En erken hamilelik belirtileri

ooo adaaa merhabaa...nasilsin canim...fasulyen nasillll
kedyy canim bekle bence yaa...gene sabirsizlik genlerin calismaya basladiii

valla benimki benle cok guzel oynuyo elimi koyunca babasi elini koyunca oynamiyo.. adaam sinir oluyo bende tekmesini hissetmek istiyorum diye.. hic dek gelmedi daha yazik garibime.. herhalde babadan korkacak bizim pasa

İNŞALLAH canım bu ay dinlemicem diyorum kendimi ama inanılmaz değişiklikler var ama ümitlenmek istemiyorum yine hüsran yine hüsran oluyor sonra. Ama ALLAH a hep dua ediyorum :Saruboceq: buay boş çıkarmasın beni diye. Bide laktozsuz süt tatlı gibi oluyor inşallah içersin bebiş için gerekli nede olsa

hehe alla alla babişine nie oynamıo kıs güsel şeyler sölesin oda yaglasın biraz paşasını belki oynar onada:)) çok güzel ya inş bizde görürüz o günleri isim ne koycanız canım siz

Saol cnm teşekkür ederim. Gerçekten çok güzel bir duygu.:CüvCüv:

merhaba ya bugun ıcım kıpır kıpır sankı asık olmusum gıbı kızlar ben cok ıyıyım bulantım yok gazım yok ya hıcbırseyım yok. masallah ....... ama hamıleyım gunde ıkı uc bardak falan sut ıcıyorum hamıleler dıkkat benım hemsıre ablam var o soyledı eger sut ıcmezsen butun kalsıyumu bebek alır sende de kalsıyumsuzluktan dısler cururmus tabı bu ıkıncı hamılelıkten sonra olurmus ama olsun...... bol bol sut

sorma valla ebrucum ama napıyım kız çok erken değil aslında c.tesi olmam gerekiyor cuma test yapcam ama kızma nooooluuuuuurrrrr:teselli:

kızlar herkesı optum azıcık temızlık yapacagım toz falan alayım onuda kocaya yaptırırsam ayıp olur sımdı.......... bayyyyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…