En erken hamilelik belirtileri

rabbim saglıkla kucana almayı nasi etsin inşallah

baharcan eğer hamileysem 2 sayfa belirti yazıcam sen değilmiydin?????????? bencesendin hadi bakalım çalışsın parmaklar ))))))))))))))))))))))))

baharcan ilk sorum
kaç ay denedin ve bu haberi aldın
tebrik ediyorum seni canım benim....hihoyyyt
öncelikle teşekkür ederim canım darısı basına ve tüm isteyenlere inşallah benim bu ay 3. denememdi canım
rabbim saglıkla kucana almayı nasi etsin inşallah
saol canımm Allahım tez zamanda sizlerede versin inşallah
baharcan eğer hamileysem 2 sayfa belirti yazıcam sen değilmiydin?????????? bencesendin hadi bakalım çalışsın parmaklar ))))))))))))))))))))))))

canımcım bendim evethihoyyyt öncelikle yumurtlama günümde ilişkiden 1-2 saat sonra vajinada aşırı kasılmalar ve kasıkta iğne batması seklinde sancım oldu ama ben bu ay günasırı bazende hergün ilişkiye devam ettim ama ilk defa eşimden sonra şey oldum bu ay öyle denedik yani belimin altında yastık varken öylede uyuyakaldım çoğu zaman adete 10 gün kala acayip göğüs ağrım oldu hatta bi ara kalbim ciğerlerim ağrıyo heralde dedim uçları acayip gerildi ve çatladı son günlerde oturup kalkarken kasıklarımda yine batma oluyodu bide çok acıkıyorum hiç doymuyo gibiyim bide canım bol limonlu yeşil salata istedi 2 gün önce gece gece eşimden çok yemeye basladım o da bu ay oldu heralde dedi hep bir hafta varken adete test yaptım hiç bişey çıkmadı 2 gün kala sabah yaptım 2. çizgi hemen çıktı sonrada kan tahlili işte

bide bol miktarda akıntım oldu halada var beyaz krem şeklinde adet oldum sanıp korktum hep ara arada karnım ağrıdı adet olcak gib,

BAHARCAN tebrik ederim canım Allah ım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin korkma Allah ın izniyle degerin yukselecek inşallaha.s.

Baharcan tebrikler çok sevindim canım. Benimde adet günüme daha var ama çok akıntım var sende böyle mi olmuştu? Bide ilişkiden sonra sancı ve bi enteresanlık oldu bu ay ilk defa bende de ama ben heralde zorlandım diye düşünüp üstünde durmadım şimdi kafam karıştı azıcık :uhm:

baharcım bende de lor peynirine daha yakın tane tane sanki beyaz renkli akıntım var ama o na enfeksiyon diyorlar dı seninkide bu şekilde miydi acaba

saol canım çok tesekkür ederim evet canım akıntım hiç durmadı benim ilişkiden sonra hafif kramplar oldu ama çok acıtmadı niye kafan karıştı kuzum

canım benimki böyle kesik gibi diil daha çok sıvı sabun düşün beyaz öyle bembeyaz ama sıvı oldukça

hımmmmmmmm canım demek şu ovulasyon zamanındakı şeffaf beyaz akıntı eğer bebiş tutarsa teeee uzun zaman daha oluyor. hımmmmmmmm ee başka goğus kaşıntısı falan oluyormu?

canım benimki böyle kesik gibi diil daha çok sıvı sabun düşün beyaz öyle bembeyaz ama sıvı oldukça

ebrucum senin ki mantar güzelim enfeksiyon bi kremi var onun al hemen eczaneden fenadır o bilirim

baharcan kaç ay sonunda oldu bebişin yaa merak ettim sordum ama kaçırdın sanırım....:çok üzgünüm:

hımmmmmmmm canım demek şu ovulasyon zamanındakı şeffaf beyaz akıntı eğer bebiş tutarsa teeee uzun zaman daha oluyor. hımmmmmmmm ee başka goğus kaşıntısı falan oluyormu?

canım benim şeffaf akıntı beyaza dönüştü el kremi gibi oldu öylede devam etti halada var
göğüs kaşıntısı diilde aşırı hassaslık oldu yasak bölgeye dönüştüler yani huylanıyorum çok t-shirtten bile düşün yani okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…