En erken hamilelik belirtileri

kızlar yarın doktora gıdıcem ıcın yatıyım artık hepinize ıyı geceler öptüm hayırlı haberlerle yarın gorusuruz ınşallah

eylulcum testleri normal zaman araliginda yaptim yani.zaten birisi Clearblue marka test ve hamileligi 4-5 gun oncesinden gosterir diyor digerleride positive cikti direk yai hani cok beklemeden direk.insallah bi sorun yoktur nasil bekleyecegim kan testine kadar bakalim.insallah Allahim tum bebis isteynlere biran evvel verir.2009 annelri oluruz hepimiz.

sanırım benımde uyku geldıııı...bıtanemde yalnız başına uyudu zateee...ya gecelerı hıç uykum olmuyo olmadığı gıbı bıde acayıp enerjim oluyo nıyeseee.ya herşeyı yapabılırım yanı temızlık bıle:)nıye acaba.

ibrahim saraçoğlunun sitesinde yazıyor ben adaçayını uyguladım geçen ay yumurtalarım gelişsin diye hale bakın ne yazıyo

ibrahim saraçoğlunun sitesinde yazıyor ben adaçayını uyguladım geçen ay yumurtalarım gelişsin diye hale bakın ne yazıyo

Adaçayı, memleketimizde son yıllarda sıkca tüketilmeye başlanmış bir çaydır. Ancak, hamile bayanların hamileliklerinin ilk üç ayında adaçayını temkinli kullanmaları gerekir. Eğer düşük tehlikesi söz konusu ise kesinlikle adaçayından uzak durmaları gerekir. Çünkü, adaçayı yaprakları, dört tane düşük yapma riskini artıran madde içermektedir. Bu maddelerin adları aşağıdaki tabloda belirtilmiştir. Hamile bayanların hekimlerine danışmadan, kendi başlarına ilaç almaları ve yine kendi başlarına bitkisel tedavi yöntemlerini seçmeleri yanlıştır.
Tablo: Adaçayında, hamile bayanlarda düşük yapma riskini artıran aktif maddeler
Kimyasal maddenin adı Bulunduğu kısım Miktar ppm [mg/kg]
alpha-thujone yapraklarında 200 - 10 172
beta-thujone yapraklarında 200 - 9 968
oleanolic asit yapraklarında 140 – 786
thujone yapraklarında 1 453 -12 636

senağlama

günaydın hanımlar nasılsınız, beni sihirli listeden kara listeye alabilirsiniz gece olmuşumm ama olsun hayırlısı tabi önümüzdeki aylara bakmak lazımm,,,,,,:çok üzgünüm:

kızlar test yaptım 2kırmızı cızgı var şimdi kan estıne gıdecem dua edın ne olur 1.5yıldır bu anı beklıyorum

hadi inşallah testin doğrudur keşke bende gidebilsem bende yarın gidicem herkes cumadayken hiç değilse izin almak zorunda kalmam ama bişey öğrenmem gerekiyo şimdi hamileyken lekelenme olanlar bana yardımcı olabilirmisiniz benim dün lekem geldi ama bugün tık yok ama adet olacakmışım gibi üşüyorum burada bi ablam var onunda günü geldi ama ondada bi damlacık gelmiş şimdi ondada tık yok şimdi havalardanda olabilir diye düşünüyorum ne yapayım ya yarın gideyimmi bi kan testine ?

hımmm pardon bu arada günaydın kıssslar nasılsınız.sırnaşık şey

aysılacım tebrik ediyorum canım allah yar ve yardımcın olsun inşallah vardır bebişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…