En erken hamilelik belirtileri

Kızlarr benım Tv genelde acıkıkk... ünlülerden kim hamiş se hemen söylerim...

Kız handan onun olsa bence o kadar oynamaz artıkk... ben gözüne bakar anlarımm senin için tatlım ehueheu

Ya arkadaşlar 3.5 haftalık hamileyim 1 kere bayıldım birkaç kezde bayılacak gibi oldum doktoru normal dedi ama korkuyorum ya sizdede oldu mu böyle şeyler

Bukett im bebiş nasıl bi daha nezaman gitceksin dr a anlat bakalım ?

canım dr adetin 5-6 gun gecince gel dedi.daha bugun 2 gun gecti.kan degerime gore 4 haftalıkmıs yaklasık.onumuzdeki hafta isten izin alabilirsem haftaici dr ye gidicem. izinde sorun olursa 14 subat gibi giderim.kendi doktorumda mı devam etsem baska dr mi bulsam o konuda da kararsızım kaydirigubbakcemile2
canım senin yas kactı? gamyoncuiremsu

Aynen öle canım allah razı olsun şimdi eşim yardım edio çok yorgun gidiyorum eve yemekten sonra yatıom biras, ablam ii çok stresli onu sakinleştirmeye çalışıom herkes farklı oluo galiba eşine çok kötü davranıo mesela yapma etme diom elimden geleni yapıom gene onun için biz kadınlar çok ilginçiz ya:)

Ya arkadaşlar 3.5 haftalık hamileyim 1 kere bayıldım birkaç kezde bayılacak gibi oldum doktoru normal dedi ama korkuyorum ya sizdede oldu mu böyle şeyler

canım beni midem bile daha dogru düzgün bulanmadı 5+6 haftalıgım herkes farklıdır canım doktor normal dediyse normaldir:CüvCüv:

ay kıslar benim hamileligim nasıl olur acaba kısayım ben biraz kesin top gib yuvarlanırım bir an gözümün önüne geldide çok komik oludum heralde :)))))

Kıs ebru öle deme bende kısayım boyum 1,56 felan ama 48 kiloyum şimdiye kadar hiç göbişim olmadı çok titizimdir bakalım nolcak ahahahahah

bende öle işte eşim 177 boyunda komik oluyoruz diye topuklu giyiyom sürekli bide top gibi olursam

26 canım bnm de çok belirtiler var bu ay ama bende pko da var o yüzden emin olamıyorum. Geçem-n ay gecikmeli geldi adetim şimdi ayın 12 sini bekliyorum canım. Sen kaç yaşındasın ?

Benim eşimde eder inşallah. İnann çok zor oluyor şuan hiçbişeye yardım etmiyor çünkü eğer hamile kalınca da öyle yaparsa bnmde tepem atar herhaldee

Eder canım merak etme sen onun bebegini taşıcaksın etmezmi:)) şimdiden alıştır , benimki hep böleydi ögrencilikten alışık bide ben zayıfım hassasım die hep yardım eder saolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…