kıslaar bu arada bana 8 gün oldu adetim olmadı 6. gün yaptım bişi çıkmadı demişdim daha önce. perşembe sabah yapmayı düşünüyorum.imş. vardır.dün gün boyunca tek taraflı göğsüm sızladı durdu çok kötüydü resmen kıvrandırdı beni ama tek araf diyede düşünmedim değil hani. ama buğün ağrım falan yok
alla allaaaa niye bi test alıp yaptırmadın kız çatlamadınmı meraktan. ben senın yerinde olsaydım tam ortadan çatlamıştım şimdiye kadar , göz bebeklerine bak büyükmü?delikafadulden:1shok:
ebrucum ben soğan kürüne başladım ayrıca harnup pekmezi içiyorum eşimle birlikte
kıslar ben adetim bitince ne yiyim ne yedirim demiştim atladınız galiba yazımı yardımcı olursanız sevinirim
canım harnup yanı keçi boynuzunu hanımlara tavsıye etmezler, ozellikle bebek için uğrasanlara. çünkü erkeklık hormonunu yukseltıyor. bi arastır istersen daha derin.:1shok:
canım benim daha öncede 7 gün 5 gün gecikmeler yaşadım tabi heyecanla sarıldım teste ama bişi çıkmadı merak etmez olurmuyum geberiyom meraktan ama 6. gün öyle negatif görünce 10 gün olmadan yapmıcam dedim. perşembe sabah işe gitmeden yapcam.:CüvCüv::CüvCüv:
kansızlık sorunum var o yüzden içiyorum kadın erkek farketmiyomuş aktar öyle dedi yumurta sayısını artırıyormuş
nasıl yapıyorsun içine ekstradan bişi katıyonmu hiç yapmadım d ne zaman başlamam gerekir ne zaman bırakacağım onlarıda belirtirsen sevinirin çok saol sadece sen cvp verdin
baharcan tebrik ediyorum canım hamileymişsin allahım hayırlısı ile kucagına almayı da nasıp etsin
hımmmmmmm anladım canım. demekki perşembe sabahı senın hamişlik haberini ceylanında yumurtlama haberini alıcaz:):CüvCüv:
moxzijikumm senin bebişin nasıl canım?
mojikucum benim değerim 57 çıktı adete 2 gün var doktor düşük yada dış gebelik olabilir dedi korktum yarın tewkrar kan vericem iki katına çıkacakmı diye senin bi fikrin varmı çok mu düşük
mojikucum benim değerim 57 çıktı adete 2 gün var doktor düşük yada dış gebelik olabilir dedi korktum yarın tewkrar kan vericem iki katına çıkacakmı diye senin bi fikrin varmı çok mu düşük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?