kızlar ben geldim hastayım ama yinede dayanamıyom giriyom arada nasılsınız
rabiya aramıza hosgeldin canım
veeeeeeeeeeee biraz önce adet oldum ceylan hanıma söleyin benide listeye yazsın
heyoooooooooooooohehheheheheh:)))))))))))))
arkadaşlar merhaba sesimi duyan varmı oralarda bişey sorucam folikültakibi yaptırıyorum doktor 12 şubatta gebelik testi yaptırmamı söyledi ama ben çok sabırsızım yaptırsam çıkarmı en son 13 ocakta adet görmüştüm. bu ayda olmazsa çok üzülecem biliyorum 2.5 yıldır çocuğum olsun istiyorum ama olmuyo
canim benim madem istemiyosun ve cok korkuosun neden korunmuyosun o zamanklava:
silik ciktiysa hamile olma ihtimalin cok yuksek. bak burda insanlar hamile kalabilmek icin ne savaslar veriyorlar sende korunmadan hamile kaip sonrada aldiricam diosun hemde 18 yasinda! isin acikcasi bana pek inandiricida gelmedin ama....
herkese merhaba....ya kızlar şimdi biz karar verdık gecen ay denedık ya,olmadı ama devam tabii,,ben şimdi folik asit mı almalıyım?3 ay oncesınden kullanılmalı deılıyo ya ama 3 ay ıçınde olacağı ne belli?bı bılgısı olan var mı arkadaşlar bu yavruceğizeeee soylesınn
anladım eylullcum ...pekı ben buunu doktora gıtmeden herhengı bı eczaneye sorup alsam olur mu?ya kılo falan yapmaz dımı bılmıyorum kı ne olduğunu ama bebek için yararlıysa ihmal etmem:ecrin_bebek:canım en az 3 ay oncesınden demek ıstıyolar daha uzun sursede bırakma saakın kesın başla onun sana zararı yok takvıye o . sakın ıhmal etme bazı ınsanlar bır yıl da olmasa ıcıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?