onancım ben felaketim herkes bölemi bilmiom ama acaip gazım var karnım patlıcak gibi şiş , süt içemiyorum daha beter gaz yapıo die dün gittik laktoz süt bulduk aldık inş içebliicem bakalım , inş hamişsindir canım benim adete 3-4 gün varken başladı karnım şişmeye
&necla&, bozo85, ç i d o, ebru1987, handan2546, jasmincin, kedi79, meleqq_, nazyaz, onan, ruzgaryagmur+, tubacik, yegane, zeyno55 merhaba
günaydın kızlar
ne güzel hamişlerimiz hep burda.aman bizi bırakmayın kızlar belki bizede bulaştırırsınız. mojiziku ne güzel hareketlerinide görmeye başlamışsın.Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. benim kuzenimde 4 aylık en son giitiğinde dr bebeğinin hareketlerini cd ye almış. ne kadar güzel bir anı değilmi. Rabbim bizede nasip etsin inşallah.
aysılacım şimdiden hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.
kızlar nutellausa da hamileymiş akşam test yapmış bu gün kan testi yaptırcakmış. bu hafta cuma olmadan dökülmeye başladı. bende yarın sabah evde test yapmayı düşünüyorum inşallah bende güzel haberler veririm size inşşaaalllaahhhhh
günaydın arkadaşlar nasılsınız?
&NECLA&, bozo85, ç i d o, ebru1987, handan2546, jasmincin, kedi79, meleqq_, nazyaz, ONAN, ruzgaryagmur+, tubacik, yegane, zeyno55 merhaba
&NECLA&, bozo85, ç i d o, ebru1987, handan2546, jasmincin, kedi79, meleqq_, nazyaz, ONAN, ruzgaryagmur+, tubacik, yegane, zeyno55 merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?