nasıl yapıyorsun içine ekstradan bişi katıyonmu hiç yapmadım d ne zaman başlamam gerekir ne zaman bırakacağım onlarıda belirtirsen sevinirin çok saol sadece sen cvp verdin
baharcan tebrik ediyorum canım hamileymişsin allahım hayırlısı ile kucagına almayı da nasıp etsin[/QUOTEbana sordun sanırım tatlım adetin bitince bal çörekotu tarçın karışımı yap başla. 20 gün ye bırak yumurtaları geliştiriyormuş okey
saol canım darısı senin ve tüm istiyenlerin basınaa.s.
yok prolaktin kaşındırıyo canım dostinex kullanınca geçiyor. bende onu diyorum ya şu anda kullanıyorum ve kaşınmaması lazım:uhm:
sen sürekli test yaptırıyormusun prl için biliyorsun yine fırlıyor bu lanetklava:
Canım günün geçmeden çıkmaz idrar testinde inşallah hamilesindir
Bizede yemek ısmarla ne gibi belirtilerin var..delikafadulden
Canım yarın 18.00de gideceğim akşam size yazarım ne derse desin umudumu inançımı hiçbişey yıkamaz Allahın takdiriyle..:Saruboceq:
Şubat kaşıntıları başladısositososito
Canım yarın 18.00de gideceğim akşam size yazarım ne derse desin umudumu inançımı hiçbişey yıkamaz Allahın takdiriyle..:Saruboceq:
Şubat kaşıntıları başladısositososito
merhaba arkadaşlar şuanda desteğinize her zamnkinden daha çok ihtiyacım var .....................................................................................................!!!!!!
merhaba arkadaşlar şuanda desteğinize her zamnkinden daha çok ihtiyacım var .....................................................................................................!!!!!!
bliyorum bunu burda binlerce kişi yaşıyor ama ağlamaktan kendimi alamıyorum uffffffffffffffffff((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
merahabalar.ya ben 4aydır sewgilimle yaşıyorum fakat 4ayda sadece 2kere adet oldum geçen ay çok az miktarda kan geldi ve hemen kesildi...mide bulantım ve baş dönmem yok ama aşırı derecede kasık ağrım var ve ishalim üztelik şiişkinlikde çok fazla...test aldık fakat negatif çıktı hamie olma ihtimalim var mıdır sizce???
kan tahlilini aldım doktora verdim ve bana dediği şey hamile değilsin !o an sanki suçlu oymuş gibi ona bağırmak geldi ama yapamadım sadece dışarda bekleyen eşimin yanına gidip tahlil sonuçlarını na verip hızla yürüdüğümü hatırlıyorum şuanda evden darı adım atmak istemiyorum....hiçbirşey yapmak istemiyorum.......................dünyanın sonu değil ama yıkıldım işte ............canım çok çok sıkkın.................
kan tahlilini aldım doktora verdim ve bana dediği şey hamile değilsin !o an sanki suçlu oymuş gibi ona bağırmak geldi ama yapamadım sadece dışarda bekleyen eşimin yanına gidip tahlil sonuçlarını na verip hızla yürüdüğümü hatırlıyorum şuanda evden darı adım atmak istemiyorum....hiçbirşey yapmak istemiyorum.......................dünyanın sonu değil ama yıkıldım işte ............canım çok çok sıkkın.................
:lepi:Canım İnanki başarırsın Baharcan inananlardan :lepi:Şubatta herkes hamile kalacak sloganımıza ben çok inandırdım kendimi bilmiyorum artık kaydirigubbakcemile5
Klomen vermedi bu ay sadece kontrol ediyor bakalım ne olacak yarın dananın kuyruğu kopacak kasıklarım ağrıyor birazcık ucundan yumurtalar büyüyor sanırımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ceylan sen klomen mi, kullandın??
canım aşkolsun hemen sen ye hesabı bana gönder:1rolleyes:
canım işin kötüsü hiç belirtim yok ara ara gögüslerime ve kasıklarıma ince sızı giriyo ama anlık üşütmektendir diyorum ya beni görseniz o kadar rahatımki hiç meleğim gelmiş gelmemiş hopluyom zıplıyom olsaydı kesin düşerdi herhalde diyom iş yapmaya devam ediyorum yani anlıcan herhalde bu ayda değil neyse şubat daha bitmedi dimi :sm_cool:
hihoyyythihoyyytİnşallah hamilesindir inanmayı bırakma hihoyyytceylancım tsk ederim listenin en başında ben varım umarım en kısa zamanda anne listesine gecerim tek hayalim bu allahım şu bir kaç günüde atlasaydım kesin sonuc alırdım heycandan çalışamıyorum bile işi gücü bıraktım size takıldım kaldım cok iyi geldiniz bana hepinize tskkaydirigubbakcemile5:1hug:
çido cum saol bebişim ben soğan kürünü sormuştum kokusu için bişe yapılıyormu diye ama senin dediğini de yapacağım
ceylancım sana iş çıkartıyorum ama balım hesaplayıcılar 4 martı gösteriyor düzeltebilirmisin acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?