En erken hamilelik belirtileri

Güzelim bnde de oldu o, adetim gecikti 1-2 gün bekleyip gideyim dedim bir kanama bir kanama şoktayım. Hemen apar topar gittim dr dedi düşük yapıyorsun :a015: nasıl üzüldüm ağladım hemen kan testi yapalım hamilelik varmıymış görelim diye. Sonra test yaptı baktık yok bişiii o yine benim pkodan kaynaklanmış çok ağlamıştım ogün :a015:

çok erken yapmışsın Çok üzgünüm çoookbekle birazcık inşallah hamilesindir
Gülde böyle dersen hiç hamile kalamazsın ben 7-8 aydır uğraşıyorum yinede umutluyum başaracağız
Sevedail biliyorum çok sevindim adet olduğuna züperiz belirtileri konuşmaya başlayabiliriz dimi yafss.kaydirigubbakcemile:jeyyar:

gülde kızsammı gülsemmi bilemedim koskca 1,5 ay biraz komik oldu be gülüm. ve ayrıca bekleyen arkadaşlarımızada haksızlık sanki benim 6. ayım ve bu ay olduğuna dairde hiçbr ümidim yok. aylarca senelerce bekleyen arkadaşlarımıza haksızlık olur diye ben bile çok yıkıldığımı söylemeye utanırken. hadi bakalım topla kendini ve geçmişi oku lütfen herkesin nekadar beklediğini görünce sende anlıycaksın canım. melekler gelicek şüphe etmek yok biz dua ediyoruz.

Sende mi inandın buna hadi bakalım bişeyi 40 defa söyleyince olurmuşya bu gidişle hepimiz şubatta hamile olacağız delikafadulden

evet herşey pozitif düşünce olumlu düşününce oluyo bi şeyi 40 kez dersek gerçekleşir kaç defa böyle oldu bende.
şubatta hamile olacağız şubatta hamile kalacağız şubatta hamile kalacğız oley olay yupii yandan ohh ohh:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

QUOTE=gulde;5173664]eşim beni o an güldürmeye çalışıyor,moralimiğ düzeltmeye çalışıyor ben ise sadece yürüyordum haklısınız onun bir suçyok ama o an patlamaya hazır bir yanardağ gibiydim ya koskoca 1,5ay geçti tık yok acaba bende bir sorun mu var diye çok korkuyorum,biliyorum dediğiniz gibi bunu yaşayan beli binlerce onbinlerce kişi var ama ben bencil davranıyorum biraz..................ağlamaktan gözlerim şişti.......[/QUOTE]
1.5 ay içinmi bu stresinnn pess yaniiiiiii, bak kızarım hee dur canım hele yaa dik durrr olacak inşallahhh...
Ceylan hatun yaz bakim beni de listene...sositososito
Mart 21 e yerimseniben
takip çizelgene bayıldımm hangi sitede yaptınn süper olmuşş, rabbim gönlüne göre versinn
bak gulde arkadaşımız sana örnek olsunnn
ceylannn yaptım :)))))))))
süper olmuşşşş, ama gören seni bitlipiyade sancak ona göree:roflol::roflol:

destekleriniz için çok sağolun siz olmasanız ben ne yaparım yaa çok teşekkürler bu arada moralimi düzeltmeseydiniz akşma belki yine eşimin karşısına dağılmış olarak çıkacaktım.bir de bugün eşimle nişanlılık yıl dönümümüz normalde ona bebek sürprizi yapacaktım bugün ama olmadı nys artık bir dahaki aya....akşama da toparlanmam lazım....yoksa bu kafamda kurt gibi kaynar durur....sağolun..

stresten uzak durarak pozitif düşünmek lazım ama nasıl??????????kafamda hep aynı soru ne zamn hamiş olacağım öyle bi dönemdeyizki etrafımdaki herkes hamile kalıyo birer birer herkes aynı şeyi söylüyo sıra sende sıra bende de olmuyo işte 8 ay oldu yok yok yok kafayı yicem ya

[ümitsizlik yok canım rabbim hayırlı zamanda versin hepimiseee hihoyyyt bende aynı canım
15 bekliorum kısmet çalışmalara devammkaydirigubbakcemile3

canım benim yaaa, azmine hayran kaldımmm... rabbim tez zamanda versin sana yavrunu inşallahhhhhhhhh:1hug:

bak biraz fırça yeyince gerçekler yüzüne söylenince toparladın kendini. bence akşama güzel bi masa hazırla mumları çıkar bu güzel günü kutlayın. bi daha ki aya bi yeni bir umutla girmen dileğiylee...(hemen mutfağa git bişler yap sonrada süslen püslen)

umutsuzluk yok hepim,z bebiş için beklioz tatlımm bisimde olucak rabbim ne zaman uygun görürse stres yapma takdir allahtan kaydirigubbakcemile2canım

selam kızlar .arkadaşım sözlerine katılıyorum çok haklısın.ben de 3 yıllık evliyim ve her ay bir ümit bekliyorum ama tık yok ama yılmadım biliyorum ki allah doğru zamanın gelmesini bekliyo ve şuna inanıyorum ki
hayatta herşey kısmet olacaksa zaten birgün olur.umudumuzu yitirmeyelim arkadaşlar tedavilerimizi olalaım kontrollerimize gidelim ve sabırla bekleyelim.mızıkçılık yapmak yok kaydirigubbakcemile5

canım benimmm bu bebek olayı ha deyince olan bişey değil canım, doktorlar bile 1 sene dolmadan tedavi yapmaya karşılar. bünyenin gebeliğe hazırlanması herzaman kolay olmayabiliyor... ilk denemede olmadı diye üzülmek gerçekten komik olur. oyüzden sakın eşine falan tepkili davranayım deme, allah korusun bikaç ay daha olmazsa sen herifi boğarsır herhalde be gülümmkaydirigubbakcemile3 biraz sakin ol, ilk istediği ay hamile kalanlar yok denecek kadar azınlıktalar canımmm.. sen böyle yaparsan ben kendim adına daha çok ümitsizliğe kapılırım lütfen dik dur tatlımm, birbirimize destek olmalıyız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…