:roflol::roflol: oohhooo daha neler var
kirpik karışması
göz bebeğinin büyümesi
dudakların şiş şiş olması
vagina renginin değişmesii
ımmmmm
sık idrara cıkmaaaa
gazlı olmaaa
ne bilim yokmu bunlardan biri?
saolun kızlar ne bilim dr çok korkuttu beni yaa yarın tekrar yaptırıcam kan testi içim pır pır valla ne biçim dr bunlar yaaa hamile sayılırım niye korkutuyo beni bu kadar
Mojiku korkma tatlım kötü şeyler düşünme psikolojini bozma bebişlerimize bişe olmuca allahın izniyle
shercime çok üzüldüm allah sabır versin kaç haftalıktı acaba
mozijiko telaşlanma hemen illa 9 ay boyunca bulantın olcak değil ya sende hemen rüyayı yorun bişilere. rüyalar tersine çıkar derler. nasıl yorumlarsan öyyle olur hayra yor güzelim
handancım hcg kactı? Keseyi gormussun ya? Acaba benimkide gorunur mu?cadıarzu
Saol jasmincim :) doktorum 5+5 görünüo dedi 3 hafta sonra gelirsin tekrar dedi ama kalp atışı haftaya duyulur demi nie o kadar geç gel dedi ya uyus oldum çatlarım ya
canım benim yarın tekrar gitcem kan testine dua ettiğinizi bilmek beni cesaretlendiriyo gerçekten çok saolunGünaydın kıslar kesemizi gördükkkkk minnacık bişey allahım sizde nasip etsin inş bide kalp atışını duysaydım ya 3 hafta sonra gel dedi doktorum çok uzun bi süre yaaaaaaaaa
baharcımmm korkma canım içini ferah tut inş yükselecek degerin tekrar yaptırmayı ihmal etme inş yükselir dualrım seninle
Kızlarrrrrrr kimler hamile çıktı?? geçmişi okuyamadım...
sanırım Baharcan16 cook tebrik ederimmmmmmmm darısı başımıza...
deli kız ya
gzöbebeğinde biyüme farkedilmedi
dudak Angelinanın ki gibi (dermişim)
vajina rengine bakmam gerek
sık idrar yoktam gaz var
bunlar var cicim :))))
buketcim senin kaç haftalık şimdi ?
Ben 4+4 de gittim göremedi şimdi 5+5 de göründü kesemiz , hcg testi yapmıoki tekrar 4+4 gittigimde 633,47 idi 5000 felan olunca net görünüomuşş 2 günde bi 2 katına çıkıo hesapla
Merak etme cnm. Bende ilk gittiğimde değerin çok düşük dış gebelik olabilir demişti doktor. 5 gün sonra tekrar gittim. Keseyi göremedi. Tam yılbaşı günüydü. Heveslenmeyin dış gebelik olma şansı çok yüksek dedi. Rezalet bir yılbaşı geçirdim anlıcağın. Ama dış gebelik falan yoktu.
Cnm çok sevindim bebişinin kesesini gördüğüne.
Saol cnm doğru söylüyosun. Pozitif düşünmek lazım[/QUOTE
ne kadar patavatsız bu dr lar ya insan sevinemiyo bile bide mojiku sana yılbası nda demiş yapılırmı yaa
http://[URL=http://imageshack.us][/URL]
canım benimki 2 gunde 2 katına cıkmadı. ctesi 197.5 di dun 1257.yaptırdıgım saglık merkezindeki kadın normal dedi ama yinede icimde tereddut var.kadın yaklasık 4 haftalık dedi.
http://[URL=http://imageshack.us][/URL]
Merak etme cnm. Bende ilk gittiğimde değerin çok düşük dış gebelik olabilir demişti doktor. 5 gün sonra tekrar gittim. Keseyi göremedi. Tam yılbaşı günüydü. Heveslenmeyin dış gebelik olma şansı çok yüksek dedi. Rezalet bir yılbaşı geçirdim anlıcağın. Ama dış gebelik falan yoktu.
Cnm çok sevindim bebişinin kesesini gördüğüne.
Saol cnm doğru söylüyosun. Pozitif düşünmek lazım[/QUOTE
ne kadar patavatsız bu dr lar ya insan sevinemiyo bile bide mojiku sana yılbası nda demiş yapılırmı yaa
Sorma güzelim. O gün insanlar eğlenirken ben hüngür hüngür ağlıyordum. Psikolojimi alt üst etti adam. Zaten değiştirdim o doktoruklava:
Sorma güzelim. O gün insanlar eğlenirken ben hüngür hüngür ağlıyordum. Psikolojimi alt üst etti adam. Zaten değiştirdim o doktoruklava:
kıyamam ya bende değiştircem zaten gıcık oldum inş 2 ye katlarda..:çok üzgünüm:
kıyamam ya bende değiştircem zaten gıcık oldum inş 2 ye katlarda..:çok üzgünüm:
Cnm zaten en ufak bir tereddütün varsa değiştir doktorunu. İnan çok önemli seni rahatlatması
Cnm zaten en ufak bir tereddütün varsa değiştir doktorunu. İnan çok önemli seni rahatlatması
Canım zaten bu test yaptırdığım polikliniğin dr u yani sonucu göstermek için gittim bi hamiş olduğuma emin olayım benim zaten riskli doğum uzmanına gitmem gerekiyo
Canım zaten bu test yaptırdığım polikliniğin dr u yani sonucu göstermek için gittim bi hamiş olduğuma emin olayım benim zaten riskli doğum uzmanına gitmem gerekiyo
neden riskli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?