En erken hamilelik belirtileri

Çidocum doğru söylemişsinde işteyim tatlişkom. ama çikolata iyi fikir canım saol

iiyim jasmincim bulantıların geçtimi cnm senin , ya kıslar ben felaket acı turşu yiyorum bi zararı olurmu acaba tutamıom kendimi

Kan test yaptırmadı mı :uhm: Onda anlyabilir adetine az kalmış ama

neclacım rahim duvarındaki kalınlık regliye yakın zamanda oluyor ve regli olursan o kalınlık suyuluyo kanama böle başlıyor ve gebelikten öncede kalınlaşır kanama olmaz o yüzden beklemekten başka garen yok şuan:1hug:

iiyim jasmincim bulantıların geçtimi cnm senin , ya kıslar ben felaket acı turşu yiyorum bi zararı olurmu acaba tutamıom kendimi

hiii acı mı dedin bayılırım acıya acısız yemek asla yiyemem. bende sabah yedim hıçkırık bile tuttu. hani günümde geçti ya ayy hamileysem bi zararı olumuki ddim benimde aklıma geldi ama az yesek iyi olu bence. ya da google amcama soralım çıkar elbet bişey kaydirigubbakcemile5

Zuzu cumm nasılsın? bebişin nasıl?

iyiyim canımm..bebiş de ii..inşallah yani,bugün doktor teyzesi nası olduunu sölicek:)) sen nasısın..senin minik nası??

tatlım bol su iç turşu yiyosan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…