yok yok ben kesinleikle duygu sömürüsü yapmam sadece üzülmüştüm gerçekten nys herkes kızdı bana bende sorumu sorayım bari de daha fazla kızmayın.hamile kalmak için illa da çok düzenli ilşkiler gerekli mi ki???
Ewet gülde gerekli çünkü yumurtanı yakalayabilmek için. Mesela yumurtladığın dönemde ilişkin yoksa boşuna çabalamış olursun. Bilmiyorum sen yumurtladığını anlıyabiliyor musun ama işi riske atmamak için boş durmayın bence çalışın çalışın :) Hem ne yaptın aldın mı kocişinin gönlünü akşam
sende sağol ceylanım inş. hamileyimdir.
acaba aranızda 10 gün olup evde test yapıp hamile olduğu halde negatif çıkan oldumu oldumu
Ne desek boş be güzelim, kimisi o ay sadece 1 kere birlikte olmuşken hamiş kalıyor, kimisi de ne kadar düzenli olursa olsun bekliyo, nasip kısmet işte, sen kan testi yaptıracaktın noldu?
anjelic bi yanlışlık var o soruyu ben sormadım yanlış alıntı olmuş.
öğleden sonra izin alıp yaptırcam yazarım size. o soruyı gülde sordu güzelim
neclam bu arada geçmiş sayfalar baktım sen yenisin hoşgeldin aramızaa
ablamda oldu canımmm
ablamda oldu canımmm
çidocum inşallah güzel haberler getirirsin bize, dua edicez senin için.
ben 19 yaşındayım.bu arada kan tahlilini yaptırdım gebelik yok ayrıca uzun zamandır adetim hiç bu kadar gecikmemişti,doktor stresten falan dedi.madem benimki düzensiz ohalde yumurtlama günümü de hesaplayamam...uuufff ne yapacağım bilmiyorum h bu arda kim sormuştu bilmiyorum ama eşimle yemeğe çıktık heralde artık bana kırgın falan değildir...
kız valla saat geçmek bilmiyoo saat 1 olurmu acep yemekden sonra gidicem ayy inşallah yaa dua edin bana.sağol canımcım:dance:
1 yıllık evliyim ama şimdi çok istiyorum Allahın işine bak geçen sene olmasın diyordum şimdi de olsun diye yırtınıyorum Hayırlısı ne ise onu istemek gerekmiş ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?