canım bundan birkaç ay önce doktor dediki gebelikten şüpheleniyorum test yaptı hatta burdaki arkadaşlarım bilir sonuç negatif olunca demez mi yanılmışım gözlerimden yaş süzüldü karşısında sonra geldim topicte hepimiz kenetlendik kaydirigubbakcemile
arkadaslar ben yeni üye oldum.yazılarınızı yeni yeni okuyorum.ben evliliğimin 3. senesinin dolmasına az kaldı ama ilk gunden beri dusunuyoruz ama bır turlu olmadı.4-5 once doktara gıtmye karar verdım.butun gereken testlerı falan yaptım hatta esımde yaptı doktor hersey normal dedı.bakalım bu ne olacak .konunun yeri burtasımı bılmıyorum ama yenı oldugumdan kusura bakmayın.normal adet gunume 10 gun kala test yaptım negatıf cıktı.acaba erkenmı yaptım yardımcı olabılırmısınız...
kocişlerimize 14 şubat hediyesi bebişlerimiz olur inşallahhhhhh......amin diyin kızlar
Sende mi inandın buna hadi bakalım bişeyi 40 defa söyleyince olurmuşya bu gidişle hepimiz şubatta hamile olacağız delikafadulden
takip çizelgene bayıldımm hangi sitede yaptınn süper olmuşş, rabbim gönlüne göre versinnCeylan hatun yaz bakim beni de listene...sositososito
Mart 21 e yerimseniben
bak gulde arkadaşımız sana örnek olsunnnarkadaslar ben yeni üye oldum.yazılarınızı yeni yeni okuyorum.ben evliliğimin 3. senesinin dolmasına az kaldı ama ilk gunden beri dusunuyoruz ama bır turlu olmadı.4-5 once doktara gıtmye karar verdım.butun gereken testlerı falan yaptım hatta esımde yaptı doktor hersey normal dedı.bakalım bu ne olacak .konunun yeri burtasımı bılmıyorum ama yenı oldugumdan kusura bakmayın.normal adet gunume 10 gun kala test yaptım negatıf cıktı.acaba erkenmı yaptım yardımcı olabılırmısınız...
süper olmuşşşş, ama gören seni bitlipiyade sancak ona göree:roflol::roflol:ceylannn yaptım :)))))))))
ceylannn yaptım :)))))))))
kocişlerimize 14 şubat hediyesi bebişlerimiz olur inşallahhhhhh......amin diyin kızlar
canım iyi diyelim iyi olsun inşallah. şuan bieşy yok sabırla bekliyoruz. ama bu ay sanırım ben ümitsizlik deryasına kapılmaya başladım arada silkeliyorum kendimi ama işte nekadar oluyo bilmiyorum. sen nasılsın.varmı bir gelişme:1hug:
gulde cim lütfen umutsuzluga düşme bak bana haline şükret ben 9 yılda 108 kez adet oldum ama hiç birinde umutsuz olmadım bu ay yine büyük ümitle bekliyorum ve doktorlar bize kesinlikle olmaz dedi yinede umudum var takii topragın altına girene kadar bu sana moral olmuştur umarımyerimseniben
destekleriniz için çok sağolun siz olmasanız ben ne yaparım yaa çok teşekkürler bu arada moralimi düzeltmeseydiniz akşma belki yine eşimin karşısına dağılmış olarak çıkacaktım.bir de bugün eşimle nişanlılık yıl dönümümüz normalde ona bebek sürprizi yapacaktım bugün ama olmadı nys artık bir dahaki aya....akşama da toparlanmam lazım....yoksa bu kafamda kurt gibi kaynar durur....sağolun..
stresten uzak durarak pozitif düşünmek lazım ama nasıl??????????kafamda hep aynı soru ne zamn hamiş olacağım öyle bi dönemdeyizki etrafımdaki herkes hamile kalıyo birer birer herkes aynı şeyi söylüyo sıra sende sıra bende de olmuyo işte 8 ay oldu yok yok yok kafayı yicem ya
gülde kızsammı gülsemmi bilemedim koskca 1,5 ay biraz komik oldu be gülüm. ve ayrıca bekleyen arkadaşlarımızada haksızlık sanki benim 6. ayım ve bu ay olduğuna dairde hiçbr ümidim yok. aylarca senelerce bekleyen arkadaşlarımıza haksızlık olur diye ben bile çok yıkıldığımı söylemeye utanırken. hadi bakalım topla kendini ve geçmişi oku lütfen herkesin nekadar beklediğini görünce sende anlıycaksın canım. melekler gelicek şüphe etmek yok biz dua ediyoruz.
destekleriniz için çok sağolun siz olmasanız ben ne yaparım yaa çok teşekkürler bu arada moralimi düzeltmeseydiniz akşma belki yine eşimin karşısına dağılmış olarak çıkacaktım.bir de bugün eşimle nişanlılık yıl dönümümüz normalde ona bebek sürprizi yapacaktım bugün ama olmadı nys artık bir dahaki aya....akşama da toparlanmam lazım....yoksa bu kafamda kurt gibi kaynar durur....sağolun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?