En erken hamilelik belirtileri

kıslaar bu arada bana 8 gün oldu adetim olmadı 6. gün yaptım bişi çıkmadı demişdim daha önce. perşembe sabah yapmayı düşünüyorum.imş. vardır.dün gün boyunca tek taraflı göğsüm sızladı durdu çok kötüydü resmen kıvrandırdı beni ama tek araf diyede düşünmedim değil hani. ama buğün ağrım falan yok

kıslar ben adetim bitince ne yiyim ne yedirim demiştim atladınız galiba yazımı yardımcı olursanız sevinirim

alla allaaaa niye bi test alıp yaptırmadın kız çatlamadınmı meraktan. ben senın yerinde olsaydım tam ortadan çatlamıştım şimdiye kadar , göz bebeklerine bak büyükmü?delikafadulden:1shok:

alla allaaaa niye bi test alıp yaptırmadın kız çatlamadınmı meraktan. ben senın yerinde olsaydım tam ortadan çatlamıştım şimdiye kadar , göz bebeklerine bak büyükmü?delikafadulden:1shok:

canım benim daha öncede 7 gün 5 gün gecikmeler yaşadım tabi heyecanla sarıldım teste ama bişi çıkmadı merak etmez olurmuyum geberiyom meraktan ama 6. gün öyle negatif görünce 10 gün olmadan yapmıcam dedim. perşembe sabah işe gitmeden yapcam.:CüvCüv::CüvCüv:

ebrucum ben soğan kürüne başladım ayrıca harnup pekmezi içiyorum eşimle birlikte

canım harnup yanı keçi boynuzunu hanımlara tavsıye etmezler, ozellikle bebek için uğrasanlara. çünkü erkeklık hormonunu yukseltıyor. bi arastır istersen daha derin.:1shok:

kıslar ben adetim bitince ne yiyim ne yedirim demiştim atladınız galiba yazımı yardımcı olursanız sevinirim

canım burda bi yerde okumuştum adetin bitince çörekotu bal tarçık karıştır macun gibi 20 gün boyunca ye bırak sonra.keçiboynuzu pekmezi iç.ceviz badem fındık ye. eşine bol bol havuç suyu içir.

canım harnup yanı keçi boynuzunu hanımlara tavsıye etmezler, ozellikle bebek için uğrasanlara. çünkü erkeklık hormonunu yukseltıyor. bi arastır istersen daha derin.:1shok:

kansızlık sorunum var o yüzden içiyorum kadın erkek farketmiyomuş aktar öyle dedi yumurta sayısını artırıyormuş

hımmmmmmm anladım canım. demekki perşembe sabahı senın hamişlik haberini ceylanında yumurtlama haberini alıcaz:):CüvCüv:

mojikucum benim değerim 57 çıktı adete 2 gün var doktor düşük yada dış gebelik olabilir dedi korktum yarın tewkrar kan vericem iki katına çıkacakmı diye senin bi fikrin varmı çok mu düşük

nasıl yapıyorsun içine ekstradan bişi katıyonmu hiç yapmadım d ne zaman başlamam gerekir ne zaman bırakacağım onlarıda belirtirsen sevinirin çok saol sadece sen cvp verdin

baharcan tebrik ediyorum canım hamileymişsin allahım hayırlısı ile kucagına almayı da nasıp etsin

saol bitanem darısı basına bende artık dua ediyorum hepinize:Saruboceq:

hımmmmmmm anladım canım. demekki perşembe sabahı senın hamişlik haberini ceylanında yumurtlama haberini alıcaz:):CüvCüv:

ağzından bal damlıyor canım beniiim inş. hayırlı haberlerle gelirim. valla göz bebeğin büyüdümü olayını ilk defa duydum kirpik kıvrılmasını duymuştumda. sabah evden çıkarken siyah kalem çekmiştim gözlerime şuan gözlerim koca koca duruyo :):roflol:

moxzijikumm senin bebişin nasıl canım?

Valla bende çok tedirgin oldum bugün. Hemen hemen ona yakın rüyayı bende görmüştüm. 1 hafta önce. Bugünde bulantım kesildi birden bire. Doktoru aradım akşama gidicem kontrole. Dua edin bebeğim için. Umarım herşey yolundadır :çok üzgünüm:

mojikucum benim değerim 57 çıktı adete 2 gün var doktor düşük yada dış gebelik olabilir dedi korktum yarın tewkrar kan vericem iki katına çıkacakmı diye senin bi fikrin varmı çok mu düşük

Cnm ben adetimi 1 gün geçe yaptırmıştım kan testi. Değerim 37 idi. Yani senin değerin benimkine göre çok çok iyi. Telaşlanma değerin yükselir muhtemelen.

canım o belli olmaz. iki gun sabret insallah değerlerin ıkı katına çıkar. eğer dış gebelikse bile erkenden öğrenildiği için normal gebeliğe çevriliyormus tedavıyle canım. sıkma içini şimdi bu iki gun içinde, dahada etkilersin hormonlarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…