mojikucum benim değerim 57 çıktı adete 2 gün var doktor düşük yada dış gebelik olabilir dedi korktum yarın tewkrar kan vericem iki katına çıkacakmı diye senin bi fikrin varmı çok mu düşük
ağzından bal damlıyor canım beniiim inş. hayırlı haberlerle gelirim. valla göz bebeğin büyüdümü olayını ilk defa duydum kirpik kıvrılmasını duymuştumda. sabah evden çıkarken siyah kalem çekmiştim gözlerime şuan gözlerim koca koca duruyo :):roflol:
Valla bende çok tedirgin oldum bugün. Hemen hemen ona yakın rüyayı bende görmüştüm. 1 hafta önce. Bugünde bulantım kesildi birden bire. Doktoru aradım akşama gidicem kontrole. Dua edin bebeğim için. Umarım herşey yolundadır :çok üzgünüm:
Cnm ben adetimi 1 gün geçe yaptırmıştım kan testi. Değerim 37 idi. Yani senin değerin benimkine göre çok çok iyi. Telaşlanma değerin yükselir muhtemelen.
canım o belli olmaz. iki gun sabret insallah değerlerin ıkı katına çıkar. eğer dış gebelikse bile erkenden öğrenildiği için normal gebeliğe çevriliyormus tedavıyle canım. sıkma içini şimdi bu iki gun içinde, dahada etkilersin hormonlarını.
kız fazla düşünme ciddiyim aktar öyle dedi delikafadulden
:roflol::roflol: oohhooo daha neler var
kirpik karışması
göz bebeğinin büyümesi
dudakların şiş şiş olması
vagina renginin değişmesii
ımmmmm
sık idrara cıkmaaaa
gazlı olmaaa
ne bilim yokmu bunlardan biri?
saolun kızlar ne bilim dr çok korkuttu beni yaa yarın tekrar yaptırıcam kan testi içim pır pır valla ne biçim dr bunlar yaaa hamile sayılırım niye korkutuyo beni bu kadar
:roflol::roflol: oohhooo daha neler var
kirpik karışması
göz bebeğinin büyümesi
dudakların şiş şiş olması
vagina renginin değişmesii
ımmmmm
sık idrara cıkmaaaa
gazlı olmaaa
ne bilim yokmu bunlardan biri?
mojikucum benim değerim 57 çıktı adete 2 gün var doktor düşük yada dış gebelik olabilir dedi korktum yarın tewkrar kan vericem iki katına çıkacakmı diye senin bi fikrin varmı çok mu düşük
Günaydın kıslar kesemizi gördükkkkk minnacık bişey allahım sizde nasip etsin inş bide kalp atışını duysaydım ya 3 hafta sonra gel dedi doktorum çok uzun bi süre yaaaaaaaaa
baharcımmm korkma canım içini ferah tut inş yükselecek degerin tekrar yaptırmayı ihmal etme inş yükselir dualrım seninle
kızlar bende aşırı dalgınlık unutkanlıkta oldu bide geceleri uyurken sırtım çok terliyo ama sabahları üşüyorum bazen böyle bi titreme geliyo durup dururken aksamları,mide yanması bide en belirgin belirtim aşırı acıkma ve sürekli yeme isteği
kızım doktorlar çok ruhsuz yaaaa benim eski dr de öle höt höt konuşup beni sinir ediyordu.:lepi: herşey çok güzel olacak canım iyiy düşün iyi olsun bitanemm
baharcann insallah hamilesindir canım:Saruboceq:
baharcan hamilemisinnnnnnnnnnnnnn
baharcan hamilemisinnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?