En erken hamilelik belirtileri

&NECLA&, bozo85, ç i d o, ebru1987, handan2546, jasmincin, kedi79, meleqq_, nazyaz, ONAN, ruzgaryagmur+, tubacik, yegane, zeyno55 merhaba
adacım nasıl gidiyor hamişlik bizler
kedicim inşallah güsel haberlerini alırıs canım ama bence pazartesi yap testi canım sonra sıkıntı oluyor :1rolleyes:

arkdaşlar yine sizlere sorum olacak (biliyorum habire soru soruyorum ama ne yapayım)

bende sevmiom sütü ama içicem alışcam artık , bol bol meyve yiyorum brokoli ıspanak sebze ii yerim şu an ii vitamin alıom die düşüniom inş öledir

neguzel sut iciyorsunuz.,.ben sutu hayatim boyunca sevmedim icemiyorum bile.. ama cok ayran.. yogurt, peynir yedim..

Güzelim bi arkadaşımda içemiyordu hiç sonra meyveyle birlikte robottan geçirip içmeye başladı sende denemişsindir belki ama yine de sööölim dedim güzelim :1no2:

valla onancim.. burda sutlu meyveli icecekler var ondan iciyorum artik kalsiyum takviyeli.. sutu ictigim an afedersiniz uskufra ediyorum.. kokusuna dayanamiyorum.. ama cok asiri meyve yiyorum..

yaaaaaaaaaaaaa yegane ama aşkolsun okadar nasıl dayanırım gününü bekle deseniz neyseee
güldecim soru sorucam deme direk sor lütfen kendi kendini boşuna üzüyosun tatlım.

tamam çok uzun zamandır aranızda değilim ama aranızda olmaya çalışıyordum birazcıkkk cık.Zaten bu tür şeyleri bu tür bir arkdaşlık ortamında sorabiliyorum diye buraya geliyorum

valla onancim.. burda sutlu meyveli icecekler var ondan iciyorum artik kalsiyum takviyeli.. sutu ictigim an afedersiniz uskufra ediyorum.. kokusuna dayanamiyorum.. ama cok asiri meyve yiyorum..

Maksat kalsiyum almak değil mi olsun güzelim içemiyorsan yapcak bişi yok ama bak ne güzel bebişini düşünüp alternatif içecekler keşfetmişsin ÖRNEK ANNE ADAYI SENİ a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…