapıyormuş eger gebiş degilsem onu getirttiricem kesin çare oluyormuş kullananlar cok memnun kalmış hatta bebegi olanlar babasının o ilaç oldugunu söyleüyorlarmış bakalım şu bir kaç gün gecsin hayırlısyla

:1shok: neymiş o kuzumm benim eşimdede hareketli sperm sayısı az. kurban olayım öğrenirsen bana ozelden yaz:enbuyukkk:

güzelim inşallah o ilaç işe yarar. Allah tan umut kesilmez sen duanı eksik etme 10-15 yıl olmayıp aaaa sizin kesinlikle olmaz denilen kişilerin bile olduğunu görüyoruz. sen böyle şeyleri kafana takma ama bütün çareleri de ara aklında kalmasın. Ceylancım keçiboynuzu kürü demiş onu daha önce de duydum ben onu da dene mutlaka :1hug:

canım ilacın ismini bende bilmiyorum ama o bahsettigim aktarcının telefon numarasını verebilirim zaten googleye yazsan cıkıyor baharatcı kör yusuf mersinde

inşallah canım ya sen umudunu kaybetme her bitkiyi umudunu yitirmeden dene canım biz yanındayızz

kendini göstermesse dert ederim ben kendime ya neyse yarın bir fırsatını bulup işe gelmeden gidicem dr ye canlaım çünkü heyecandan gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…