En erken hamilelik belirtileri

canım ya hepimiz etrafın lafını öyle bir takıyoruzki bak çocuk olmasına bile engel olabiliyo. 9 aydır da bizim yok herkes soruyo ne zaman çocuk diye kısaca "düşünmüyoruz diyoruz" oturup millette bi de çocuk istediğini söylesen moral verceklerine iyice laflarıyla öldürüler seni. boş ver takma kafana stres yok kesinlikle olmadı diye üzülmemek gerekiyo. hormonların düzenli güzel çalışsınki o da çocuk olmasını sağlasın no stres no panik okey cicim:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

kızlar bişe sormak istiyorummantar gebeliğe engelmidir cvp verirseniz sevinirim eger engelse ne yamalıyım

grip olmuştu ceylancım işe falanda gidemiyordu 2 büyük şişe serum vermişler. dün evden girmişti ama bugün hiç sesi çıkmadı merak ettim bende

kızlar sanırım ben adet olucam acayip sancılar var wc gidiyorum her dakika iş yerindeyim arkadaslarda üşüttügümü sanıyorlar garibler bilmiyorlar neden gittigimi acaba hamileliktemi olurmu sancılar allahım ne olur bu ay cok ümitlendim kırma hevesimi

hepiniz çok şekersiniz :)şu ekşi yüzümü güldürdünüz çok teşekkürler.....Allah hepinizden razı olsun (bu arada eski yazıları okudum hakketende benden çok kötü durumda olan insanlar var sanırım halime çok şükretmeliyim...sağolun tekrar tekrar...

ndk=takip çizelgene bayıldımm hangi sitede yaptınn süper olmuşş, rabbim gönlüne göre versinn
tatlıkuş, hazır değil kendim yaptım,
teşekkürler hepimizin gönlüne göre versin hepimizin.. a.s.

arkadaşlarrr cok hastayım kemiklerim agrıyo ne oturabiliyom ne yata biliyom nede ayajda durabiliyom ama buna sükür dün daha kötüydüm nefesde alamıyodum ve tirtir titriyodum anamm geberiyodum gece 2de acile gittim dayanamadım cok hastayım cok allahım hiç böle yatak döşek hastalanıp yatmamıstım allah esirgesin allah önce saglık versin cümlemize saolsun eşim her yerime masaj yaptı sabaha kadar basım biyerden ellerim ayaklarım belim parmaklarım bi yerden zonkluyodu allah bidaha yasatmasın hastalıga hiç dayanamıyom hemen aglıyom dün cok agladımm cooık gözlerim kücülmüş

bu arada daha adet olmadım yafff adet olmak istiyomya olmas artık gecen ay ayın 4 dünde olmustum bu ay da 4 düne geldik daha tık yok vee akıntım var inanmıyorum yani hemde nasıl hayırdır insallah adet olacagıma yakın akıntı hiç olmasdı off adet olimya hemen tedaviye başlıcam dahaaa

bu arada sakın hamilemisin acaba demeyin cünki gecen ay hiç bişi olmadı uzaktan püskürtmek bile:))))

sevedailcim görüşmeyeli adet olmuşsun canım senin adına sevindim ben de adet oldum sevgililer günü hayalim sona erdi ama inşallah benim doğum günüme gelir bebişim

sağlıkk olsun kuşummm çatır çatır doğurcazzz aallahın izniyleee

ben cıkıyorum canılarım cok kötüyüm takip edemiycem sizleri halim yok herkese iyi vakitler canım hade görüsürük oyyy anammm heryerim agrıyoo

canım ya ben ocok 7adet gördüm şubat 5falan şimdı test yapıyım mı bügün bellı olurmu catladımda meraktan buda olmazsa aşilama olcak acele cvp

AYSILA Bence belli olabilir silikte olsa çizgi çıkar varsa adetine 1-2 gün kalmış çünkü hadi yapta bize de haber ver bakalım :dance:

87 canım

inşallah seda sayan çatır çatır doğurturdu herkese şimdi de kendi doğuracakmış o yaşta nasıl hamile kaldı çok merak ediyorum ya

walla anlamıom anam yaaa bi sanatcı kadın wardıya sıdıkada felanda oynadı oda ikiz doğurduu

geçmiş olsun şekercim kız kocan ceketini üsütüne attıysa belki hamilesindir. dermişim olsun yine de beraberdiniz dimi Rabbim dilerse böyle bile veririr.ilaç almasaydın yinede dikkat et kendine.:smiley-cool:

bi bilgim yok ebrucum. merak ettim sen 87 doğumlumusun

ebru ben sana yardımcı olmak istedim bu konuda ama okumuyosun beni yada istemiyosun güzelim.... mantar bişiye engel diil eczaneden bi kremi var mantar dediğinde veriyolar zaten onu alman yeterli yoksa çok sarasa kötü yaşadım ben çok.bide ılık suya sirke koy onla yıka genital bölgeni bi kaç güne geçer aksi halde eşede bulaşıyo ki erkek için çok fena oluyo okursun inşallah....

okumaz olurmuyum okudum netten araştırmasını da yaptım sen dmesen mntar benim alklıma geçleyacekyin seb bana bebişe engeli yoktur demedikki cicim şimdi sen bana o kremin ismini biliyorsan özele yazarmısın canım

sevedail canım ben 1 tane sinede razıyım ikiz olmasada olur olursa da güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…