En erken hamilelik belirtileri

Kizlar ben geldim hastaneden...:) cok mutluyum hersey normalmis..allahima sukurler olsun..isteyen herkese tattirsin rabbim bu duyguyu..

Hoşgeldin canım çok sevindim. İNŞALLAH bu topikteki herkese tattırsın. Şubatta bu topiğin hepsi hamile olacak İNŞALLAH :enbuyukkk: BU TOPİK

ben demiştim tubacık çok sevindim
ben listelerin boyutlarını bir türlü ayarlamayı öprenemedim

ya ben sewgilimle aynı ewde yaşıyorum yaklaşık 4aydır çıkıyoruz we 4ayda 2kere hasta oldum geçen ay çok az miktarda bi kan geldi ve hemen kesildi midem bulantım ve baş ağrım yok fakat ishalim ve inanılmaz derecede kasık ağrım var şişkinlikde çok fazla.Test aldık faka negatif çıktı hamile olma ihtimalim olabilr mi???=((((

kısslar ya ben doktorumu aradım kanın yaradan kaynaklanmadığını söyledi bikaç gün bekle hala aynı şekilde gelirse dedi gelirsin bakarız dedi ceylancığım kan tahlili yaptır dedin ama ben işten izin alamıyorum gıcık bir amirim varda :)))) idrarda çıkmaz dimi günümün geçmesini beklemem gerekiyo dimi neyse sabreden derviş muradına ermiş hesabı bekliyeyim bari buarada dün eşimle yemeğe çıktık maaşımı aldımda hadi yemek ısmarlıyayım dedim yemekte bana soruyo bu nerden çıktı hamilemisin yoksa bak yemin et falan dedi bende yok hayatım olsa neden burda söyliyeyim dedim neyse b dahaki ay diyo bu seferde :)))) manyak kocişim benim

kızlarrr selam ben aranıza yeni katıldım sayılır gerçi uzun zamandır yazılarınızı takip ediyorum :) ben cycloprogynova kullanıyorum bu ay kendimde farklılıklar hissettim her aykine göre afrklıydı daha adet günüme 7 gün var ama ben 4 gündür falan bel ağrısı, kasıklarımda ani ve kısa süreli batma hissi, göğüslerim şiş ve ağrıyor ister istemez bebiş olabilirmi die umutlanıyorum. bide bizim eskilerin bir yöntemi vardır sabah kalkarsın idrarını bir cam şişeye yapar bekletirsin 4 saat falan sonra şişenin dibinde beyaz bir çöküntü oluşuyorsa hamilesin derler ben geçen ayda denemiştim çöküntü yoktu ama bu ay çöküntü var. bu hevesle akşam bir tıp merkezine gittik kandan b hcg yaptıralım die 10 dakikada sonuç veriyoruz dedi öyle çok gelişmiş bir yerde değildi şaşırdım ben bu kadar çabuk olabiliyormu die çünkü okuduğum kadarıyla ertesi gün yada 2 gün sonra veriliyor sonuçlar. yumurtlamamın üzerinden 8 gün geçmişti henüz sonuç negatif çıktı bebiş yok dediler ne dersiniz ben çok mu aceleci davranmışım ve bu teste ne kadar güvenebilirim

Canım günün geçmeden çıkmaz idrar testinde inşallah hamilesindir
Bizede yemek ısmarla ne gibi belirtilerin var..delikafadulden

merahabalar.ya ben 4aydır sewgilimle yaşıyorum fakat 4ayda sadece 2kere adet oldum geçen ay çok az miktarda kan geldi ve hemen kesildi...mide bulantım ve baş dönmem yok ama aşırı derecede kasık ağrım var ve ishalim üztelik şiişkinlikde çok fazla...test aldık fakat negatif çıktı hamie olma ihtimalim var mıdır sizce???

:1ninca::1ninca::1ninca:

slm kıslarrrrrr ceylancım tşk ederim canımmm benide listeye eklemişsinnn bajımmm

canım testi erken yapmışsın bence biraz daha bekle testi tekrarla, inşallah hamilesindirrrrrrr belirtilerin hamilelik belirtilerii ama inşallah yanılmayızz... ne zamandır deniyorsun?

Yorumlar süper liste desen öyle uğurlu gelecek inşallah. Sen yarın ne zaman gitceksin dr a gelince yaz hemen olur mu merak ederiz

Canım yarın 18.00de gideceğim akşam size yazarım ne derse desin umudumu inançımı hiçbişey yıkamaz Allahın takdiriyle..:Saruboceq:
Şubat kaşıntıları başladısositososito

canım madem bebek istemiyorsun neden korunmadınız? neden bukadar rahat birlikte oldunuz?? hamile olabilirsin kan testi yaptır ve bence birdaha korunaksız ilişki yaşama!

çido cum saol bebişim ben soğan kürünü sormuştum kokusu için bişe yapılıyormu diye ama senin dediğini de yapacağım

ceylancım sana iş çıkartıyorum ama balım hesaplayıcılar 4 martı gösteriyor düzeltebilirmisin acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…