En erken hamilelik belirtileri

kızlar ovulasyon testleri gerçekten işe yarıyormu yoksa o da idrar testi gibi yanıltıcı mı?

maşşallah maşşallah dr boşuna korkutmuş yani hadi bakim gözün aydın şimdi bizim için dua etme zamanı aç bakim avuçları

26 canım bnm de çok belirtiler var bu ay ama bende pko da var o yüzden emin olamıyorum. Geçem-n ay gecikmeli geldi adetim şimdi ayın 12 sini bekliyorum canım. Sen kaç yaşındasın ?

ben 1981 dogumluyum canım 28 olucam. pko oldugunu biliorum sende.hic umudunu yitirme. pko oldugumu ogrendikten 20 gun sonra hamile oldugumu ogrendim.umarım bi aksilik olmadan kalp atıslarınıda duyarım.biliosun pkoda dusuk riski fazla.

Tebrik ederim baharcımmmmmmmmmmmmmm gözün aydın ohh rahatla bakalım şimdi maşallahhhhhhhhhh
saol canımm çok rahatladım gercekten ama ara ara adet olcam gibi karnıma ağrı giriyo 5 dk sonra geçiyo sanada olmusmuydu
Tebrikler güzelim tekrardan yerimseniben darısı başımıza artık. Sende ne gibi değişiklik belirti olmuştu güzelim?
bendeki değişik belirti aşırı dalgınlıktı yani değişik olan buydu canım onun dışında diğer belirtilerin bazıları vardı
maşşallah maşşallah dr boşuna korkutmuş yani hadi bakim gözün aydın şimdi bizim için dua etme zamanı aç bakim avuçları

herzaman ediyodum yine edicem bitanem Allahım öncelikle kk daki arkadaslarıma sonrada isteyen herkese tez zamanda meleklerini yolla ya rabbim.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Olmuştu baharcım adet sancısı gibi ara ara olur kramplar girer kasıklarına hiç korkma bebişinin kesesi oluşuo o yüzden :))

sat kaç senin söle haftanı hesaplayalım

Hehe desene ebru bizimkilerde çalışmaktan bıkarlar artık sabahın 7sinde kalkıo garibim:)))

ah ah hiç sorma benim pazar tatillerim bile yok fuull çalışıyom babasıda sabahın 6:30 gidiyor işe allah büyük sabır versin bebişlerimize

çocuk okuldan bıkmasa bari
valla erkenden görücek kuzum üniversite hayatını inş bıkmaz annesi gibi
baharcım cok sevindimmmm:dance:
ne guzelll masallahhhhhhhh
ekim bebisimi olacak yani oda:teytey:

evett canım abimde ekim 15 doğumlu annem hep terazi burcu olsun diyodu duaları kabul oldu Allahım hepimizin bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:CüvCüv:

ogh handancim ne iyisin benimki ana kuzusu bisey gelmez elinden

valla ana kuzusu mana kuzusu alıştırcanız kıslar ii biz hem çalışalım hem bebiş taşıyalım hem ev işleri ohh valla oldu canımdelikafadulden benimki böle olmasada oldururdum yani:jeyyar: allah razı olsun valla:Saruboceq:

ay kıslar benim kocada eskiden bişi yapmazdı şimdi acıyor bana ben bazı zamanlar gece 12 ye kadar çalışmak zorunda kalıyom doğal olarak mecburiyetten yapıyor ama oh iyi oluyor önceden ben yalvearıyordum da yaptıramıyordum kuzuma canım aşkım acıyorum yinede adama ya kıyamam ben ona

Duyarsın canım ALLAH ın izniyle. Hiç takam böyle şeyleri. Güzelim ewet pko riskli biraz ama ilaç falan vermedi mi dr sana bazı ilaçlar veriyorlar bildiğim kadarıyla düşük olmasın diye ama :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…