İnşallah güzel haberler veririz canım, süpper olur valla:lepi: senin epey belirtilerin var anlaşılan?
angelic canım iiyim saol:)) valla bebiş pek hiseettirmio sadece uyku yapıo şimdilik bulantım kusmam felan yok henüz çok az bi bulantım oluo arada bendemi anormallik var ya kusmammı lazımdı şimdiye diom kendi kendime
hihoyyytHadi hayırlısı dualarım seninlehihoyyyt
çok sağol tatlım inanın ihtiyacım var dualarınıza işte olmasam şuan koşa koşa giderdim doktora sabah izin aldım şimdide almayım. öğleden sonra alcam yine zaten. gelişmeleri yazarım öğleden sonra.çok çok sağol
mojiku cnm gözünaydın kısss darısı başımıza inş:))
senin bulantıların ne zaman başladı cnm bende hala tık yokta:)
sende sağol ceylanım inş. hamileyimdir.
acaba aranızda 10 gün olup evde test yapıp hamile olduğu halde negatif çıkan oldumu oldumu
Kızlar inanılmaz bir baş ağrım var dr korunmadığın için ilaç içmemeye çalış dedi. Ne yapsam da geçse yardım edinnnn
İnşallah hamilesindir cnm bnm :Saruboceq::Saruboceq:
zuzucum kramplar girmesi normal canım geçen hafta bende çok fenaydım karın agrısı kasık agırısı çok fenaydı ama bu hafta çokk iiyiz seninde geçicek cnm:)
Zuzucum nasılsın canım? O ağrılar normal güselim, 8 hafta bitene kadar regl olacakmış gibi ağrıların geliyor gidiyor, sakın endişelenme, bugün güsel haberler bekliyos senden.
Handancım ekim annesi nasılsın kıssss? Bebiş hissettiriyor mu kendini?kaydirigubbakcemile5
zuzum demek ilk kıpırdanmalar başladı ay ne güzel düşünsene bedninde bir can gelişiyo ve sen hergün onu hissediyorsun 9 ay gelmesini bekliyorsun. canımızı acıtsada çok güzel duygu olsa gerek bu kıpırdanmalar batmalar falan. kız aşerme başladımı kocana naz yap biraz. ayy canım şunu çekti ayy canım bunu çektii :))) bi hamile kalayım sürekli bişiler isticem koşuştursun biraz dimi :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ayy sağol mozijikom ne bilim iyice moda girdim kız ben. ay inş. hayırlısıyla vardır. bi rahatlasaydım şimdi bana öğlen olmaz yaa
:uhm:Kızlar saçma bir soru ama yine bir sorayım. Herşeyden umut bağlıyorum artık Kabızlık hamilelik belirtisi olabilirmi
:uhm:Kızlar saçma bir soru ama yine bir sorayım. Herşeyden umut bağlıyorum artık Kabızlık hamilelik belirtisi olabilirmi
Günaydın arkadaşları güzel bir gün olur inş. Bol hamiş haberli
ben dün doktora gittim ilk kez doktor alttan ultrason çekti içersi gayet temiz dedi birde rahim duvarın baya kalın dedi bu kötü bişeymi birde kaşıntım var benim fitil verdi hamile olsan bile bunun bir zararı yok eğer hamile olsam o görmezmiydi orda yaa adetimede az kaldı artık4-5 gün adetinin 3. Gün gel dedi hormon testleri falan yapılcakmış eğer adet görmezsende 3-4 gün gecikince gelirsin dedi ne demek oluyo şimdi eğer varsa bişey o ultrosanda belli olmuyomu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?