En erken hamilelik belirtileri

kızlar ben geldim hastayım ama yinede dayanamıyom giriyom arada nasılsınız
rabiya aramıza hosgeldin canım
veeeeeeeeeeee biraz önce adet oldum ceylan hanıma söleyin benide listeye yazsın
heyoooooooooooooohehheheheheh:)))))))))))))

canım bakalım ben naapıcam 6 şubatı bekliyorum.hiç bir belirti yok şuan .sadece hafif göğüslerimde bir ağrı var okadar

Bende burdayım Akrepcim geçmiş olsun hastalanmışsın kıyamam sanalaelaelaelaelae
Adet olduysan martta alıyım seni hanım heee yasakkelime

arkadaşlar merhaba sesimi duyan varmı oralarda bişey sorucam folikültakibi yaptırıyorum doktor 12 şubatta gebelik testi yaptırmamı söyledi ama ben çok sabırsızım yaptırsam çıkarmı en son 13 ocakta adet görmüştüm. bu ayda olmazsa çok üzülecem biliyorum 2.5 yıldır çocuğum olsun istiyorum ama olmuyo

Rabia01 ben geldim sen gittin karşılaşamadık ama tek bildiğim inanan herkese liste uğurlu geldiği..

Anlıyorum aceleciliğini ama biraz daha bekle kantestinde çıkabilir ama geç döllenme olduysa çıkmayabilir de

kızlar merhaba nasılsınız aslına bakarsanız burda konustuğumuz belırtıler aynen çıkıyo kendınızı dınlemeyın ama belırtı ile anlaşılabılıyo yalnız bu belirtiler gerçekten varsa çok belirgin oluyo. yoksa çok az hissediyoruz sanırım kendımızı dınledığımızden

YAZILARI OKUYUNCA KAN BEYNIME CIKRADI KARDEŞİM BEN 2SENEDIR BEBEK DIYE KAFAYI YEDIM OLMADI SENDE BIZE HAVA ATAR GIBI NE YAZIYON COK SINIRLENDIM NECE İNSANLAR BURDA BIRBIRINE UMUT OLUYO SE4N MORALIMIZI BOZUYON BENCE ARKADAŞLARDA KATILIYORDUR BANAklava:

herkese merhaba....ya kızlar şimdi biz karar verdık gecen ay denedık ya,olmadı ama devam tabii,,ben şimdi folik asit mı almalıyım?3 ay oncesınden kullanılmalı deılıyo ya ama 3 ay ıçınde olacağı ne belli?bı bılgısı olan var mı arkadaşlar bu yavruceğizeeee soylesınn

canım en az 3 ay oncesınden demek ıstıyolar daha uzun sursede bırakma saakın kesın başla onun sana zararı yok takvıye o . sakın ıhmal etme bazı ınsanlar bır yıl da olmasa ıcıyolar

canım en az 3 ay oncesınden demek ıstıyolar daha uzun sursede bırakma saakın kesın başla onun sana zararı yok takvıye o . sakın ıhmal etme bazı ınsanlar bır yıl da olmasa ıcıyolar
anladım eylullcum ...pekı ben buunu doktora gıtmeden herhengı bı eczaneye sorup alsam olur mu?ya kılo falan yapmaz dımı bılmıyorum kı ne olduğunu ama bebek için yararlıysa ihmal etmem:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…