Cnm zaten en ufak bir tereddütün varsa değiştir doktorunu. İnan çok önemli seni rahatlatması
neden riskli?
canım bende hem kan pıhtılasması var hemde esimle kan uyuşmazlığımız var o yüzden
handancım maşallah keseyi görmüşsün Allah sağlıkla hzuurla mutlulukla kucağına aldığın günleride göstersin inşallahhh.
baharcan panik yapma be güzelim bak meleğinide etkilersin iyi düşünelim iyi olsun bo bolda dua edelim.
güldeden haber varmı kan testi sonucunu alıcaktı
canım bende hem kan pıhtılasması var hemde esimle kan uyuşmazlığımız var o yüzden
Anladım canım. Geçmiş olsun. İçini ferah tut.:1hug:
kızlar bende aşırı dalgınlık unutkanlıkta oldu bide geceleri uyurken sırtım çok terliyo ama sabahları üşüyorum bazen böyle bi titreme geliyo durup dururken aksamları,mide yanması bide en belirgin belirtim aşırı acıkma ve sürekli yeme isteği
nılufersahh nasılsın canım benim
baharcan ekledim şimdi listeye :))
sayenizde daha iyiyim rahatladım biraz iyiki varsınızAnladım canım. Geçmiş olsun. İçini ferah tut.:1hug:
canım bende hep adet olucam sandım akıntım çoktu ağrımda vardı ama 5 dk ağrıyıp geçiyodu hatta hala varkızlar hamile olsan bile adet görecekmişin gibi sancılar oluyormu tecrübeli olanlar yardım edin lütfen ilk kez gögüslerim bu kadar sızlıyor belim cok fena 2 gün gecti ama şimdi sanki adet olacakmışım gibi sancılar gidip geliyor bana neler oluyor ne olur cevap yazın
canım tebrıkler bu belırtılerı söylerken adetın gecıkmışmıydı bendede var bu belırtılerın ama adetıme 2 3gün var sence olabılırmı
yok canım gecikmemişti adet günüm yarın zaten daha inş hamilesindir
kızlar bende hamileyim.çok ilginç oldu benimki adet günümde kahverengi bir leke geldi.ve gitti.5gün bekledim yok.sonunda test yaptım pozitif çıktı.ama adet olacakmışım gibi belirtiller vardı hale daha şoktayım.
baharcan tebrikler bu arada benimde göğüslerim çok sızlıyor yani bazen dayanılmaz hale gelio ve regli olucakmışım gibi sancı var sürekli kasıklarımda bazen üşüme de geliyor ama ben 19 ocakta regli olmuştum..
kızlar hadi sorun cvp veriyim burdaki herkes bana çok destek oldu kimse yoktu bişey paylaşabileceğim bi tek siz iyiki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?