Bukett im bebiş nasıl bi daha nezaman gitceksin dr a anlat bakalım ?
Ya arkadaşlar 3.5 haftalık hamileyim 1 kere bayıldım birkaç kezde bayılacak gibi oldum doktoru normal dedi ama korkuyorum ya sizdede oldu mu böyle şeyler
Ya arkadaşlar 3.5 haftalık hamileyim 1 kere bayıldım birkaç kezde bayılacak gibi oldum doktoru normal dedi ama korkuyorum ya sizdede oldu mu böyle şeyler
3 buçuk haftalıkkken belli olurmu:) olursa ben hemen yarın kan testine gideyim:)))
canım dr adetin 5-6 gun gecince gel dedi.daha bugun 2 gun gecti.kan degerime gore 4 haftalıkmıs yaklasık.onumuzdeki hafta isten izin alabilirsem haftaici dr ye gidicem. izinde sorun olursa 14 subat gibi giderim.kendi doktorumda mı devam etsem baska dr mi bulsam o konuda da kararsızım kaydirigubbakcemile2
canım senin yas kactı? gamyoncuiremsu
Aynen öle canım allah razı olsun şimdi eşim yardım edio çok yorgun gidiyorum eve yemekten sonra yatıom biras, ablam ii çok stresli onu sakinleştirmeye çalışıom herkes farklı oluo galiba eşine çok kötü davranıo mesela yapma etme diom elimden geleni yapıom gene onun için biz kadınlar çok ilginçiz ya:)
Eder canım merak etme sen onun bebegini taşıcaksın etmezmi:)) şimdiden alıştır , benimki hep böleydi ögrencilikten alışık bide ben zayıfım hassasım die hep yardım eder saolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?