kan tahlilini aldım doktora verdim ve bana dediği şey hamile değilsin !o an sanki suçlu oymuş gibi ona bağırmak geldi ama yapamadım sadece dışarda bekleyen eşimin yanına gidip tahlil sonuçlarını na verip hızla yürüdüğümü hatırlıyorum şuanda evden darı adım atmak istemiyorum....hiçbirşey yapmak istemiyorum.......................dünyanın sonu değil ama yıkıldım işte ............canım çok çok sıkkın.................
:lepi:Canım İnanki başarırsın Baharcan inananlardan :lepi:
Klomen vermedi bu ay sadece kontrol ediyor bakalım ne olacak yarın dananın kuyruğu kopacak kasıklarım ağrıyor birazcık ucundan yumurtalar büyüyor sanırımkaydirigubbakcemile3
Sen hamile kal da hesabı ödemiş olursun yavrukuş
hihoyyythihoyyytİnşallah hamilesindir inanmayı bırakma hihoyyyt
canım ebrum iş önemli değilde ne zaman tarihin çözemedim :1hug:
Şubatta herkes hamile kalacak sloganımıza ben çok inandırdım kendimi bilmiyorum artık kaydirigubbakcemile5
ben hariç belkide...................((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
eşim beni o an güldürmeye çalışıyor,moralimiğ düzeltmeye çalışıyor ben ise sadece yürüyordum haklısınız onun bir suçyok ama o an patlamaya hazır bir yanardağ gibiydim ya koskoca 1,5ay geçti tık yok acaba bende bir sorun mu var diye çok korkuyorum,biliyorum dediğiniz gibi bunu yaşayan beli binlerce onbinlerce kişi var ama ben bencil davranıyorum biraz..................ağlamaktan gözlerim şişti.......
ama ne bileim kasıntı yaptım biraz galiba.............canım bak sana kendimden örnek veriorum 30 yaşındayım bunca yıldır saat gibi adet olurdum en son aralıkda adet oldum ve 2 ay boyunca şiştim şiştim kan tahliline bakıorum bebek yok ama adette olamıorum doktora gidiorum rahim yumurtalık mis gibi dio!ayın 23 de gittim ve sağ yumurtalığımda 1 hafta içinde 5,5 cm kist oluşmuş ayrıca 2 kutu adet sökücü içyim adet olamadım tam 2 ay sadece adet olmayı bekledim bu pazartesi oldum ama kendimi yiyip bitirmedim bence şuanda yaptığın şımarıklık kusura bakma ama burda aylarca hatta yılarca uğraşan insanlar war bunu düşün hiç çocuğu olamayacak insanlar war ve topla kendini çok ayıp!!!!
şubatta herkes hamile olacak şubatta herkes hamile olacak şubatta herkes hamile olacak:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?