kedicim, şimdi ancak gördüm yazdığını.cumartesi günü olucam yada olmıcam inşalllaaahhhh
şekerler bende yaklaşık 2 yıllık evliyim 8 ay oldu bebiş istemeye başlayalı ama tutturamadık işte
sağolun kızlar gerçekten beni umutlandırmadığınız için. olabilirde olmayabilirde en güzel düşünce bu sanırım. hayırlısı Allahtan Görelim mevla neyler neylerse güzel eyler. bu ay söz vermiştim kendime belirti olabilirmi diye yazmıycam diye yine kendimi tutamadım. ne iradesiz oldum ben ya
arkadaşlar.. bişey dicem.
bu bebiş konusuna kafayı çok takmamak lazım. çok takılınca, doktordan çıkmıyoruz... çatladı mı, patladı mı, atıldı mı.. hangi gün.. akıntı nasıl... kuruluk başladı mı... yok bilmemne... gibi gibi doktorlardan çıkmıyoruz.
bu doktorlar da... tabi istisnalar kaideyi bozmaz ama.. genelde özel hastahanelerde.. bizi söğüşlüyorlar.
bir doktorla muhatabım.. dediklerini dinliyorum, ama yapmıyorum.
bana 2 aydır, çatlatma iğnesi öneriyor mesela...
yahu ben, yumurta rezervi çok iyi olan bir kadınım. muntazaman yumurtlarım... ve regl olup kalanları atarım. hiçbir sorunum da yoktur.
ancak bu doktor hanım, 2 aydır.. tutturdu bana.. çatlatma iğnesi yapalım, zmanını tam bilelim diye.
tam zamanını bilmek gerekmiyorki... işte 22-23 mm olmuşsa o yumurta normalde çatlar ertesi gün de yumurta atılır. tamamdır yani. 23 mm görüldüyse ultrasonda.. önümüzdeki 2-3 gün muhtemel günlerdir... budur yani.
23 mm görünce, çatlatma iğnesi luzumsuzdur.
he bir de, bir hap önerdi.. yumurta olgunlaştırıcı.. klomen sanırım ismi.
yumurtam zaten oluyor, zaten zamanı gelince çatlıyor... ne gerek var bunlara şu anda...
ayrıca, doğal yollarla olamayan durumlarda alternatifleri kullanmalıyız. aksi halde bu doğal olmayan yöntemler, allah korusun bebekler de sorunlara yol açabilir. anormalliklere yol açabilir.
lütfen.... bilinçli hasta olalım. ayrıca hasta değiliz biz. gebelik çabası içindeyiz - hepsi budur!
her öneriyi uygulamak zorunda değiliz.
ancak, gerekliyse gerçekten... o zaman elbetteki yapacağız gerekenleri.
cumartesi günü olucam yada olmıcam inşalllaaahhhh[/canım
:CüvCüv:adetine 1 gün kala test yapabilirsin bazılarının böylekende çıkıyo. ama yapma bence
adetin geçmesini bekle. gögüslerdeki damarlar falan belki süt bezlerin gelişiyo olabilir. biliyorsun hamilelikte gögüsler en hassas yerler oluyoo sabır sabır biraz daha sabır sen gelişmeleri hayra yor be güzelim inş. hamilesindir
canım hangi doktora gıdıyodun?canım çok güzel düşünüyosun ama şu çatlatma iğnesi hakkında bir şey söylemek istiyorum. ben dr.uma güveniyorum tanıdığım en az 20 kadın ona gidiyor hatta şuan 24 yaşında olan kardeşimin doğumunuda o yapmıştı yani min.25 yıllık bir tanımışlık var. bana söylediği senin yumurtan kendinden tabiki çatlayabilir. ama iğne sana daha kolay tutunmasını sağlar ayrıca bebeğin döllenirse o verilen hormon bebeğin gelişiminede yardımcı bir hormondur dedi. sadece bilginiz olsun diye yazmak istedim canım:1hug:
kedicim söledin adet günün geldi içinde olabilir canım ama gününü bekle çok kaptırma genede zaten çok az kalmışyaa diyorumkiiii benim göğüslerim epey şişmiş. azönce baktım bide üstünde yeşil damarlar epey çoğalmış diyorum buda psikolojik olabilrmi yoksa ben azcık umutlanayımmı bide göğsümden koluma ağrı vuruyor kalçam sağ kasığım yada tam böle bedenle bacapın birleşme nolktası çok ağrıyor acaba diyimmi birde yüzüm acayip kabardı 3-4 gündür kıpkırmızı dolaşıyorum bunlar acaba dememee sebepmi
iradesizlik değil.. sabırsızlık.
hepimizde var bu. ama olaya bi faydası yok işte :)
o sebeple, artık birbirimizi boş yere ümitlendirmeyelim arkadaşlar.
günümüz geçmeden, ''bu belirtidir - aa vardır bişeyler..'' demeyelim birbirimize.
hakkatten psikolojimiz sarsılıyor bence. :)
selam yalel, çatlama konusunda sana katılamıyorum. her 20-23 mm. ye ulaşan yumurta çatlayacak diye birşey yok.Tamam dediğin gibi normali böyle ama genelde hep öyle olmuyor.Adetin düzenli olup ta çatlamamazlık da yapabilir..Ayrıca çatlamadı diye ille de kistleşip kalacak diye de birşey yok.Yine adetinle atarsın gider. Kendimden örnek vermek gerekirse benim iğneye rağmen çatlamıyordu.arkadaşlar.. bişey dicem.
bu bebiş konusuna kafayı çok takmamak lazım. çok takılınca, doktordan çıkmıyoruz... çatladı mı, patladı mı, atıldı mı.. hangi gün.. akıntı nasıl... kuruluk başladı mı... yok bilmemne... gibi gibi doktorlardan çıkmıyoruz.
bu doktorlar da... tabi istisnalar kaideyi bozmaz ama.. genelde özel hastahanelerde.. bizi söğüşlüyorlar.
bir doktorla muhatabım.. dediklerini dinliyorum, ama yapmıyorum.
bana 2 aydır, çatlatma iğnesi öneriyor mesela...
yahu ben, yumurta rezervi çok iyi olan bir kadınım. muntazaman yumurtlarım... ve regl olup kalanları atarım. hiçbir sorunum da yoktur.
ancak bu doktor hanım, 2 aydır.. tutturdu bana.. çatlatma iğnesi yapalım, zmanını tam bilelim diye.
tam zamanını bilmek gerekmiyorki... işte 22-23 mm olmuşsa o yumurta normalde çatlar ertesi gün de yumurta atılır. tamamdır yani. 23 mm görüldüyse ultrasonda.. önümüzdeki 2-3 gün muhtemel günlerdir... budur yani.
23 mm görünce, çatlatma iğnesi luzumsuzdur.
he bir de, bir hap önerdi.. yumurta olgunlaştırıcı.. klomen sanırım ismi.
yumurtam zaten oluyor, zaten zamanı gelince çatlıyor... ne gerek var bunlara şu anda...
ayrıca, doğal yollarla olamayan durumlarda alternatifleri kullanmalıyız. aksi halde bu doğal olmayan yöntemler, allah korusun bebekler de sorunlara yol açabilir. anormalliklere yol açabilir.
lütfen.... bilinçli hasta olalım. ayrıca hasta değiliz biz. gebelik çabası içindeyiz - hepsi budur!
her öneriyi uygulamak zorunda değiliz.
ancak, gerekliyse gerçekten... o zaman elbetteki yapacağız gerekenleri.
slm kızlar ben geldim önce kendi durumumu yazayım bugün yumurtama son defa bakılıcak geliştiyse amenna ama gelişmediyse tedavi bu aylık kesilicek çok stres yaptım kendime
şimdi söyleyin bakalım hamiş varmı durumlar nee bu aralar can sıkıntısına pek giremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?