En erken hamilelik belirtileri

canım adetin de bir gecikme varmı yokmu bilmiyorum ama yerleşme kanamasıd olabilir üşütmüşte olabilirsinherhangi bir şüphen varsa eğer bir kan testi yap gerçegi öğren

canım benimde adet günümde lekem gelmişti adet oluyorum sanmıştım sonra bişey gelmedi.. kan testi yaptırdım 98 çıktı yani hamiştim şimdide 9 haftalık oldum bugün kendine dikkat et. yorma kendini inşallah sende hamişsindir....

günaydın serdi maşşalah 9 hf oldu demek allahım yardımcınız olsun seni oldan onu senden ayırmasın inş

canım adetin de bir gecikme varmı yokmu bilmiyorum ama yerleşme kanamasıd olabilir üşütmüşte olabilirsinherhangi bir şüphen varsa eğer bir kan testi yap gerçegi öğren

canım adetime 7 günüm var ya bilmiyorum dün doktorumu aradım erken regli olacaksındır dedi onada sinir oldum yarın gidebilirim kan testi yaptırmaya bakalım hayırlısı ya

Günaydın kızlar artık işe geldiğimde ilk olrak siteye giriş yapıyorum:)bu arada serdicim tebrik ederim seni..inşallah bizde aynı duyguyu yaşarız.Aslında hepimizde aynı belirtiler var ama işte üşütmede olabilir çünkü ben ocak 20 de regli oldum ve son 3-4 gündür kasık ağrısı göüğülerim sızlaması ve üşüme hayırlısı bakalım cumrtesi doktora gidicem..

bende adet oluyorum zannediyorum gidiyorum wcye bişey yok dün geldi leke hala bişey yok işte kaç çıkabilirki şimdi yarın yaptırırsam 5 in üstünde çıkarsa pozitif olur diyolar arkadaşlar ama bilmiyorum ya erkenmi bekliyeyimmi adetime kadar bi yerde de doktorlar düşük tehlikesi diye hemen ilaç veriyolarmış ne yapayım bilmiyorum beklesem bi türlü beklemesem bi türlü

canım strestende böyle oluyor olabilir 3 gün bekle 2 ay önce benim böyle oldu sonra geldi şarıl şarıl...kaydirigubbakcemile3
İnşallah seninki üstüne görmedir,Endişelenme bence yarın dr.git :lepi::Saruboceq:

Anjelic dün listeye bakabildinmi:asigim:

Herkese günaydınlar bolll melekli günler Dileğiyle........

günaydın kıslar nolur yardım edin 9 gün geçti akşam evde test yaptım ilk başta silik çıktı sonra 5 dk bekledim görüntü yok tek çizgiydi. bende sabah sağlık ocağına gittim kan tahlili yaptırcam dedim sağlık karnesi istedi.yanımda yok du yapmadılar. çok ısrar ettim ama yapmadılar..öğlen yemeğinde evden alcam karnemi gitcem. akşamki test meraklandırdı beni. böyle olan varmı acaba

tamam canım bekliyeceğim bakalım ne olacak adetim 12 şubat ozamana kadar gelmezse giderim doktoruma tşk ederim

kızlar test yaptım 2kırmızı cızgı var şimdi kan estıne gıdecem dua edın ne olur 1.5yıldır bu anı beklıyorum

AYSILA inan kendim hamileymiş gibi sevindim aaay ne güzel hemen dönünce haber ver bize. Bu şubat başka şubat herkes hamile olacak delikafadulden

Bu arada GÜNAYDIN KIZLAR :teytey:

çido canım bilmiyorum böle bişe başıma gelmedi hiç normalde önce tek çizgi belirgin çıkar bi kaç dk snra 2.çizgi belirginleşir kan testi sonucunu hbaer ver cnm inş hamişsindir

Günaydınlar cankuşum içindeki peri nasıl bizler aynıyız

iyi canım..yani inşallah..bugün öğleden sonra doktora gidicem..ilk muayenemizi olucaz..inşallah yolundadır herşey..karnıma bi sağa bi sola bi ortaya kramplar giriyo..normaldir demi? bi de dün akşam üzeri belime çok feci bıçak saplanır gibi bişe oldu..hala doğrulamadım..çok fenayım..ilaç da içemiyorum..ewde yürüyemiyorum çok canım acıyo..fıtığım azdı galiba..off çok fenayım...

zuzucum kramplar girmesi normal canım geçen hafta bende çok fenaydım karın agrısı kasık agırısı çok fenaydı ama bu hafta çokk iiyiz seninde geçicek cnm:)

bence bi kan testi yaptır adetine kaç gün var canım eğer 3 günden çok varsa belli olmayabilir kandada ama 2-3 gün kaldıysa yaptır dediğin gibi doktor hemen ilaç başlıyo düşük tehlikesi diye ben hala progestan kullanıyorum... herşey gönlünce olsun...a.s.

çidocum ben de bilmiyorum niye ööle olduki..çok merak ettim..güsel haber wer bisee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…