saol canım benim Allahım biranönce seninde meleğini göndersin inşallah ..gerçekten çok anaçsın sen çok iyi bi anne olursun eminim
ama acaba 2 katına çıkıncamı ekleseydin ama sihirli liste bu demi uğur getirir:1hug:a.s.
öncelikle teşekkür ederim canım darısı basına ve tüm isteyenlere inşallah benim bu ay 3. denememdi canımbaharcan ilk sorum
kaç ay denedin ve bu haberi aldın
tebrik ediyorum seni canım benim....hihoyyyt
saol canımm Allahım tez zamanda sizlerede versin inşallahrabbim saglıkla kucana almayı nasi etsin inşallah
baharcan eğer hamileysem 2 sayfa belirti yazıcam sen değilmiydin?????????? bencesendin hadi bakalım çalışsın parmaklar))))))))))))))))))))))))
baharcan eğer hamileysem 2 sayfa belirti yazıcam sen değilmiydin?????????? bencesendin hadi bakalım çalışsın parmaklar))))))))))))))))))))))))
bide bol miktarda akıntım oldu halada var beyaz krem şeklinde adet oldum sanıp korktum hep ara arada karnım ağrıdı adet olcak gib,
teşekkür ederim balım çok saol iyi dileklerin için inş yükselirde rahat bi nefes alırımBAHARCAN tebrik ederim canım Allah ım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin korkma Allah ın izniyle degerin yukselecek inşallaha.s.
hımmmmmmmmmmmmmm
Baharcan16 hayırlı olsun.Darısı başımıza inşallah.
öncelikle teşekkür ederim canım darısı basına ve tüm isteyenlere inşallah benim bu ay 3. denememdi canım
saol canımm Allahım tez zamanda sizlerede versin inşallah
canımcım bendim evethihoyyyt öncelikle yumurtlama günümde ilişkiden 1-2 saat sonra vajinada aşırı kasılmalar ve kasıkta iğne batması seklinde sancım oldu ama ben bu ay günasırı bazende hergün ilişkiye devam ettim ama ilk defa eşimden sonra şey oldum bu ay öyle denedik yani belimin altında yastık varken öylede uyuyakaldım çoğu zaman adete 10 gün kala acayip göğüs ağrım oldu hatta bi ara kalbim ciğerlerim ağrıyo heralde dedim uçları acayip gerildi ve çatladı son günlerde oturup kalkarken kasıklarımda yine batma oluyodu bide çok acıkıyorum hiç doymuyo gibiyim bide canım bol limonlu yeşil salata istedi 2 gün önce gece gece eşimden çok yemeye basladım o da bu ay oldu heralde dedi hep bir hafta varken adete test yaptım hiç bişey çıkmadı 2 gün kala sabah yaptım 2. çizgi hemen çıktı sonrada kan tahlili işte
Baharcan tebrikler çok sevindim canım. Benimde adet günüme daha var ama çok akıntım var sende böyle mi olmuştu? Bide ilişkiden sonra sancı ve bi enteresanlık oldu bu ay ilk defa bende de ama ben heralde zorlandım diye düşünüp üstünde durmadım şimdi kafam karıştı azıcık :uhm:
baharcım bende de lor peynirine daha yakın tane tane sanki beyaz renkli akıntım var ama o na enfeksiyon diyorlar dı seninkide bu şekilde miydi acaba
canım benimki böyle kesik gibi diil daha çok sıvı sabun düşün beyaz öyle bembeyaz ama sıvı oldukça
canım benimki böyle kesik gibi diil daha çok sıvı sabun düşün beyaz öyle bembeyaz ama sıvı oldukça
hımmmmmmmm canım demek şu ovulasyon zamanındakı şeffaf beyaz akıntı eğer bebiş tutarsa teeee uzun zaman daha oluyor. hımmmmmmmm ee başka goğus kaşıntısı falan oluyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?