En erken hamilelik belirtileri

Ceylanım günaydın, efet dün baktım listeye evde pek güsel olmuş canım yaaa, ellerine sağlıkkaydirigubbakcemile3

severcim regline 1 hafta varmış çok erken kan testi için bile bence, benim de 12 şubat, bekle biraz gülüm beee

Zuzucum nasılsın canım? O ağrılar normal güselim, 8 hafta bitene kadar regl olacakmış gibi ağrıların geliyor gidiyor, sakın endişelenme, bugün güsel haberler bekliyos senden.

Handancım ekim annesi nasılsın kıssss? Bebiş hissettiriyor mu kendini?kaydirigubbakcemile5

aysıla yı tebrik ediyorum güne güzel başladık hamile haberleriyle ne güzel.Allah bizlerede nasip eder inş. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin aysılam.
kızlar cevaplarınızı okudum teşekkürler bi taraftandan diyorum hamile olsam 6. ve 9. gün test yaptım bişi çıkmadı ama işte akşamki silik gibydi ve sonra çizgi gitti tek çizgi kaldı. bende üzüldüm. bakalım öğleden sonra yazarım size gelişmeleri.

kızlar test yaptım 2kırmızı cızgı var şimdi kan estıne gıdecem dua edın ne olur 1.5yıldır bu anı beklıyorum
:teytey::teytey:Ben demiyormuydum Şubat patlaması budur:lepi:

Nüfus Patlaması:Kadınlar kulubu Erken gebelik topici tarafından olan :CüvCüv:meleklerdeki artıştır kaydirigubbakcemile3
günaydın hanımlar nasılsınız, beni sihirli listeden kara listeye alabilirsiniz gece olmuşumm ama olsun hayırlısı tabi önümüzdeki aylara bakmak lazımm,,,,,,:çok üzgünüm:

Bizde karalisteye alınmak yoktur kırmızı biber sürerim ağzınakötükedihüso

çidocum ben de bilmiyorum niye ööle olduki..çok merak ettim..güsel haber wer bisee..

zuzum demek ilk kıpırdanmalar başladı ay ne güzel düşünsene bedninde bir can gelişiyo ve sen hergün onu hissediyorsun 9 ay gelmesini bekliyorsun. canımızı acıtsada çok güzel duygu olsa gerek bu kıpırdanmalar batmalar falan. kız aşerme başladımı kocana naz yap biraz. ayy canım şunu çekti ayy canım bunu çektii :))) bi hamile kalayım sürekli bişiler isticem koşuştursun biraz dimi :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

hihoyyytHadi hayırlısı dualarım seninlehihoyyyt

Çido cum inşallah bebiş vardır. Bu hafta cuma olmadan güzel haberler gelmeye başladı. Senin için dua edicem güzelim :Saruboceq:

tamam canım bekliyeceğim seninle birlikte bakalım hayırlısı olsun birlikte veririz belki meleklerimizin haberini olmazmı sırnaşık şey

angelic canım iiyim saol:)) valla bebiş pek hiseettirmio sadece uyku yapıo şimdilik bulantım kusmam felan yok henüz çok az bi bulantım oluo arada bendemi anormallik var ya kusmammı lazımdı şimdiye diom kendi kendime

Günaydın kızlar nabersiniz?
Dün doktora gittim kontrole. Artık minik kuzum kolunu bacağını oynatmaya başlamış. Ben hissetmiyorum ama miniğim büyük bir hızla yol alıyor Herşey yolunda çok şükür. Allah en kısa zamanda sizlerede yaşatsınlar kızlar. Gerçekten mucize gibi birşey. Buarada mide bulantılarım çok hafifledi. Herşey kol bacak çıkana kadarmış demek sırnaşık şey

Çido cum inşallah bebiş vardır. Bu hafta cuma olmadan güzel haberler gelmeye başladı. Senin için dua edicem güzelim :Saruboceq:

çok sağol tatlım inanın ihtiyacım var dualarınıza işte olmasam şuan koşa koşa giderdim doktora sabah izin aldım şimdide almayım. öğleden sonra alcam yine zaten. gelişmeleri yazarım öğleden sonra.çok çok sağol

mojiku cnm gözünaydın kısss darısı başımıza inş:))

senin bulantıların ne zaman başladı cnm bende hala tık yokta:)

Kızlar inanılmaz bir baş ağrım var dr korunmadığın için ilaç içmemeye çalış dedi. Ne yapsam da geçse yardım edinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…