En erken hamilelik belirtileri

inşallah iyi olur bitanem dua edin

kızlar hamile olsan bile adet görecekmişin gibi sancılar oluyormu tecrübeli olanlar yardım edin lütfen ilk kez gögüslerim bu kadar sızlıyor belim cok fena 2 gün gecti ama şimdi sanki adet olacakmışım gibi sancılar gidip geliyor bana neler oluyor ne olur cevap yazın

canım tebrıkler bu belırtılerı söylerken adetın gecıkmışmıydı bendede var bu belırtılerın ama adetıme 2 3gün var sence olabılırmı

baharcan ekledim şimdi listeye :))

saol canım benim Allahım biranönce seninde meleğini göndersin inşallah ..gerçekten çok anaçsın sen çok iyi bi anne olursun eminim
ama acaba 2 katına çıkıncamı ekleseydin ama sihirli liste bu demi uğur getirir:1hug:a.s.

kızlar ama ben ilk göğüslerden hissettim sanki damarları geriliyodu içindeki bide uçları genişleyip yarıldı

kızlar bende hamileyim.çok ilginç oldu benimki adet günümde kahverengi bir leke geldi.ve gitti.5gün bekledim yok.sonunda test yaptım pozitif çıktı.ama adet olacakmışım gibi belirtiller vardı hale daha şoktayım.

canım o muhtemelen yerleşme kanamasıdır tebrik ederim kan tahlili yaptırdınmı

baharcan tebrikler bu arada benimde göğüslerim çok sızlıyor yani bazen dayanılmaz hale gelio ve regli olucakmışım gibi sancı var sürekli kasıklarımda bazen üşüme de geliyor ama ben 19 ocakta regli olmuştum..

saol canım darısı basına inş ama biraz erken gibi sanki ama benimde göğüsler adete 10 gün varken belirti vermişti olabilir belkide yumurtlama dönemindesindir canım inş hamiş olursun sende bu ay

kızlar hadi sorun cvp veriyim burdaki herkes bana çok destek oldu kimse yoktu bişey paylaşabileceğim bi tek siz iyiki varsınız

yeni haamilemizi terik ediyorum darısı da bizlere olsun inşallah sizlere salıcakla kucaklarınıza alırsınız inş

ceylancım kusura bakmazsan canım bir düzeltme yapmak istiyorum az önce hesaplayıcılardan yeni adet tarihimin 4 mart olduğunu öğrendim canım 3 değilde 4 yazarmısın adet tarimihi kusura bakma lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…