En erken hamilelik belirtileri

ebru1987 canım zanolinmi ne tek bir fitil, bende küçük bir mantar vardı doktorum bunu verdı bir kere kullanıyorsun sadece ama yanında birde hap verdı oda tek satılıyo ve her ıkısıde sadce bı kere kullanılıyo ve ıkı gun akıntım oldu sonra o senelerdir çektiğim akıntıların hepsi kayboldu. evet canım eğen vaginal mukozo nun sıvısı spermleri öldürecek kadar mantar yuzunden ph drercesını değiştirmişse gebeliğe engel olabilir. ama bunun derecesini doktorun soyleyebilir ancak canım.

87 canım

inşallah seda sayan çatır çatır doğurturdu herkese şimdi de kendi doğuracakmış o yaşta nasıl hamile kaldı çok merak ediyorum ya

baksana hamile kalmak için kaç koca değiştirdi. nihatta kalamadı onurla evlendi. çok istiyordu o yaşda zor tabi ama kesin tedavi görmiştür ama gizli gizli anlatırmı tedavi gördüğünü. aay pınar altuğun da kızı oldu mustafa sandal ın oğlu oldu oğlu yaman a hemen kardeş düşünüyorlarmış demet kutluayda kızıiremi doğurdu çok ara vermeden ikinci ye kaldı bu da oğlanmış. ya bu sosyete camiası çatır çatır doğruyo nedir bunların sırrı yaa bir bilen varmı acep:1no2:

bi bilgim yok ebrucum. merak ettim sen 87 doğumlumusun

işin kötüsü aklıma gelmio işteyim şimdi evde var kremim olmadı akşama yaziim güzelim yaa valla tro ile başlıyodu ondan eminnim:))))) ben sana özele atarım merak etme eve gidince ama o sirkeyi hemen yapmaya başla bak o bire bir doktor dedi banada yani emin ol büyük olsılıkla pedler yapıo adet döneminde tuvalet kağıtlarıda ben haber vericem sana sen sirkeden başla hemen

kızlar kasıklarım ağrımaya başladı adet olacam galibaaa((((( 5 gün var dahaaa ama bu seferde olmayacak gibi geliyooo

ceylancım liste cok guzel olmus.demek pko diye diye hamile haakaydirigubbakcemile3
siz bi hamile kalın bakalım oraya ne yazıcaz bizzlaelaelaelaelae

Ceylancım yaa şu doktor işini yarın halletsem olurmuu?pazartesi adet oldum doktor perşembe yada cuma gel dedi kistleri atmışmısın die sence yarın gitsem çok fark edermi??

merhaba arkadaşlaaarrr
birkaç gündür yoktum.. geçmişi okuyacak sabrım olmadığından sormak durumundayım :) nasıllarsınız? ne var ne yok?

ceydat, ebru1987, fatima38, gncam, grbcgm, kedi79, Mozijiku, ndk, ONAN, Patricia, zeynep1978, zeyno55

herkes nasıl? var mı gelişmeler? hamişler var mı bakim site ahalisindeee?

kızlar bişey dicem yaa. benim gözleirmde bozuk görmeye başlamış olabilrmi az önce wc ye gittim çok afedersiniz göğüslerime bir bakayım dedim varmı bi değişiklik diye balon olmuşlar ya tamam regldede olur ama bide bir sürü yeşil damar var heryerinde. bunlarıda benim salak psikololimmi çıkardı acaba yada adet dönemindede çıkarda benmi farketmedim. hep bakarım 1 -2 görünür ama bu sefer çok acabamı desemmiki

ceydat, ebru1987, fatima38, gncam, grbcgm, kedi79, Mozijiku, ndk, ONAN, Patricia, zeynep1978, zeyno55

herkes nasıl? var mı gelişmeler? hamişler var mı bakim site ahalisindeee?

haberin varmı bilmiyorum ama ben adet oldum canımumutlar diğer aya kaldı

hoşgeldin yalel nasılsın canım. bizde baharcan hamile
merhabalar, iyiyim kedicim.
BAHARCAAANNNN.. hayırlı olsun canım, inşallah bebişini kucağında görürsün en kısa zamanda.
darısı başımıza..

sevedail yarın perş git bitanem
hoşgeldin yalel nerelerdesin

merhaba ceylancım. bilgisayarımda sorun vardı.. eşiminkine el koydum.. geldim hemen.
kırmızıları gördüm, dün bitti. birkaç gün temizlik yapıcam. camlar, koltuklar falan... bilirsiniz işte.
bir de elimi yakmıştım, 1 haftadır kullanamıyordum. dün-bugün daha iyice.. hemen kullanıma açtım elimi :)
başka da bişey yok valla...

sizler iyi misiniz?

:sm_cool:yalelcim bende adet oldum hatta temizlenip çalışmalara başladım bile dün itibariyle umudu kaybedip pes etmek yok yani:))))))) şubatta herkez hamile olcak söz verdik

haberin varmı bilmiyorum ama ben adet oldum canımumutlar diğer aya kaldı

haberim yoktu ebrucum, üzülmeyelim. ben de adet oldum
üzüntü yok. hayal kırıklığı yok... daraltı-kasıntı-sıkıntı yok.... hep pozitif.
bu ay.. bu ay da olmazsa öbür ay... meleklenicez hepimiz. ben eminim.

yumurtası olan her kadın bir gün mutlaka meleklenir. bir biçimde... :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…