En erken hamilelik belirtileri

ayy heyecanlandım onan ya allah bilir hiç fark etmez valla melegim saglıklı olsunda

çido yemeye devam o zaman :)))

jasminnn karnın çıkmıştır artık senin demi canım ya benim bile minik göbişim çıktı yaa gerçi hepsi gaz şişkinlik ama

iyiyim canımm..bebiş de ii..inşallah yani,bugün doktor teyzesi nası olduunu sölicek:)) sen nasısın..senin minik nası??

tatlım bol su iç turşu yiyosan..

Maşallah ona maşallah Benim minikte iyi şükür dün kontrole gittik kol bacak salladı bize sırnaşık şey

evet handancım baya bi çıktı artık anlaşılıyo hamiş olduğumuz

canım sen randevu alırken sabahtan al randevunu hemen çıkıp testlerini yaptırırsın ben öyle yaptırıyorum iyi oluyor güzelim

tamam canım çok sağol yaa ben kahvaltı eder çıkardım evden valla açlığa hiç tahammülüm yok çünkü söylediğin iyi gerçektende bende öyle yapayım bari

Kızlar bişi sorcam hamileliğin ilk haftalarında mı gazlı gibi şişiyor insanın karnı? Benim adetime 1 hafta var karnım hazlı gibi göbeğim şiş ama gazımda yok, belki adet olacağımdır belimde ağrıyor ve bugün başım da ağrıyor. Gögüs uçlarım inanılmaz hassas akşam inanılmaz acıdı bide çok akıntım var bu sefer ama daha 1 hafta var aaay inşallah olmaz

ne güsel ya allahım bizede gösterir inş , bir an önce karnım büyüsün istiom ya , şu 3 hafta geçsede tekrar doktora gitsek o zaman 9. haftamızda olucaz inş bizde bebişi görebiliriz yaa

kıs zuzu sen benim yazımı görmedin galiba küçük fasulyemiz nasıl

görmedim bitanemm çok sorry..teyzesi o daha mercimek:))) iyi inşallah..bugün doktor randewum war..eğer kesem neim görünürse ilk buluşmamız olucak miniğimle..sen nasısınn???minnoş nası..

onancım ben felaketim herkes bölemi bilmiom ama acaip gazım var karnım patlıcak gibi şiş , süt içemiyorum daha beter gaz yapıo die dün gittik laktoz süt bulduk aldık inş içebliicem bakalım , inş hamişsindir canım benim adete 3-4 gün varken başladı karnım şişmeye

Gunaydin kizlar.. tabi karnim hemen buyusun diye sabirsizlanirsin..ama sunu soyleyim.. karni buyuyunce insan zorlaniyor yatmakta donmekte..banyo yapmakta ( temizlenmekte afedersiniz haha ) bende simdi karnim cikti bi an once dogsa da kucagima alsam diye sabirsizlaniyorum :)

zuzu inş görürsin cnım keseni göremezsende üzülme daha erken çünkü:) biz dün görünce çok fena olduk ikimizinde gözleri doldu bebişi görünce aglarız kesin

canımcım o şişilik hiç gitmiyoo zaten bende patlayacak balon gibi dolaşıyom iştee üff ne sinir bozucu

günaydın kızlar
ne güzel hamişlerimiz hep burda.aman bizi bırakmayın kızlar belki bizede bulaştırırsınız. mojiziku ne güzel hareketlerinide görmeye başlamışsın.Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. benim kuzenimde 4 aylık en son giitiğinde dr bebeğinin hareketlerini cd ye almış. ne kadar güzel bir anı değilmi. Rabbim bizede nasip etsin inşallah.
aysılacım şimdiden hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.
kızlar nutellausa da hamileymiş akşam test yapmış bu gün kan testi yaptırcakmış. bu hafta cuma olmadan dökülmeye başladı. bende yarın sabah evde test yapmayı düşünüyorum inşallah bende güzel haberler veririm size inşşaaalllaahhhhh

ayy tubacık demi bu sefer dogsa die bekliosun ne tuhaf bişe ya olsun şimdi benim karnım bi çıksın zorlanmaya razıyım dokunum böle karnmı okşum istiom babişi sevsin bebişini istiom allahım inş inş

&NECLA&, bozo85, ç i d o, ebru1987, handan2546, jasmincin, kedi79, meleqq_, nazyaz, ONAN, ruzgaryagmur+, tubacik, yegane, zeyno55 merhaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…