En erken hamilelik belirtileri

anladım eylullcum ...pekı ben buunu doktora gıtmeden herhengı bı eczaneye sorup alsam olur mu?ya kılo falan yapmaz dımı bılmıyorum kı ne olduğunu ama bebek için yararlıysa ihmal etmem:ecrin_bebek:

canım kıloyla ılgılı bı sey duymadım hıc. ama zaten kılo yapan hıc bı ılaç yoktur bazı ılacların ıştah acma ıhtımalı oluyo. ben ıkı hafta kortızon almıştım o zaman bıle kılo almadım cunku yemedım yanı ıcın rahat etsın ılaçlar yemek yemeden kılo yapmıyo canım. ama bu ılaçta boyle bı ıhtımal de yok dıye bılıyorum. doktora gıtmeden alabılırsın zaten ıkı çeşit var ben folıbıl aldım doktora gıtmeden başladım zaten kontorle gıtmıstım daha bebek ıstemıyoken o zaman demıstı bana bı gun ıstersen başla dıye. . ben folıbıl ıçıyorum. doktora soyledım ıyı yapmıssın dedı sen de ıc canım ne zaman olca bellı olmaz anıden evınızı aydınlatıverır inşallah

amınnn hepimizi evi bırgun mujdeli haberi alır inş..yazsım şimdi adını canım hemen yarın gıdıcem eczaneye..saol bıllgılendırdın..ya ben ruyamda gordum hamıle kalmışım,,oyle değişikbi hıstı kı şimdi daha bı heycanlıyım hemen hamıle olmak istıyorum...ya ruyası bıle muthiştı muthiş.:asigim:

canım aslına bakarsan ruyalara ınanırım ruyada hamıle olduğunu goren ınsanlarla ılgılı bı topıc vardı bılıyomusun ruyalarında gorunce gerçekten olmuş. ben ruyamda gormedım ama bana da oğrenmeden oncekı hafta çok farklı bı mutluluk vardı. ben kucukken evımız curcuna sabah kalkılır kahvaltı yapılır. babam hayatta yanımızda ve ben o cocukluğumdakı hıssı anlatamam sana çok farklı bı hıs. eşimle çok mutluyum evimiz huzur dolu geliyo bana. ama o anlattığım cocuklukta yaşadığım duygu çok farklıydı. çocukluk işte. bizde çocuklarımız olunca boyle olacakmıydık derdım hep. bu hafta sonu kendımı sankı cocuklukta yasadığım o duyguyla karşılaştım nasıl hıssettığımı anlatamıyorum belkı ama sankı o gunlerde gıbı hıssettım kendımı ıçımde anlatılmaz bı sevınc vardı sankı guzel bu haber alacakmıs gıbıyım dedım ve Allah nasıp ettı umarım senın de oyle bır hıstır canım Allah malum etmıştır

amınn canım ya ,,anlatamam demışsın ama ben anlıyorum cunku bende ruyamdakı hıssı anlatamıyorum bı turluu,,oyle tatlı oyle değişik hısler duygulardıkı,,aklıma geldıkçe hıssedıyorum tekrara fakat anlatamıyorum..senın adında cok sevındım okumuşumdur ama unutuyırum kaç haftalıkk bebişin,,şimdi nasıl hıssedıyosun?aslında bızım bekleme sebebımız bendım,,yanı 1 bçuk yılı gectı ben daha yenı karar verdım,,korkuyodum yaşım kucuk bakamam edemem dıye ıde geçlğım ucucakmış gıbı gelıyodu elımdem,,sonra dedımkı nıye bu kadar bencılım gençkığımı bebeğimle paylaşıyım onunla gecırıyım,ona daha verımlı olabıleyım..yanı dedım kı neyı beklıyosunn neyii,ve karar verdım inş sağlıkla alırım kucağıma yol arkadaşımızı..

Kizlar size bi haberim varrrrrr...... evde 3 idrar testi yaptim ve hepsi pozitifffffff.......galiba hamileyimmmmmmmmm.........Bugun normalde hasta olmam gerekiyordu ama olmadim hala.ama halakarnimda sanki hasta olacakmisim gibi sanci var dua edin nolur.insallah hamileyimdir yarina kan testi yaptiracagim insallah haber verririm...

aaa hadı haıyrlısııııı...inşş hamılkesındırrrrr...3 ü de yanlış cıkacak değil yaaasırnaşık şeysüprizzzzzsositososito

insallah canim yaa ...kan testi yaptircam yarin dr den randevu alabilirsem..insalah darisi sizlerin basina dua edin nolur bana......

insallah canim yaa ...kan testi yaptircam yarin dr den randevu alabilirsem..insalah darisi sizlerin basina dua edin nolur bana......
benım duamı hemen aldınnnn:)ya bence suan içinde o mınık melekkkkk....yarabbım ısteyen herkese hayırlısıyla nasıp etsınn...şuan neler hıssedıyosun canım ya paylaş bızımle,,eşine soyledın mı:)ayy ben hep nası soylerım acaba dıye duşunuyorum,,değişik olsun istiyorumm..mesela bı arkadaşımızın eşi doğum yaptığında bıze gelen mesaj şuydu=turıye nufusu+1 :):)delikafadulden

şşşşşşşttttt deli kızz nerelerdesin sen bakayım çabuk gel buraya dertleşicezz :)))))

nasıl yaaa nutellausa hamilemiiidelikafadulden

3 test yapmış ucude pozıtıfmışşşş...inşş hamıledırrr:ecrin_bebek:delikafadulden

aaaaaaa harika bi olay bu yaaa maşşallah 2009 a bak ne kadar çok hamile çıkıyo nutellausella canım benim tebrik ederim çok sevindim allahım sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin canım benim hihoyyythihoyyythihoyyyt

ya hem cok hamıle var hemde cok kız bebış doğuran var benım etrafım hep ya hamıle yada kzı bebışı varrr....

merhaba ben bu siteye yeni üye oldum. burdaki dostluk muhabbet çok hoşuma gitti benide aranıza alırsanız çok sevinirim. biz bebek için ilk 1 ay önce başladık son adetimin başlangıcı 23 ocaktı ama şimdi göğsmde şişlik ve acı miğde bulantısı baş dönmesi kasıkta hafif ağrılar var ama ben bunların pisikolojik olduğunu düşünüyrm. doktora gidip kan testi yaptırmayada korkuyorum negatif bi sonuç çıkmasından ama inşllah pisikolojik değilde gerçektir. allah hepimize nasip etsin sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar sizce ne yapmalıyım

canım bılmıyorum gecen hafta hamılesın dedı yarın gıdıcem tekarar benım tahmınıme gore 5. hafta dıycek doktor cunku bebıs bu aydan. ben de 3.5 yıl bekledım canım . ama bır kaç ay bıle olmasa ınsan korkuyo dıyokı keske oncedn yapsaydım sen ne zamandır denıyosun

canım hayırlı olsun ınsallah

slm gece kuşları ben geldimm kimler varr
deryacık nasıl kıpır kıpırsın yine hep yuzun gulsun ınşallah ne zamandır konusamadık canım

senin nasil gecti dr randevun..?ya testler dogrudur deilmi ya.cunku daha benim gunum gecmedi bile,normalde bugun hasta olmam gerekiyordu.hala sancim var.ben hala inanamiyorum kan testi yaptirsam icim rahatliyacak bakalim.yarin dr den randevu alacagim insallah.hala soktayimmmm:)yanlis alarm olmasin Allahim.normalmi yani gunumden idrarda pozitif cikmasi?

canım daha yenı adetın yumurtlama gunun bıle gelmemıs olabılır o yuzden test falan yaptırma bence

canım bazı ınsanların adet gunu de cıkabılıyomus oncesı de bazılarının da 10 gun sonra anca 3 test yapmışsın 3ü de pozitif sadece bır şeyı hatrlatcam testlerı olması gerektığı kadar beklettın dımı sonrsında test değişiyomuş.ama bence böyle yapmadıysan kesın var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…