En erken hamilelik belirtileri

KISLAR SOĞAN KÜRÜNÜN TARİFİ........önceden kaynamış 2 bardak suyu birdaha kaynatıyosunuz kaynayınca hani şu yemeklerde kullandığımız soğanlar varya dışı kahverengi içi beyaz. Onun orta boyda olanını soyun 4 e böl kaynayan suya atın 5 dk kaynasın.sonra ılıyınca öğlen yemekten önce bir su bardağı için. Aynı işlemi akşam yemekten önce de yapacaksınız.ben adetliyken başladım .15 gün sabah akşam da yapabilirsiniz.benim eltim yapmış acayip derecede akıntısı olmuş.bu kürden sonra bir sonraki ay da incir kürü yapıcam ben o da yumurta sayısını artırıyor.

canım benim seni kırmak değil amacım kendi durumumu anlatayım dedim :)))))) ben hayatta doktora gitmeyi sevmem hemde doğum doktoruna hiç sevmem doğumum o kadar zor olduki 10 senedir çocuğuma kardeş alamadım doğum korkusundan o alttan baktığı sandalye varya onu gördükçe tüylerim diken diken oluyor ama napayım bi yandan mecburum mecburluğumun sebebini anlattım sadece sakın yanlış anlama yaşım 30 ve çocuğum 10 yaşında oldu daha bekliyemem vaktim kalmadı :)))))
hayırlı haberlerle dön inşallahh canımmm:Saruboceq::Saruboceq:

inşallah canım sağolasın hadi ben kaçtım artık :))))) vakit daraldı :))))

abru1987 yoktum canım nekadar stres yapmışsın kendine tatlım kıyamam sana arkadaşlar yazmışlar ama google a soğan kürü yazsanda sonuca ulşıyosun. hemde saraçoğlunun kendi siteside var aklında bulunsun canımcım

arkadaslar merhabaa
okuyamadim gecmisi..guzel haberler vardir ins.. ben halaa hastayim
evden calisiyorum ama...

kısslar bende regli oluyorum galiba lekelenmem geldi ceylan beni bidaki listede 5 mart olarak eklermisin tabi gene 21 günde gelmezse buarada aklıma ne geldi hani sizler diyosunuz ya adet dönemin değişince hamililiğe hazırlıyo vücud diye şimdi öyle düşünmeye başladım neyseki psikolojik olarakta olsa geç gelmedi gecikmesi daha kötü burada sizlerden biliyorum

evet düzensizleşince öyle oluyor çok iyi daha iyicene görmeden eklemem başardın bence sırnaşık şey

Ay kızlar ben de böyle regliyii bi gün önceden anlarım yok akıntı gelır...

ama öyle bir hamile olma isteği var ki.. yok belki durur gelmez acaba test mı yapsam dıye düşünürüm.... akıllım bekle 1 gece gelıyr boşuna test zıyan etmesene.. diye durduruyorum kendimi.

keşke ceylan hepimiz aslında hakediyoruz anne olmayı ama bunlar bi sınav gelecek çok kötüye gidiyo ve biz buradaki arkadaşlar bu sınavdan galibiyetle çıkacağız okadar güzel evlatlar yetiştireceğizki çünkü öncelikle sabretmeyi öğreniyoruz bunun sonucuda evlatlarımıza mutlaka yansıyacak keşke dediğin gibi başarmış olsam ama ne hamilelik belirtisi nede regli belirtisi hiç bişey yok sadece leke geliyo o kadar

Evet sever sana katılıyorum en önemli şey sabretmeyi ögreniyor insan , bebiş gelince 9 ay daha sabredilio annelerimiz ne büyük kadınlarmış gerçekten insan o duyguyu yaşayınca anlıo galiba nası büyütmüşler bizi ya nası taşımışlar 9 ay

Iyi tuba ablası çok şükür kesesini görterdi bugun bize bi ciii dedi mutlu etti bizi mercimekimiz inş 3 hafta sonra kalp atışını ve kendisini görcez inş inş

ablam napsın ii görüşmeleri kısalltık ben pek armaıom artık oda öle en iisi bu galiba:) babişim yeter bana:)

Tabi canım şimdi ikiniz de nazlısınız.. yeğenler doğsun bol bol görüşürsünüz...
cinsiyetleri farklı olursa rekabet de olmaz :) yeğen de cok tatlı gelir....

ayy sizin mercimeklerin teyzeleri de biz oluruz.. minik resimlerini koyarsınız oradan bile ınsallah severız..

handan bişeyler kaçırdım galiba neden ablacığınla görüşmüyorsun lütfen insanın yine kardeşinden hayır vardır Değerini bilin

Inş tubacım ben nazlı degilim valla hiç hemde o nazlı :))

ceylancım uzun hikaye kuşum sen kaçırdın:) yok konuşuoz ya küs degiliz ama uyus oluom bu aralar çok sık görüşüürz biz normalde biraz seyrettim şimdi oda hamile ya bide evde o çalışmıo felan ama felaket nazlı sürekli yok midem yok kıçım yok uykum diip duruo hep şikayet naz bende hamileyim bende yaşıyorum bunları ama onun gibi ilgi çekmeye ugraşmıom sabahın köründe kalkıp işime gidiom evdeyken bu kadar nazlanmasına gıcık oldum biraz abartıosun felan dedim kısa bi tartıştık sonra aradı özür diledi felan ama öle süper degiliz geçer galiba , bide bütün aile ona ilgi gözterio ben hamile degilim gibi bende kendime kızıom hassaslıktan mı böle oluo ne bilmiom valla takkmıom artık ayy özetlim dedim giya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…