En erken hamilelik belirtileri

Yok canım 1 kere yaptırmıştım dostinex kullandım dahada yatırmadım. Canım sen ilaç kullanırken korunuyomusun ben korunmuştum bırakalı bu 3. ay ama hamiş olamadım henüz. Bencede benim yine fırlamıştır.

ceylancım tsk ederim listenin en başında ben varım umarım en kısa zamanda anne listesine gecerim tek hayalim bu allahım şu bir kaç günüde atlasaydım kesin sonuc alırdım heycandan çalışamıyorum bile işi gücü bıraktım size takıldım kaldım cok iyi geldiniz bana hepinize tskkaydirigubbakcemile5:1hug:

Canım günün geçmeden çıkmaz idrar testinde inşallah hamilesindir
Bizede yemek ısmarla ne gibi belirtilerin var..delikafadulden

canım aşkolsun hemen sen ye hesabı bana gönder:1rolleyes:

canım işin kötüsü hiç belirtim yok ara ara gögüslerime ve kasıklarıma ince sızı giriyo ama anlık üşütmektendir diyorum ya beni görseniz o kadar rahatımki hiç meleğim gelmiş gelmemiş hopluyom zıplıyom olsaydı kesin düşerdi herhalde diyom iş yapmaya devam ediyorum yani anlıcan herhalde bu ayda değil neyse şubat daha bitmedi dimi :sm_cool:

Canım yarın 18.00de gideceğim akşam size yazarım ne derse desin umudumu inançımı hiçbişey yıkamaz Allahın takdiriyle..:Saruboceq:
Şubat kaşıntıları başladısositososito

kaydirigubbakcemile3 ceylan sen klomen mi, kullandın??

Canım yarın 18.00de gideceğim akşam size yazarım ne derse desin umudumu inançımı hiçbişey yıkamaz Allahın takdiriyle..:Saruboceq:
Şubat kaşıntıları başladısositososito

Şubatta herkes hamile kalacak sloganımıza ben çok inandırdım kendimi bilmiyorum artık kaydirigubbakcemile5

merhaba arkadaşlar şuanda desteğinize her zamnkinden daha çok ihtiyacım var .....................................................................................................!!!!!!

bliyorum bunu burda binlerce kişi yaşıyor ama ağlamaktan kendimi alamıyorum uffffffffffffffffff((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

çok rahatsın bi daha test al yap ya da kan testi. ya da korunma yöntemlerini dene ilginççç:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

merhaba arkadaşlar şuanda desteğinize her zamnkinden daha çok ihtiyacım var .....................................................................................................!!!!!!

çatlatma adamı noldu yav amma naz yaptın be gülüm yoldu ye varkafamçokkarıştı

kan tahlilini aldım doktora verdim ve bana dediği şey hamile değilsin !o an sanki suçlu oymuş gibi ona bağırmak geldi ama yapamadım sadece dışarda bekleyen eşimin yanına gidip tahlil sonuçlarını na verip hızla yürüdüğümü hatırlıyorum şuanda evden darı adım atmak istemiyorum....hiçbirşey yapmak istemiyorum.......................dünyanın sonu değil ama yıkıldım işte ............canım çok çok sıkkın.................

canım benim canın sağolsun neden böyle düşünüyorsun. Nolur kendini bu kadar yıpratma. Elbet seninde meleğin gelecek annesi. :teselli:

Güzelim bozma moralini bunu ik yaşayan sen değilsin bizler de varız. Kocana niye tepki yaptın adam kendini işe yaramaz hissedicek bu arada şubat uğurlu gelicek sende inan buna. Denemelere devam yılmadan moral bozmadan

merhaba ben bu siteye yeni üye oldum. bende de hafif belirtiler var gibi ama ben pisikolojik olduğunu düşünüyorm çünkü çocuk için ilk denmemiz. hafif miyde bulantısı baş dönmesi şişlik sağ kasıkta arada acı war. inşllh pisikoljik değildr gerçektr

Şubatta herkes hamile kalacak sloganımıza ben çok inandırdım kendimi bilmiyorum artık kaydirigubbakcemile5
:lepi:Canım İnanki başarırsın Baharcan inananlardan :lepi:
kaydirigubbakcemile3 ceylan sen klomen mi, kullandın??
Klomen vermedi bu ay sadece kontrol ediyor bakalım ne olacak yarın dananın kuyruğu kopacak kasıklarım ağrıyor birazcık ucundan yumurtalar büyüyor sanırımkaydirigubbakcemile3

Sen hamile kal da hesabı ödemiş olursun yavrukuş
hihoyyythihoyyytİnşallah hamilesindir inanmayı bırakma hihoyyyt

canım ebrum iş önemli değilde ne zaman tarihin çözemedim :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…