canım strestende böyle oluyor olabilir 3 gün bekle 2 ay önce benim böyle oldu sonra geldi şarıl şarıl...kaydirigubbakcemile3
İnşallah seninki üstüne görmedir,Endişelenme bence yarın dr.git :lepi::Saruboceq:
Anjelic dün listeye bakabildinmi:asigim:
Herkese günaydınlar bolll melekli günler Dileğiyle........
iyi canım..yani inşallah..bugün öğleden sonra doktora gidicem..ilk muayenemizi olucaz..inşallah yolundadır herşey..karnıma bi sağa bi sola bi ortaya kramplar giriyo..normaldir demi? bi de dün akşam üzeri belime çok feci bıçak saplanır gibi bişe oldu..hala doğrulamadım..çok fenayım..ilaç da içemiyorum..ewde yürüyemiyorum çok canım acıyo..fıtığım azdı galiba..off çok fenayım...
:teytey::teytey:Ben demiyormuydum Şubat patlaması budur:lepi:kızlar test yaptım 2kırmızı cızgı var şimdi kan estıne gıdecem dua edın ne olur 1.5yıldır bu anı beklıyorum
günaydın hanımlar nasılsınız, beni sihirli listeden kara listeye alabilirsiniz gece olmuşumm ama olsun hayırlısı tabi önümüzdeki aylara bakmak lazımm,,,,,,:çok üzgünüm:
çidocum ben de bilmiyorum niye ööle olduki..çok merak ettim..güsel haber wer bisee..
günaydın kıslar nolur yardım edin 9 gün geçti akşam evde test yaptım ilk başta silik çıktı sonra 5 dk bekledim görüntü yok tek çizgiydi. bende sabah sağlık ocağına gittim kan tahlili yaptırcam dedim sağlık karnesi istedi.yanımda yok du yapmadılar. çok ısrar ettim ama yapmadılar..öğlen yemeğinde evden alcam karnemi gitcem. akşamki test meraklandırdı beni. böyle olan varmı acaba
aysıla yı tebrik ediyorum güne güzel başladık hamile haberleriyle ne güzel.Allah bizlerede nasip eder inş. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin aysılam.
kızlar cevaplarınızı okudum teşekkürler bi taraftandan diyorum hamile olsam 6. ve 9. gün test yaptım bişi çıkmadı ama işte akşamki silik gibydi ve sonra çizgi gitti tek çizgi kaldı. bende üzüldüm. bakalım öğleden sonra yazarım size gelişmeleri.
Cişini yerim ben senin kaydirigubbakcemile3nasılsınız bugünGünaydın cicişler
Ceylanım günaydın, efet dün baktım listeye evde pek güsel olmuş canım yaaa, ellerine sağlıkkaydirigubbakcemile3
severcim regline 1 hafta varmış çok erken kan testi için bile bence, benim de 12 şubat, bekle biraz gülüm beee
Cişini yerim ben senin kaydirigubbakcemile3nasılsınız bugün
tamam canım bekliyeceğim seninle birlikte bakalım hayırlısı olsun birlikte veririz belki meleklerimizin haberini olmazmı sırnaşık şey
Çido cum inşallah bebiş vardır. Bu hafta cuma olmadan güzel haberler gelmeye başladı. Senin için dua edicem güzelim :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?