En erken hamilelik belirtileri

arkadaşlar.. bişey dicem.

bu bebiş konusuna kafayı çok takmamak lazım. çok takılınca, doktordan çıkmıyoruz... çatladı mı, patladı mı, atıldı mı.. hangi gün.. akıntı nasıl... kuruluk başladı mı... yok bilmemne... gibi gibi doktorlardan çıkmıyoruz.
bu doktorlar da... tabi istisnalar kaideyi bozmaz ama.. genelde özel hastahanelerde.. bizi söğüşlüyorlar.

bir doktorla muhatabım.. dediklerini dinliyorum, ama yapmıyorum.
bana 2 aydır, çatlatma iğnesi öneriyor mesela...
yahu ben, yumurta rezervi çok iyi olan bir kadınım. muntazaman yumurtlarım... ve regl olup kalanları atarım. hiçbir sorunum da yoktur.
ancak bu doktor hanım, 2 aydır.. tutturdu bana.. çatlatma iğnesi yapalım, zmanını tam bilelim diye.
tam zamanını bilmek gerekmiyorki... işte 22-23 mm olmuşsa o yumurta normalde çatlar ertesi gün de yumurta atılır. tamamdır yani. 23 mm görüldüyse ultrasonda.. önümüzdeki 2-3 gün muhtemel günlerdir... budur yani.
23 mm görünce, çatlatma iğnesi luzumsuzdur.
he bir de, bir hap önerdi.. yumurta olgunlaştırıcı.. klomen sanırım ismi.
yumurtam zaten oluyor, zaten zamanı gelince çatlıyor... ne gerek var bunlara şu anda...
ayrıca, doğal yollarla olamayan durumlarda alternatifleri kullanmalıyız. aksi halde bu doğal olmayan yöntemler, allah korusun bebekler de sorunlara yol açabilir. anormalliklere yol açabilir.

lütfen.... bilinçli hasta olalım. ayrıca hasta değiliz biz. gebelik çabası içindeyiz - hepsi budur!
her öneriyi uygulamak zorunda değiliz.
ancak, gerekliyse gerçekten... o zaman elbetteki yapacağız gerekenleri.

sağolun kızlar gerçekten beni umutlandırmadığınız için. olabilirde olmayabilirde en güzel düşünce bu sanırım. hayırlısı Allahtan Görelim mevla neyler neylerse güzel eyler. bu ay söz vermiştim kendime belirti olabilirmi diye yazmıycam diye yine kendimi tutamadım. ne iradesiz oldum ben ya

cumartesi günü olucam yada olmıcam inşalllaaahhhh
kedicim, şimdi ancak gördüm yazdığını.
belirti olabilir ama, çok düşünüp kendini hazırlama. gününe az kalmış... hayırlısıyla pazartesi bi olsun... pazartesi hala kırmızılanmadıysan, test yaparız beraberce.. olur mu?

şekerler bende yaklaşık 2 yıllık evliyim 8 ay oldu bebiş istemeye başlayalı ama tutturamadık işte

olur olur.. merak etme gulll, bu işler kasılarak olmuyor.
sen de bana takıl bu ay bacım :)
kendi haline bırak olayı :))

iradesizlik değil.. sabırsızlık.
hepimizde var bu. ama olaya bi faydası yok işte :)
o sebeple, artık birbirimizi boş yere ümitlendirmeyelim arkadaşlar.
günümüz geçmeden, ''bu belirtidir - aa vardır bişeyler..'' demeyelim birbirimize.
hakkatten psikolojimiz sarsılıyor bence. :)

canım çok güzel düşünüyosun ama şu çatlatma iğnesi hakkında bir şey söylemek istiyorum. ben dr.uma güveniyorum tanıdığım en az 20 kadın ona gidiyor hatta şuan 24 yaşında olan kardeşimin doğumunuda o yapmıştı yani min.25 yıllık bir tanımışlık var. bana söylediği senin yumurtan kendinden tabiki çatlayabilir. ama iğne sana daha kolay tutunmasını sağlar ayrıca bebeğin döllenirse o verilen hormon bebeğin gelişiminede yardımcı bir hormondur dedi. sadece bilginiz olsun diye yazmak istedim canım:1hug:

canım hangi doktora gıdıyodun?

inşallah canlarım inşallah hamileyizdir hepimiz. teşekkür ederim gerçekten haklısınız birbirimizi ümitlendirmeyelim en güzeli bu galiba gün geçmeden yorum yapmayalıma artık

kedicim söledin adet günün geldi içinde olabilir canım ama gününü bekle çok kaptırma genede zaten çok az kalmış
biliyosun hep yanılttı bizi belirtiler

çok dogruu yalell

bahçelievlerde nazife ersoya gidiyorum canım eski ömür hastanesinin dr.larından. özel muayenehanesine gidiyorum ben. zaten hastanedede çalımşmıyor artık

Kedicim bu oranı buranı dinleme bende de var bu ay sanki geçen aylarda olmayan gelişmeler var. Ama ben karar verdim beklicem adet günümü hatta 2gün geçerse yapcam testi mi ALLAH ın izniyle, bu sefer insan o kadar kaptırıyor ki kendini aaa acaba test mi bozuk diyor, sonra gelince kırmızılar hüsraaaaan. BEKLE DERİM CANIM düşünmemeye çalış az kalmış zaten

selammm canlarrr......ben geldimmm :).
hamiş yok galiba bugünn..takip ediyorum yazdıklarınızı okuyorum deminden beri..
bende diyorum ki yalelcimm haklısın bacımmm...relaxxx...relaxx...relaxx...
ben geçen ay bi taktım ..5 gün önceden kırmızı kart yedimm.mosmor oldumm :)))) bu ay ttabi ağzımın payını alınca..takılmıyorum hiç..dinlemiyorum vücudum verdiği tepkileri..günüm gelsinnn geçsinn inş..diyorumm...şubatta gümbür gümbürr gelicess inşallahhh.

slm kızlar ben geldim önce kendi durumumu yazayım bugün yumurtama son defa bakılıcak geliştiyse amenna ama gelişmediyse tedavi bu aylık kesilicek çok stres yaptım kendime

şimdi söyleyin bakalım hamiş varmı durumlar nee bu aralar can sıkıntısına pek giremiyorum

selam yalel, çatlama konusunda sana katılamıyorum. her 20-23 mm. ye ulaşan yumurta çatlayacak diye birşey yok.Tamam dediğin gibi normali böyle ama genelde hep öyle olmuyor.Adetin düzenli olup ta çatlamamazlık da yapabilir..Ayrıca çatlamadı diye ille de kistleşip kalacak diye de birşey yok.Yine adetinle atarsın gider. Kendimden örnek vermek gerekirse benim iğneye rağmen çatlamıyordu.
Bence bu konuda doktoruna en az 1 defacık güvenmende fayda var canım..Tabi yine sen bilirsin. Gebelik isteyen bir anne adayına uygulanan rutin tetkikler bunlar şu anda.Çatlatıcı iğneyi ,gerekli olmasa bile işi garantiye almak için ve hasta kısa sürede gebe kalmayı çok istediği için veriyor doktorlar. Ben bunda bi anormallik görmedim açıkçası..Doğal yolla yumurta rezervi oluşan ve gelişen kadına klomen yüklemesi yapmalarını doğrusu evet ben de gereksiz buluyorum o konuda çok haklısın..

deryacımm hoşgeldin bacımm..hamiş varmı bilmiyorum yeni girdim bende..baharcan var galiba???
stress yapma gülüm ya sana dediğim gibi yumoşlarımız var çok şükür...stress yaparak yumoşlarını strese sokma canım benimm.biliyorsun ki melekler birgün gelecekk..inşallah mutlu haberlerle dönersin canımm..dualarım seninlee:Saruboceq:Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…