En erken hamilelik belirtileri

gülde bunun içinmiydi bukadar naz. bak dövücez ama seniklava:
tabiki gerekli ama Allahın işi bu bir kere ilişkiye girersin tam zamanına denk gelir tutar. ama sen artık ben gebelik istiyorum diyosan yumurtlama dönemini bileceksin. 2 günde bir ilişkiye gireceksinki tutturma ihtimalini arttırabilesin. sen kaç yaşındasın???

ben 19 yaşındayım.bu arada kan tahlilini yaptırdım gebelik yok ayrıca uzun zamandır adetim hiç bu kadar gecikmemişti,doktor stresten falan dedi.madem benimki düzensiz ohalde yumurtlama günümü de hesaplayamam...uuufff ne yapacağım bilmiyorum h bu arda kim sormuştu bilmiyorum ama eşimle yemeğe çıktık heralde artık bana kırgın falan değildir...

Ben sormuştum. O zaman sen gün aşırı ilişkiye gir. Hem bu kadar stres yapma yaşın çok küçükmüş zaten ne kadarlık evlisin ki gülde sen?

valla güldecim yaşın daha çok küçük bence bukadar kasman gerekmiyor. haftada 2-3 ilişkiye girmeye dikkat et. ozaman gelicektir meleğin ama lütfen bukadar panik olma hem kendini hem eşini üzüyorsun canım

1 yıllık evliyim ama şimdi çok istiyorum Allahın işine bak geçen sene olmasın diyordum şimdi de olsun diye yırtınıyorum Hayırlısı ne ise onu istemek gerekmiş ...

kız valla saat geçmek bilmiyoo saat 1 olurmu acep yemekden sonra gidicem ayy inşallah yaa dua edin bana.sağol canımcım:dance:

Çidocum kız ne olduysa bende sabırsızlandım burda vardır bi hayır inşallah iyi haber getir bak klava: güzelim duam seninle :Saruboceq:

hissetme daha cok segrime gibi boyle rahmimin sol tarafinda segrime olurdu.. zaten hamile kaldigimida oyle anladim.. is yerinde otururken boyle sol tarafimda segrime olurdu.. hani insanin gozu segrir ya.. annem ozamandan beri derdi eger erken segrirse kesin oglan diye.. dedigi cikti.. sonra haftalar ilerledikce segrimesi daha hissedilir hale geldi.. ve tekmelerini 14 haftada rahatlikca hissediyordum

1 yıllık evliyim ama şimdi çok istiyorum Allahın işine bak geçen sene olmasın diyordum şimdi de olsun diye yırtınıyorum Hayırlısı ne ise onu istemek gerekmiş ...

canım cidden sen çok küçüksün daha benim gözümde daha sen çocuksun. küçük evlenmişin. bazı şeylerin zamanı vardır. bu kadar zorlama kendiini panik yapma. aile baskımı var nedir. güzelim sen hamilelik olayını takma kafaya unut gitsin bak o zaman hormonların düzenli çalışacaktır kendiliğinden gelecektir meleğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…