En erken hamilelik belirtileri

canım hayırlısı değilmiş diye düşün Allahım en doğru zamanda göndericektir bebeğini sana bu ay olur inşallah

güll canım üzme kendini dicem ama ne kadardır istiyorsunuz çocuk neden bu kadar üzüldün evet bizde yaşadık bunları senin yaşadığını bende yaşadım ama olsun daha genciz güzeliz :) Allah sağlık versin yeterki bol dua edelim.inş. bi daha ki sefere

4 mart kısmetse hesaplayıcılar öle diyor

eşim beni o an güldürmeye çalışıyor,moralimiğ düzeltmeye çalışıyor ben ise sadece yürüyordum haklısınız onun bir suçyok ama o an patlamaya hazır bir yanardağ gibiydim ya koskoca 1,5ay geçti tık yok acaba bende bir sorun mu var diye çok korkuyorum,biliyorum dediğiniz gibi bunu yaşayan beli binlerce onbinlerce kişi var ama ben bencil davranıyorum biraz..................ağlamaktan gözlerim şişti.......

ceylancımm ayy inşallaahh büyüyodur canım hadi bakalım bende bilion pazartesi regli oldum perşembe yada cuma gel dedi galiba yarın giderim dayanamam cumaya kadar ama bi yandanda diom ki cuma gidim iice kistleri atmış olayımm fark edermi acep??

Allah iyiliğin versin gülde...1,5 aymı.. Burda aylarca hatta yıllarca bekleyenler var canımm... Allah doğru zamanda gönderecektir meleğini... Benim 3 ayım bak ama daha erken hemen olmayabilir canım üzülme

arkadaslar ben yeni üye oldum.yazılarınızı yeni yeni okuyorum.ben evliliğimin 3. senesinin dolmasına az kaldı ama ilk gunden beri dusunuyoruz ama bır turlu olmadı.4-5 once doktara gıtmye karar verdım.butun gereken testlerı falan yaptım hatta esımde yaptı doktor hersey normal dedı.bakalım bu ne olacak .konunun yeri burtasımı bılmıyorum ama yenı oldugumdan kusura bakmayın.normal adet gunume 10 gun kala test yaptım negatıf cıktı.acaba erkenmı yaptım yardımcı olabılırmısınız...

sağolun.....çok teşekkürr hepinize.bu arada bir umutla bir soru soracağım tabi saçma olacak ama ne yapayım hala ümidim var durumu kabullenemiyorum.sizce kan tahlili yanlış olabilir mi?yani 15 gün sonra yaptırsaydım daha mı iyi olurdu ufffffffffffffffffff....ya ne saçmalıyorumben yaa

ben hariç belkide...................((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

canım bak sana kendimden örnek veriorum 30 yaşındayım bunca yıldır saat gibi adet olurdum en son aralıkda adet oldum ve 2 ay boyunca şiştim şiştim kan tahliline bakıorum bebek yok ama adette olamıorum doktora gidiorum rahim yumurtalık mis gibi dio!ayın 23 de gittim ve sağ yumurtalığımda 1 hafta içinde 5,5 cm kist oluşmuş ayrıca 2 kutu adet sökücü içyim adet olamadım tam 2 ay sadece adet olmayı bekledim bu pazartesi oldum ama kendimi yiyip bitirmedim bence şuanda yaptığın şımarıklık kusura bakma ama burda aylarca hatta yılarca uğraşan insanlar war bunu düşün hiç çocuğu olamayacak insanlar war ve topla kendini çok ayıp!!!!

sevedailcim görüşmeyeli adet olmuşsun canım senin adına sevindim ben de adet oldum sevgililer günü hayalim sona erdi ama inşallah benim doğum günüme gelir bebişim

gulde cim lütfen umutsuzluga düşme bak bana haline şükret ben 9 yılda 108 kez adet oldum ama hiç birinde umutsuz olmadım bu ay yine büyük ümitle bekliyorum ve doktorlar bize kesinlikle olmaz dedi yinede umudum var takii topragın altına girene kadar bu sana moral olmuştur umarımyerimseniben

canım bundan birkaç ay önce doktor dediki gebelikten şüpheleniyorum test yaptı hatta burdaki arkadaşlarım bilir sonuç negatif olunca demez mi yanılmışım gözlerimden yaş süzüldü karşısında sonra geldim topicte hepimiz kenetlendik kaydirigubbakcemile

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: ama ne bileim kasıntı yaptım biraz galiba.............

kusura bakmayın:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

şubatta herkes hamile olacak şubatta herkes hamile olacak şubatta herkes hamile olacak:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Sende mi inandın buna hadi bakalım bişeyi 40 defa söyleyince olurmuşya bu gidişle hepimiz şubatta hamile olacağız delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…