En erken hamilelik belirtileri

kedycim halaa hastayim yaa biraz once yemek icin kalktim msjini gec gordum yakalayamadim seni...yarin da gitmeyecegim ise buyuk ihtimalle

baharcan tebrik ederim seni..saglikla kucagina alirsin bebisini insallah

ebrubu hastalanmışsın çok geçmiş olsun üzüldüm grip olanlar genelde hamile oluyor öyle bişey olmasın

eveeeeeeeeeeeeeet

ayke07 hayırdır bu ne çok eskiye ait liste hamilemisin yoksa :)))))))))))))))

Son düzenleme:
ceylan çok güzel diyorsunda inşallah en kısa zamanda olur ne olur çabukl olsun
rabbim isteyen herkese nasip etsin

kızlar merhaba nasılsınız yarın doktora gıdıcem umarım bı sorun yoktur. dualarınıza ıhtıyacım var

merhaba ben aranıza yeni katıldım çok önemli bi problemim var sevgilimle yaşıyorum ve 2mizde öğrenciyiz.Yaklaşık 4aydır aynı ewde yaşıyoruz ve ben 4ay içinde 3kere hasta oldum 2kere normal 3.sünde ise çok az miktarda kan geldi ve çok kısa sürdü şaşaırdım ama kan geldiği için bişeyden şüphelenmedim..1ayı geçkin bi süredirde hasta olmuyorum.Mide bulantım ve baş dönmem yok ama göğüslerim inanılmaz büyüdü kasıklarımda ağrı var karnın şiş ve sürekli yemek yiyorum.Test yaptık ilk çizgi belirgin bi biçimde çıktı 2.çizgi ise silikti.çok korkuyorum çünkü eğer hamileysem aldırmak zorundayız.Birbirimizi çok seviyoruz ailesiyle de tanıştım ileriyide düşünüyoruz fakat daha çok erken.Daha 18yaşındaym çok korkyuroummmm=(=(=(=(=( lütfen hamile miyim değil miyim görüşlerinizi bekliyorum=(=(=(=(mirmirmirmir

Yoktur güzelim sen gönlünü ferah tut Seninle dualarımız:1hug:

saol canım teşekkur ederım ya bu dert hıc bıtmıyomus tabı çok şukur Allaha gene de ama yok belirti var mı yok bebek varmı valla dış gebelığe kadar herşey geliyo aklıma keşke doktora deseydım eminmisin diye ama döverdı benı bu sorudan sonra sanırımkaydirigubbakcemile3

eylül hamileymişsin çok sevindim kusura bakma ben bilmiyordum :) çok sevindim darısı başımıza sende analı babalı büyüt inşallah

canim benim madem istemiyosun ve cok korkuosun neden korunmuyosun o zamanklava:
silik ciktiysa hamile olma ihtimalin cok yuksek. bak burda insanlar hamile kalabilmek icin ne savaslar veriyorlar sende korunmadan hamile kaip sonrada aldiricam diosun hemde 18 yasinda! isin acikcasi bana pek inandiricida gelmedin ama....

Kızlarr merhaba:))hihoyyytbugun ne oldu biliyor musunuz çamaşırımda kahverengi lekelenme gördümm:sm_cool: Yumurtlama zamanım bir hafta geçti o yüzden acayip ümitlendim ama sağ kasığım çok ağrıdığı için bu kadar ağrıması kötü bişeye işaret olabilir mi moduna da geçtimm.. Yani daha olup olmadığını bilmeden bişey olur sa oldumm.fisfisfis. Ne dersiniz bu implementasyon kanaması olabilir mi? Oyleyse ozel bişi yapmalımıyım?

eylül niye doktora gidiyorsun

canım geçen perşembe doktora gıttım aslında kontrol ıcındı sonucu bı aldım kı hamilesin dedi doktor . hcg 10.02 çıktı doktor kesın konustu. ama burda okuyorum bazı ınsanların daha yuksek çıktığı halde kesın demiyolar ondan korkuyorum umarım sağlıklı devam edıyodur canım

Merhabalar Yaşadıkların psikolojikte olabilir ama testte silik çizgiyse hamilesin aldırırken biraz düşünün belki ömründe pişman olacağın hatayı yaparsın aldırmakla..Güzerl kardeşim bizler aylarca hele bazılarımız yıllarca bebek için çabalıyoruz çokj iyi düşünün
Sevgilerle..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…