En erken hamilelik belirtileri

mojikucum benim değerim 57 çıktı adete 2 gün var doktor düşük yada dış gebelik olabilir dedi korktum yarın tewkrar kan vericem iki katına çıkacakmı diye senin bi fikrin varmı çok mu düşük

:roflol::roflol: oohhooo daha neler var
kirpik karışması
göz bebeğinin büyümesi
dudakların şiş şiş olması
vagina renginin değişmesii
ımmmmm
sık idrara cıkmaaaa
gazlı olmaaa
ne bilim yokmu bunlardan biri?

saolun kızlar ne bilim dr çok korkuttu beni yaa yarın tekrar yaptırıcam kan testi içim pır pır valla ne biçim dr bunlar yaaa hamile sayılırım niye korkutuyo beni bu kadar

kız fazla düşünme ciddiyim aktar öyle dedi delikafadulden

kızım bende okudum internette erkeklık hormonlarını yukseltıyo o yuzden erkeklere veriliyo ya spermler çoğalsın diye :uhm: ama tabi bütün bilgiler kulaktan duyma. insallah işe yarar canım. peki sen yine dut pekmezi falan içsen

Günaydın kıslar kesemizi gördükkkkk minnacık bişey allahım sizde nasip etsin inş bide kalp atışını duysaydım ya 3 hafta sonra gel dedi doktorum çok uzun bi süre yaaaaaaaaa

baharcımmm korkma canım içini ferah tut inş yükselecek degerin tekrar yaptırmayı ihmal etme inş yükselir dualrım seninle

Kızlarrrrrrr kimler hamile çıktı?? geçmişi okuyamadım...

sanırım Baharcan16 cook tebrik ederimmmmmmmm darısı başımıza...

yakında psikolojik deli olcaz valla kıslarrrrrrrrr başım ağrıdı acaba hamilemiyim dişim ağrıdı acaba... idrarım koyu acaba...... rüya gördüm acabaa........... NE DİYELİM BU ACABA LAR İNŞALLAHHHHHHHHHH BİTER.ALLAH IM OL DE BEBİŞLERİMİZ OLSUN BİZ DE ŞU ACABALARDAN KURTULALIM NE OLURRRRRRRRRRRR

saolun kızlar ne bilim dr çok korkuttu beni yaa yarın tekrar yaptırıcam kan testi içim pır pır valla ne biçim dr bunlar yaaa hamile sayılırım niye korkutuyo beni bu kadar

kızım doktorlar çok ruhsuz yaaaa benim eski dr de öle höt höt konuşup beni sinir ediyordu.:lepi: herşey çok güzel olacak canım iyiy düşün iyi olsun bitanemm

kızlar bende aşırı dalgınlık unutkanlıkta oldu bide geceleri uyurken sırtım çok terliyo ama sabahları üşüyorum bazen böyle bi titreme geliyo durup dururken aksamları,mide yanması bide en belirgin belirtim aşırı acıkma ve sürekli yeme isteği

Mojiku korkma tatlım kötü şeyler düşünme psikolojini bozma bebişlerimize bişe olmuca allahın izniyle

shercime çok üzüldüm allah sabır versin kaç haftalıktı acaba

mozijiko telaşlanma hemen illa 9 ay boyunca bulantın olcak değil ya sende hemen rüyayı yorun bişilere. rüyalar tersine çıkar derler. nasıl yorumlarsan öyyle olur hayra yor güzelim

handancım hcg kactı? keseyi gormussun ya? acaba benimkide gorunur mu?CADIARZU

Saol jasmincim :) doktorum 5+5 görünüo dedi 3 hafta sonra gelirsin tekrar dedi ama kalp atışı haftaya duyulur demi nie o kadar geç gel dedi ya uyus oldum çatlarım ya

:teytey::teytey: kılar bı ıkı gune bi hamiş daha geliyo.

kızım doktorlar çok ruhsuz yaaaa benim eski dr de öle höt höt konuşup beni sinir ediyordu.:lepi: herşey çok güzel olacak canım iyiy düşün iyi olsun bitanemm

baharcann insallah hamilesindir canım:Saruboceq:

inşallah canlarım benim inanın size daha çok güveniyorum dr dan dünden beri içimde bi kuş kanat çırpıyo gibi pır pır kalbim korktum çok ama şimdi daha iyiyim sayenizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…