En erken hamilelik belirtileri

deli kız ya
gzöbebeğinde biyüme farkedilmedi
dudak Angelinanın ki gibi (dermişim)
vajina rengine bakmam gerek
sık idrar yoktam gaz var
bunlar var cicim :))))

saolun kızlar ne bilim dr çok korkuttu beni yaa yarın tekrar yaptırıcam kan testi içim pır pır valla ne biçim dr bunlar yaaa hamile sayılırım niye korkutuyo beni bu kadar

Merak etme cnm. Bende ilk gittiğimde değerin çok düşük dış gebelik olabilir demişti doktor. 5 gün sonra tekrar gittim. Keseyi göremedi. Tam yılbaşı günüydü. Heveslenmeyin dış gebelik olma şansı çok yüksek dedi. Rezalet bir yılbaşı geçirdim anlıcağın. Ama dış gebelik falan yoktu.

Mojiku korkma tatlım kötü şeyler düşünme psikolojini bozma bebişlerimize bişe olmuca allahın izniyle

shercime çok üzüldüm allah sabır versin kaç haftalıktı acaba

Cnm çok sevindim bebişinin kesesini gördüğüne.

mozijiko telaşlanma hemen illa 9 ay boyunca bulantın olcak değil ya sende hemen rüyayı yorun bişilere. rüyalar tersine çıkar derler. nasıl yorumlarsan öyyle olur hayra yor güzelim

Saol cnm doğru söylüyosun. Pozitif düşünmek lazım

handancım hcg kactı? Keseyi gormussun ya? Acaba benimkide gorunur mu?cadıarzu

buketcim senin kaç haftalık şimdi ?

Ben 4+4 de gittim göremedi şimdi 5+5 de göründü kesemiz , hcg testi yapmıoki tekrar 4+4 gittigimde 633,47 idi 5000 felan olunca net görünüomuşş 2 günde bi 2 katına çıkıo hesapla

canım benim yarın tekrar gitcem kan testine dua ettiğinizi bilmek beni cesaretlendiriyo gerçekten çok saolun
Kızlarrrrrrr kimler hamile çıktı?? geçmişi okuyamadım...

sanırım Baharcan16 cook tebrik ederimmmmmmmm darısı başımıza...

Amin canımm Allah önce kk daki tüm arkadaslarıma sonrada bebiş isteyen ve onu hakeden herkese meleklerini bekletmeden göndersin inşallah:enbuyukkk:

canım benimki 2 gunde 2 katına cıkmadı. ctesi 197.5 di dun 1257.yaptırdıgım saglık merkezindeki kadın normal dedi ama yinede icimde tereddut var.kadın yaklasık 4 haftalık dedi.

Ceylancımm ellerine saglık melegimle ben seni çokkk seviyoruz ve sana hep dua ediyoruzzzzz allahım bi melekte senin göbişine koyacak kendi adını yazacaksın oraya inş

http://[URL=http://imageshack.us]
[/URL]

Çok güzel bir liste ceylanım. Eline sağlık :1hug:a.s.

canım benimki 2 gunde 2 katına cıkmadı. ctesi 197.5 di dun 1257.yaptırdıgım saglık merkezindeki kadın normal dedi ama yinede icimde tereddut var.kadın yaklasık 4 haftalık dedi.

Cnm iki katına çıkmalı 2 günde bir diyorlar ama. Benim ilk test 37, 5 gün sonra 564, 2 gün sonra 1954 çıktı. Yani daha fazla artıyor. Endişelenme

handancım maşallah keseyi görmüşsün Allah sağlıkla hzuurla mutlulukla kucağına aldığın günleride göstersin inşallahhh.
baharcan panik yapma be güzelim bak meleğinide etkilersin iyi düşünelim iyi olsun bo bolda dua edelim.
güldeden haber varmı kan testi sonucunu alıcaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…