En erken hamilelik belirtileri

sabah tek çizgi demiştin yanılıyormuyum tekrarmı test yaptn. ikinci çizgi silikse byük ihtimal hamilesin acilen bir kan testi yaptır. ne yazık bu yaşta kendini heba etmişsin. madem ilişkiye giriyosun sağlam korunsaydın. yazık değilmi şimdi o yavruya. sen de kürtaj olucaksın gerçekten çok yazık

Özel bişey yapmana gerek yok bekleyeceğiz gününü inşallah yerleşme kanamasıdır :jeyyar:

eylülcüm olumlu düşün olumlu olsun böyle güzel bir haberi kötü şeyler düşünerek gölgelendirme tadını çıkar eşine bol bol naz yap:)))

eylül_13 merhabalar nasılsın canım

Merhaba canım okuyorum okuyorum belirtiler neler diye hepinizin ki öyle farklı ki şubat 11 'i bekliyorum beklmeye çalışıyorum daha doğrusu her ay aynı şeyi söylüorum kendime ama yinede bakmadan edemiyorum işte ..
Rabiim hepimize nasip etsin işallah

eylülcüm olumlu düşün olumlu olsun böyle güzel bir haberi kötü şeyler düşünerek gölgelendirme tadını çıkar eşine bol bol naz yap:)))

saol canım teşekkur ederım yapıyorum zaten o da benımle alay edıyo dıyo kı doktordan cıkınca bı sey cıkmassa dırek annene gıt. kendıne ajanda alcakmıs 9 ay 10 gun hepsını yazcakmıs sonra hıncını alcakmıs catladım gulmektenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

moralini
bozmak gibi olmasın ama sen hamilesin bence

Hoşgeldin aramıza Ekledim arkadaşım Silmem merak etme akşamları da vakit buldukça burdayız hep bekleriz seni İnşallah uğurlu gelir liste
Görüşmek Dileğiyle :1hug:

hosbulduk ceylan,INSALLAH ugurlu gelirde müjdeleri teker teker aliriz a.s.

hosbulduk zuzuu,ne güzel karsilandim arkadaslar cok tskler a.s.
yapimda var cekingenlik baya,bi acilsam sohbetimdende bikarsiniz :1hug:

biliyorum testi erken yaptim dayanamadim iste merak,listeye eklenmisim baktimda yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…