ebrucum senin ki mantar güzelim enfeksiyon bi kremi var onun al hemen eczaneden fenadır o bilirim
baharcan kaç ay sonunda oldu bebişin yaa merak ettim sordum ama kaçırdın sanırım....:çok üzgünüm:
saol canım çok tesekkür ederim evet canım akıntım hiç durmadı benim ilişkiden sonra hafif kramplar oldu ama çok acıtmadı niye kafan karıştı kuzum
kedicik nasılsın ne var ne yok :CüvCüv:
canım benim şeffaf akıntı beyaza dönüştü el kremi gibi oldu öylede devam etti halada var
göğüs kaşıntısı diilde aşırı hassaslık oldu yasak bölgeye dönüştüler yani huylanıyorum çok t-shirtten bile düşün yani okadar
Adetime de daha var çünkü, karnımda bi hareketlilik hisettim ve kramp gibi bişiler oldu, akıntımda var çok hatta dün hastalandım heralde diye wc ye gittim ama akınıymış böyle beyaz beyaz bi de belim ağrıyor çok bugün nasıl ouracağımı bilemedim. ama ümitlenmekte yaramıyor sonrası hüsran oluyor. Neyse kafam karışık kalsın şimdilik daha 1 hafta beklicez nede olsa :1no2:
hmmm anladım canım. bende kaç gündür göğüs kaşıntısı var ondan sordum. gerçi prolaktinim yuksek ondanda kaşıntı oluyor ama dostinex kullanıyorum ve ilacın kaşıntıyı kesmesi lazım. o yuzden diyorum acaba hamişmiyimde onun kaşıntısımı bu :uhm:
hmmm anladım canım. bende kaç gündür göğüs kaşıntısı var ondan sordum. gerçi prolaktinim yuksek ondanda kaşıntı oluyor ama dostinex kullanıyorum ve ilacın kaşıntıyı kesmesi lazım. o yuzden diyorum acaba hamişmiyimde onun kaşıntısımı bu :uhm:
Şubat kaşıntısıkaydirigubbakcemile3
bence Prolaktin ilacı kullanıyorsun o yüzden melek kaşındırıyor:teytey::teytey::teytey:
bir haftamı var adetine tatlım ama belirti olması normal az kalmış inşallah hamilesindir
Bnede 2 ay önce dostinex kullandım.. Kaşıntı filan olmadı galiba.. Tam hatırlamıyorum ama....
Kizlar ben geldim hastaneden...:) cok mutluyum hersey normalmis..allahima sukurler olsun..isteyen herkese tattirsin rabbim bu duyguyu..
Kizlar ben geldim hastaneden...:) cok mutluyum hersey normalmis..allahima sukurler olsun..isteyen herkese tattirsin rabbim bu duyguyu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?