&NECLA&, bozo85, ç i d o, ebru1987, handan2546, jasmincin, kedi79, meleqq_, nazyaz, ONAN, ruzgaryagmur+, tubacik, yegane, zeyno55 merhaba
adacım nasıl gidiyor hamişlik bizler&NECLA&, bozo85, ç i d o, ebru1987, handan2546, jasmincin, kedi79, meleqq_, nazyaz, ONAN, ruzgaryagmur+, tubacik, yegane, zeyno55 merhaba
kedicim inşallah güsel haberlerini alırıs canım ama bence pazartesi yap testi canım sonra sıkıntı oluyor :1rolleyes:günaydın kızlar
ne güzel hamişlerimiz hep burda.aman bizi bırakmayın kızlar belki bizede bulaştırırsınız. mojiziku ne güzel hareketlerinide görmeye başlamışsın.Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. benim kuzenimde 4 aylık en son giitiğinde dr bebeğinin hareketlerini cd ye almış. ne kadar güzel bir anı değilmi. Rabbim bizede nasip etsin inşallah.
aysılacım şimdiden hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.
kızlar nutellausa da hamileymiş akşam test yapmış bu gün kan testi yaptırcakmış. bu hafta cuma olmadan dökülmeye başladı. bende yarın sabah evde test yapmayı düşünüyorum inşallah bende güzel haberler veririm size inşşaaalllaahhhhh
ooo adaaa merhabaa...nasilsin canim...fasulyen nasillll
kedyy canim bekle bence yaa...gene sabirsizlik genlerin calismaya basladiii[/QUOTE
ebrucum hastalanmışsın çok geçmiş olsuna.s.şimdi nasılsın canım:1hug:
[pazartesiiiiiiiii yapppppppsorma valla ebrucum ama napıyım kız çok erken değil aslında c.tesi olmam gerekiyor cuma test yapcam ama kızma nooooluuuuuurrrrr:teselli:klava:
neguzel sut iciyorsunuz.,.ben sutu hayatim boyunca sevmedim icemiyorum bile.. ama cok ayran.. yogurt, peynir yedim..
nys benle ilgilenen yok zatensenağlama
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama[/QU
hele hele baksen şu naz bu eda duygu sömürüsü baksen seni cadı seni.
dökül bakim sen
valla onancim.. burda sutlu meyveli icecekler var ondan iciyorum artik kalsiyum takviyeli.. sutu ictigim an afedersiniz uskufra ediyorum.. kokusuna dayanamiyorum.. ama cok asiri meyve yiyorum..
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama[/QU
hele hele baksen şu naz bu eda duygu sömürüsü baksen seni cadı seni.
dökül bakim sen
yok yok ben kesinleikle duygu sömürüsü yapmam sadece üzülmüştüm gerçekten nys herkes kızdı bana bende sorumu sorayım bari de daha fazla kızmayın.hamile kalmak için illa da çok düzenli ilşkiler gerekli mi ki???
yok yok ben kesinleikle duygu sömürüsü yapmam sadece üzülmüştüm gerçekten nys herkes kızdı bana bende sorumu sorayım bari de daha fazla kızmayın.hamile kalmak için illa da çok düzenli ilşkiler gerekli mi ki???
Ne desek boş be güzelim, kimisi o ay sadece 1 kere birlikte olmuşken hamiş kalıyor, kimisi de ne kadar düzenli olursa olsun bekliyo, nasip kısmet işte, sen kan testi yaptıracaktın noldu?
canım geçmişe baktım soru sorcam demişin karşılığında da sor dememizi beklemişin sorun varsa direk konuya girebilirsin bence.
adetlerin düzenli olmuyorsa yumurtlama gününüde bilemezsin tam olarak. adet bittikten sonra 1er gün arayla beraber olabilirsiniz. ve hemen kalkma yat derim falan filan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?