En erken hamilelik belirtileri

yok be tatlım sen gayet normalsin, her bünye aynı diilki, bazısının him bulantısı olmuyo, bazısı tuvaletten geri gelemiyo, bebiş hissettiriyo kendini işteeee, kıpırdanmalar felan en erken 4. ayda oluyor bildiğim kadarıyla.

cidocum inşallah güzel haberler duyarız senden böyle delikafadulden sevindirik oluveririz bide aysıla var tabi hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsiniz inş.

mojiku cnm gözünaydın kısss darısı başımıza inş:))

senin bulantıların ne zaman başladı cnm bende hala tık yokta:)

Saol cnm tşk ederim. Benim bulantılar 6. haftanın bitmesiyle başladı. 3 hafta sürdü cnm.DÜn hafiflemeye başladı artık. İnş. tekrar başlamaz :Saruboceq::Saruboceq:

Kızlar inanılmaz bir baş ağrım var dr korunmadığın için ilaç içmemeye çalış dedi. Ne yapsam da geçse yardım edinnnn

canım ya böyle zamanlarda bende ilaç içemiyorum çıldırıyorum adeta. çikolata ye biraz kafanı yastığa koy. pencereyi aç derin derin nefes al. biraz gözlerini kapat dinlendir. ben böyle yapıyorum

zuzucum kramplar girmesi normal canım geçen hafta bende çok fenaydım karın agrısı kasık agırısı çok fenaydı ama bu hafta çokk iiyiz seninde geçicek cnm:)

mersi cicimmmm

saol hayatımm..inşalalhh..heycanlıyım ben yaa...

ağrılara hiç üzülmüyosun zaten kuş..hatta ilk kez karnım ağrıyo diye mutlu oluyorum:))

2 gün çok fena turşu yedim..dön dolaş turşu aradı koci..şimdi birden bitti isteğim..göresim gelmiyo:))

:uhm:Kızlar saçma bir soru ama yine bir sorayım. Herşeyden umut bağlıyorum artık Kabızlık hamilelik belirtisi olabilirmi

yaa canlar bişi sordum atladınızmı yav. aranızda adeti 9-10 gün geçip evdeki testte negatif çıkıp kan tahlilinde pozitif çıkan varmı acep

Günaydın arkadaşları güzel bir gün olur inş. Bol hamiş haberli
ben dün doktora gittim ilk kez doktor alttan ultrason çekti içersi gayet temiz dedi birde rahim duvarın baya kalın dedi bu kötü bişeymi birde kaşıntım var benim fitil verdi hamile olsan bile bunun bir zararı yok eğer hamile olsam o görmezmiydi orda yaa adetimede az kaldı artık4-5 gün adetinin 3. Gün gel dedi hormon testleri falan yapılcakmış eğer adet görmezsende 3-4 gün gecikince gelirsin dedi ne demek oluyo şimdi eğer varsa bişey o ultrosanda belli olmuyomu yaa

Cnm reglini 10 gün geçe keseyi anca görebilirsin eğer hamileysen. Doktorun görmemesi çok normal. Kan testi yapılmadımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…