baharcan mrb nasılsın bir kez dah kan testi yaptırdınmı
kızlar ben geldim yasasın değerim yükselmiş 315 olmuş
26 canım bnm de çok belirtiler var bu ay ama bende pko da var o yüzden emin olamıyorum. Geçem-n ay gecikmeli geldi adetim şimdi ayın 12 sini bekliyorum canım. Sen kaç yaşındasın ?
canımmm benimmm 57 den 315 e çıkmış 2 günde..:lepi:
saol canımm çok rahatladım gercekten ama ara ara adet olcam gibi karnıma ağrı giriyo 5 dk sonra geçiyo sanada olmusmuyduTebrik ederim baharcımmmmmmmmmmmmmm gözün aydın ohh rahatla bakalım şimdi maşallahhhhhhhhhh
bendeki değişik belirti aşırı dalgınlıktı yani değişik olan buydu canım onun dışında diğer belirtilerin bazıları vardıTebrikler güzelim tekrardan yerimseniben darısı başımıza artık. Sende ne gibi değişiklik belirti olmuştu güzelim?
maşşallah maşşallah dr boşuna korkutmuş yani hadi bakim gözün aydın şimdi bizim için dua etme zamanı aç bakim avuçları
Hehe desene ebru bizimkilerde çalışmaktan bıkarlar artık sabahın 7sinde kalkıo garibim:)))
valla erkenden görücek kuzum üniversite hayatını inş bıkmaz annesi gibiçocuk okuldan bıkmasa bari
baharcım cok sevindimmmm:dance:
ne guzelll masallahhhhhhhh
ekim bebisimi olacak yani oda:teytey:
ogh handancim ne iyisin benimki ana kuzusu bisey gelmez elinden
ben 1981 dogumluyum canım 28 olucam. pko oldugunu biliorum sende.hic umudunu yitirme. pko oldugumu ogrendikten 20 gun sonra hamile oldugumu ogrendim.umarım bi aksilik olmadan kalp atıslarınıda duyarım.biliosun pkoda dusuk riski fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?