bak onu hiç söylemediler bana yaa iyi oldu öğrendiğim
iyiyim canımm..bebiş de ii..inşallah yani,bugün doktor teyzesi nası olduunu sölicek:)) sen nasısın..senin minik nası??
tatlım bol su iç turşu yiyosan..
Maşallah ona maşallahBenim minikte iyi şükür dün kontrole gittik kol bacak salladı bize sırnaşık şey
ayy heyecanlandım onan ya allah bilir hiç fark etmez valla melegim saglıklı olsunda
çido yemeye devam o zaman :)))
jasminnn karnın çıkmıştır artık senin demi canım ya benim bile minik göbişim çıktı yaa gerçi hepsi gaz şişkinlik ama
canım sen randevu alırken sabahtan al randevunu hemen çıkıp testlerini yaptırırsın ben öyle yaptırıyorum iyi oluyor güzelim
ayy heyecanlandım onan ya allah bilir hiç fark etmez valla melegim saglıklı olsunda
çido yemeye devam o zaman :)))
jasminnn karnın çıkmıştır artık senin demi canım ya benim bile minik göbişim çıktı yaa gerçi hepsi gaz şişkinlik ama
kıs zuzu sen benim yazımı görmedin galiba küçük fasulyemiz nasıl
onancım ben felaketim herkes bölemi bilmiom ama acaip gazım var karnım patlıcak gibi şiş , süt içemiyorum daha beter gaz yapıo die dün gittik laktoz süt bulduk aldık inş içebliicem bakalım , inş hamişsindir canım benim adete 3-4 gün varken başladı karnım şişmeye
canım daha yenı adetın yumurtlama gunun bıle gelmemıs olabılır o yuzden test falan yaptırma bence
zuzu inş görürsin cnım keseni göremezsende üzülme daha erken çünkü:) biz dün görünce çok fena olduk ikimizinde gözleri doldu bebişi görünce aglarız kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?