En erken hamilelik belirtileri

bunu biliyorum, söyledi doktor hanım.
ama, benim dediğim şu aslında... zayıf oluyoruz bu gebeliği isterken.. her söyleneni yapıyoruz.
haftada 3-4 kere doktora gidip kontrol ettiren biliyorum ben. yumurtam her gün gelişiyor mu acaba diye bakmaya çağırıyor doktoru.
her gidişinde, o nesne içeri giri çıkıyor .....
21-22 mm görünce hemen çatlatılıyor...
bilemiyorum, anlatamadım heralde kastattiğimi ama, neyse boşverin :)

hoşgeldiinn.. ne var ne yok deryacım?

merhabalar canım auracım deryacık ,
son hamilemiz Baharcan

aaaaaaaaaahihoyyythihoyyyt bu ne güzel bir haber böyle yaa açıldım valla birden hihoyyyt çok sevindim yaa

sen naptın ceylancım ne zaman gidiyodun doktora

inşallah canım allahtan hayırlısı neyse o olsun da ben birazda şu alttan muayene konusuna sıkıntı yapıyorum iki günde bir bakıyo ya gerçi alıştımda biraz artık :))))

ya kızlar ben bu soğan kürünün nasıl yapıldığını sizlerden öğrensem biliyorsanız kaç gün içmam gerek ne zaman başlamm gerek bişe bilmiyorum site içinde araştırdım bulamadım da eve gidince yapsam mı ki hemen yardımcı olursanız sevinirim

kızlar selamm galiba biz her belirtiyi hamişlik diye umutlandırıyoruz bende de bütün belirtiler var kasık ağrısı göğüs şişmesi akıntı....ama içimden bi his şubat ayında aramızda çok anniş görücez bakalım ben bu belirtilerin yada ağrıların nedenlerini öğrenmek için cumartesi doktora gidicem dua edin bana:)

kasma bacımmmm kendinikaydirigubbakcemile3doktorlar için artık avuç içinden farksızdırr..hergün göre göree:roflol:

ben diyorumki kızlar; sabır çok büyük bir erdemdir ama ne yazıkki bende yok :)) -tatlicadiarzu-

aranızda soğan kürünün nasıl ve nezaman kullanılacağını bilen yok anlaşılan saolun arkadaşlar

işte ben o dediğindenim canım ama şu var kendi denememizle olmuyo kaç aylardır doktrda kendiliğinden olmasına imkan yok zaten dedi ilk çocuğumun bile tedaviyle olup olmadığını sordu ilk çocuğum tedaviyle değil doğal olmuştu ama o zaman yaşım 18 di şimdi yaşım ilerledi 30 oldum yumurtalıklarda zamanla hasara uğruyo demekki doğumdan sonra alınan kilolar falan hepsi bir etken

dediğim gibi yaşım 30 ve oğlum 10 yaşında biraz daha oyalanırsam oğlum olucak 15 ve kardeşi olmasının bi anlamı kalmıycak zaten ilgilenmez bile 15 yaşındaki delikanlı bebekle o yüzden acele ediyorum söylediklerinde belki haklı olabilirsin ama benim bu ay günde iki klomen kullanmama rağmen gelişmedi yumurtalarım kendi kendine olmasını bekleseydim her ay umut üstüne hüsran yaşıycaktım yani doktor kendi kendine olmasının imkanı yok gibi bişey dedi doktorumda çok iyi allah razı olsun haftada üç kere doktora gidenler var demişsin evet ben gidiyorum çünkü doktorum çok iyi ve işi şansa bırakmıyor sürekli takip altında tutmazsa doktorda ne olduğunu bilemezki bence kontrol altında tutması çok daha iyi bazı arkadaşlar burda yazıyolardı doktor klomeni vermiş sadece bir kere bakmış ve sonra git eczanelerden çatlatma iğnesi bul getir vurucaz demiş arkadaşlarda bulamayınca yumurta büyüyüp kiste dönüşmüş öyle olunca hadi bakalım sil baştan önce iki ay kisti kurut ilaçlara sonra tekrar başa dön bence böylesi daha kötü bana o ilacı verdiyse kontrol altında tutmak zorunda mesela ben doktoruma sordum çatlatma iğnesini bulamayanlar varmış diye benim doktorum öyle çatlatma iğnesi bul deyip hastayı kendi halinede bırakmıyo bende var iğne büyüseler hemen vurucam dedi yani iğneyide kendi bulunduruyor öyle olması gerekmiyomu sen klomeni ver hastaya ondan sonra git çatlatma iğnesi bul gel de olacak şeymi hasta bulamayıncada kiste dönüşsün ondan sonra yine para versin yeni bir tedavi bilemiyorum ama galiba büyük yerlerde bazı doktorlar iyice paragöz olmuşlar ben doktoruma gitmeye başladığımdan beri sadece bir kere 80 ytl verdim bidahada almadı ve ilgisini alakasını görseniz allahım binlerce kere razı olsun ondan yani şu senin sürekli doktora gidenler var lafına katılmıyorum zaten doktora aylarca deneyip kendiliğinden olmayanlar gidiyo doktorda bakınca kendiliğinden olucaksa zaten deneyin daha diyo ama yumurta takibini yapmak zorunda mesela bana yumurta takibi yapmasaydı daha deneyin deseydi ben hep hüsran yaşıycaktım yumurtalarım klomenle bile büyümüyo

canım benim, adet görmeye başladığında / ya da bebek olmadığına eminsen istediğin zaman başlayabilirsin.
şu beyaz ya da açık kahverenhi soğanlardan alıyorsun
iki bardak suyu kaynatıyorsun, kaynayan suya bi tane soğanı 6-8 parçaya bölüp atıyorsun, sadece 5 dakika daha kapağı kapalı halde kaynatıp (kısık ateşte) ılınmaya bırakıyorsun.
İçebileceğin sıcaklıktayken /ılıklıktayken süzüp içiyorsun. Öğle ve akşam yemeklerinden yaklaşık yarım saat önce içmen gerek. Günde iki defa 15 gün boyunca içeceksin tatlım.
Her seferinde taze taze yapman lazım, soğuduktan sonra da etkisi kalmıyo

saol canımiyiyim soğan kürüne başlayacaktım amanasıl yapildığını bilmiyom bilen biride bulamadım bilen bir gülşah vardı oda çevrim dişi gözüküyor canım sıkıldı ya

çok teşekkür ederim canım saol

saol canımiyiyim soğan kürüne başlayacaktım amanasıl yapildığını bilmiyom bilen biride bulamadım bilen bir gülşah vardı oda çevrim dişi gözüküyor canım sıkıldı ya

canım ben bilmiyorumki keşke bilseydim yardımcı olurdum sana ama bilen arkadaşlar yazarlar şimdi

kızlar ben yavaş yavaş hazırlanmaya başlıyım saat 6 da randevum bi duş alayım anca hazırlanırım öpüyorum sizleri bana dua edin olurmu

tamam tamam ben bu mevzuyu kapattım :)
yanlış anlaşıldı mesele..

elbetteki, doğal şekilde gelişmiyorsa ortam-şartlar.. dışarıdan müdehale gerekecektir.
buna itirazım yok.

ama, her şey yolundayken, müdehale etmek yanlıştır.
dediğim şey buydu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…