En erken hamilelik belirtileri

bizim burda da
neyse ben konuşim şimdi kızlar ben bu ay ne yiyim ne yedirim söyleyin bakem

bol bol c vitamini al canım portakal suyu iç hem mevsimi ben hamilelere cok güzel bakarım eltimi 9 ay boyunca ellerimle besledim 5.50kilo oglu oldu tam bir tosuncuktu

Günaydın kızlar nabersiniz?

Ben hiç iyi değilim. Sabah sabah kötü bir haber aldım. Shekercim bebeğini düşürmüş. Gerçekten onun adına çok üzüldüm. Sizinle bunu paylaşmak istedim. Çünkü desteğe ve dualarınıza ihtiyacı var şuanda :çok üzgünüm:senağlama

:1shok::1shok: ama nedennnnnnnnnnnnnnnnn. sen nerden öğrendin, yawrum kım bilir ne haldedir

allah mı söyletti yoksa canım ben hamile değl,m işallah bir gün o da olacak ama ben şimdi adetliyim kısmetse pazar günü ne bitecek sonra çalışmalar başlayacak bu sırada ne yersem daha iyi yumurtlarım yada ne yedirirsem spermler daha iyi harrekete geçer onu ögrenmek istiyorumda

allah sabrını artırsın onun durumu bizden daha zordur o heyecanı yaşamak ve kaybetcek daha acıdır allahım birdaha böyle acılar yaşatmasın kimseye dualarım onula olucak

aayyyy çok üzüldüm ya neden olmuş ne zaman olmuş ay allahım sabır versin inşallah senağlama:çok üzgünüm:

ayy canım benim yaa çok köttüü (((((((((((
rabbim en kısa zamanda yeniden hamile yapsın onuu off yaa içim sızladı (

günaydın kıslarrrrrr kötü haberi alınca üzüldüm gerçekten aynı şeyleri ben de yaşadım çünkü.rabbim sabır versin kısa zamanda tekrar anne olmayı nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:

2009 eylül anneleri topiğine yazdı. Uzun zamandır gelmiyordu topiğe. Rüya görmüş ve rüyası gerçek oldu. Bebeğinin kalbi durmuş maalesef. senağlamasenağlama

:uhm: allahım yarabbım yakalarsan soylermısın , rabbim kuvvet versinde atlatsın durumu ay çok üzüldüm yaa
ne görmüş acaba rüyada bak merak ettim şimdi.

:uhm: allahım yarabbım yakalarsan soylermısın , rabbim kuvvet versinde atlatsın durumu ay çok üzüldüm yaa
ne görmüş acaba rüyada bak merak ettim şimdi.

Tabiki cnm söylerim.

Rüyasında bebeğin kalbinin atmadığını görmüş. Ertesi gün hemen doktora gitmiş. Doktorda aynısını söylemiş senağlama

Shekercim canım topiği bi açtım hamile haberleri alırım güzel haberler diye düşünüyordum inan çok ama çok üzüldüm.Allah kimseye göstermesin zor bir durum olsa gerek.İnş. en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın. Kendine çok ama çok dikkat et

rabbim yardımcısı olsun inşallah belliki bunda da var bir hayır belki yaşasaydı başka birşeyler olacaktı doğduktan sonta kalbinin durması çok daha kötü olurdu yada hayırsız bir evlat olup aileyı bıktıran yada özürlü yani hayırlısı buymuş işte ama üzülmemek elde değil biliyorum ben pek tanımam kendisini ama yinede haberi alında için çok acıdı allahım sabır versin inşallah bir daha aynı acıyı yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…