En erken hamilelik belirtileri

saol canım çok tesekkür ederim evet canım akıntım hiç durmadı benim ilişkiden sonra hafif kramplar oldu ama çok acıtmadı niye kafan karıştı kuzum

Adetime de daha var çünkü, karnımda bi hareketlilik hisettim ve kramp gibi bişiler oldu, akıntımda var çok hatta dün hastalandım heralde diye wc ye gittim ama akınıymış böyle beyaz beyaz bi de belim ağrıyor çok bugün nasıl ouracağımı bilemedim. ama ümitlenmekte yaramıyor sonrası hüsran oluyor. Neyse kafam karışık kalsın şimdilik daha 1 hafta beklicez nede olsa :1no2:

kedicik nasılsın ne var ne yok :CüvCüv:

canım iyi diyelim iyi olsun inşallah. şuan bieşy yok sabırla bekliyoruz. ama bu ay sanırım ben ümitsizlik deryasına kapılmaya başladım arada silkeliyorum kendimi ama işte nekadar oluyo bilmiyorum. sen nasılsın.varmı bir gelişme:1hug:

hmmm anladım canım. bende kaç gündür göğüs kaşıntısı var ondan sordum. gerçi prolaktinim yuksek ondanda kaşıntı oluyor ama dostinex kullanıyorum ve ilacın kaşıntıyı kesmesi lazım. o yuzden diyorum acaba hamişmiyimde onun kaşıntısımı bu :uhm:

bir haftamı var adetine tatlım ama belirti olması normal az kalmış inşallah hamilesindir

inşallah seninkiler hamişlikten kaşınıyodur belki sende öyle belirti veriyodur canım benim

Şubat kaşıntısıkaydirigubbakcemile3
bence Prolaktin ilacı kullanıyorsun o yüzden melek kaşındırıyor:teytey::teytey::teytey:

Bnede 2 ay önce dostinex kullandım.. Kaşıntı filan olmadı galiba.. Tam hatırlamıyorum ama....

yok prolaktin kaşındırıyo canım dostinex kullanınca geçiyor. bende onu diyorum ya şu anda kullanıyorum ve kaşınmaması lazım:uhm:
sen sürekli test yaptırıyormusun prl için biliyorsun yine fırlıyor bu lanetklava:

ben bi yemeğe gittim geldim liste kaşıntı ne listesi nerde liste adetim olmadı hamileyim hamileyim hamileyim (pozitif düşünce) :)))

Kizlar ben geldim hastaneden...:) cok mutluyum hersey normalmis..allahima sukurler olsun..isteyen herkese tattirsin rabbim bu duyguyu..

tbr tubacım hamile annelerde bir melek sayılır ve onların duası kabul olur ne olur bizim içinde dua et bu ay olmayalım şubat bizede ugurlu gelsina.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…