En erken hamilelik belirtileri

:sm_cool:yalelcim bende adet oldum hatta temizlenip çalışmalara başladım bile dün itibariyle umudu kaybedip pes etmek yok yani:))))))) şubatta herkez hamile olcak söz verdik

:) ben bu ay kendimi sıkmayacağım.. sevgülümü de daraltmayacağım.
bu ay, ödev gibi çalışmak yok bizim evde.
ne zaman istersek.. nasıl istersek öyle olacak her şey..

öyle yatıp bacak kaldırmak falan yok yani. çok kasıldım ben bu şekilde çünkü... sonuç hüsran olunca üzülüyorum çünkü ben.

bir de böyle deneyelim bakalım :)

napıonus kıslar yine

kıs patrica naberr adetine ne kadar var anacım

eşinin işleri düzeldimi canım ya aklımda kalmış

yaa kızlar ben yarın sabah test yapcam ya kafama takıldı ben 6. gün test yaptım bişi çıkmadı. burda okudum bazıları adetine 1 gün kala test yapıyo silik çıkıyo acaba benim ki normal gecikme mi buğün 8. gün de

valla çido, biz kadınlar psikolojik olarak neler neler yapıyoruz... gebelik isteğin dolayısıyla, adet olmak istemediğin için.. geciktirmiş olabilirsin.
ama gebelik sebepli de olabilir tabi.
kan tahlili yaptırsana şekerim.

ceylancım.. beklenen adet tarihim 1 mart.. nasipse gelmemesini umuyorum :) listeyi yeniliyor musun..

yaa diyorumkiiii benim göğüslerim epey şişmiş. azönce baktım bide üstünde yeşil damarlar epey çoğalmış diyorum buda psikolojik olabilrmi yoksa ben azcık umutlanayımmı bide göğsümden koluma ağrı vuruyor kalçam sağ kasığım yada tam böle bedenle bacapın birleşme nolktası çok ağrıyor acaba diyimmi birde yüzüm acayip kabardı 3-4 gündür kıpkırmızı dolaşıyorum bunlar acaba dememee sebepmi

güzelim o yeşil damarlar doluydu bendede bu ay ama adet oldum inceleme kendini bence gününü bekle
tabi inşallah doğru belirtilerdir ama sen kış düşün yaz gelirse hep beraber seviniriz inşallah:Saruboceq:

kedicim bugunu saymazsak 2 günün var yani belirti olablilir canım bişe dieyemicem herkesin farklı oluo çünkü ama yinede umutlandırma kendini tatlım inş inş olmazsın bi kaç gün gecince testini yapar çizgilerini görürsün inş

benim gögüslerim hiç şişmedi mesela pamuk gibiydi belli olmuo yani herkesin farklı

şekerler bende yaklaşık 2 yıllık evliyim 8 ay oldu bebiş istemeye başlayalı ama tutturamadık işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…