hadi inşallah testin doğrudur keşke bende gidebilsem bende yarın gidicem herkes cumadayken hiç değilse izin almak zorunda kalmam ama bişey öğrenmem gerekiyo şimdi hamileyken lekelenme olanlar bana yardımcı olabilirmisiniz benim dün lekem geldi ama bugün tık yok ama adet olacakmışım gibi üşüyorum burada bi ablam var onunda günü geldi ama ondada bi damlacık gelmiş şimdi ondada tık yok şimdi havalardanda olabilir diye düşünüyorum ne yapayım ya yarın gideyimmi bi kan testine ?
hımmm pardon bu arada günaydın kıssslar nasılsınız.sırnaşık şey
canım benimde adet günümde lekem gelmişti adet oluyorum sanmıştım sonra bişey gelmedi.. kan testi yaptırdım 98 çıktı yani hamiştim şimdide 9 haftalık oldum bugün kendine dikkat et. yorma kendini inşallah sende hamişsindir....
kızlar test yaptım 2kırmızı cızgı var şimdi kan estıne gıdecem dua edın ne olur 1.5yıldır bu anı beklıyorum
canım adetin de bir gecikme varmı yokmu bilmiyorum ama yerleşme kanamasıd olabilir üşütmüşte olabilirsinherhangi bir şüphen varsa eğer bir kan testi yap gerçegi öğren
canım benimde adet günümde lekem gelmişti adet oluyorum sanmıştım sonra bişey gelmedi.. kan testi yaptırdım 98 çıktı yani hamiştim şimdide 9 haftalık oldum bugün kendine dikkat et. yorma kendini inşallah sende hamişsindir....
bende adet oluyorum zannediyorum gidiyorum wcye bişey yok dün geldi leke hala bişey yok işte kaç çıkabilirki şimdi yarın yaptırırsam 5 in üstünde çıkarsa pozitif olur diyolar arkadaşlar ama bilmiyorum ya erkenmi bekliyeyimmi adetime kadar bi yerde de doktorlar düşük tehlikesi diye hemen ilaç veriyolarmış ne yapayım bilmiyorum beklesem bi türlü beklemesem bi türlü
günaydın yawrukuşlar...naaber..war mı yeni haberlerrr
canım strestende böyle oluyor olabilir 3 gün bekle 2 ay önce benim böyle oldu sonra geldi şarıl şarıl...kaydirigubbakcemile3
İnşallah seninki üstüne görmedir,Endişelenme bence yarın dr.git :lepi::Saruboceq:
Anjelic dün listeye bakabildinmi:asigim:
Herkese günaydınlar bolll melekli günler Dileğiyle........
kızlar test yaptım 2kırmızı cızgı var şimdi kan estıne gıdecem dua edın ne olur 1.5yıldır bu anı beklıyorum
Günaydınlar cankuşum içindeki peri nasıl bizler aynıyız
bende adet oluyorum zannediyorum gidiyorum wcye bişey yok dün geldi leke hala bişey yok işte kaç çıkabilirki şimdi yarın yaptırırsam 5 in üstünde çıkarsa pozitif olur diyolar arkadaşlar ama bilmiyorum ya erkenmi bekliyeyimmi adetime kadar bi yerde de doktorlar düşük tehlikesi diye hemen ilaç veriyolarmış ne yapayım bilmiyorum beklesem bi türlü beklemesem bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?