kızlar bana yardımcı olurmusunuz
doğum kontrol hapını bıraktığımdan beri (Ağustos 08) adetim düzensiz
adet tarihimi bilmiyorum eski düzene göre 14.12.08 de adet olmam gerekiyordu 11.12.08 de leke geldi okadar, geçen ay düzensizlik var diye doktora gittim düzensizlik yok normal dedi yumurtalık kisti var ama bu adet düzensizliği yapmaz dedi, adetinin bittiği gün gel muhtemelen kisk kaybolacak bi bakayım dedi, halen adet olmadım vucudumda bi değişiklik yok başım dönüyor snki ama psikolojiktir diye düşünüyorum
halsizlik de var ama sanki grip olucam ne bilim biraz tuafım
yumurtalık kistindemi adet olamıorum yoksa hamilemiyim, eczaneden test alsam çıkarmı acaba?
benim normalde geçen ay 2 tane oluşmuştu bu ay iğnenin dozunu arttırdık ve bianda bissürü oldu dozu düşürdük sonra. son gittiğimde çatlatma iğnesi yapılmıştı ve daha az yumurta vardı. bugün görünce oda şaşırdıı. galiba artmışlar.bide adetin nasıl dedi çok fazla dedim. fazla olması iyi dedii. belkide kist oluşmasın diye mi iyi dedi acaba fazla oluşuna. bi siteye baktım olası bi gebeliğe zarar vermemek için adet olup bitince yapılır yazıyoo. benim gebelik olmadığı için bide adet olduğum için yapacak sanırımm. ayy ne biliim kafam çok karışıkk. doktorum çok iyi konusunda. tv ye falan çıktı. hastanenin en pahalı doktoru. araştırarak bulmuştum bunu. önceki doktorum daha berbattı.
ya arkadaslar bırde sorum olacak hepatıt asısına baslamıstım. ılk doz vuruldum bır ay sonra ıkıncı doz vurulacakdedıler. bır hafta gectı ıkıncı dozun gunu hala vurulmadım esım yaptır dıyor ama cesaret edemıyorum. sızce ne yapayım. hepatıtten korunmak ıcın tedbır amaclı baslamıstım uc doz vuruluyor. ucuncusu de bes ay sonra oluyormus yaaaaaaaaaa bana yardımcı olur musunuz
ya arkadaslar bırde sorum olacak hepatıt asısına baslamıstım. ılk doz vuruldum bır ay sonra ıkıncı doz vurulacakdedıler. bır hafta gectı ıkıncı dozun gunu hala vurulmadım esım yaptır dıyor ama cesaret edemıyorum. sızce ne yapayım. hepatıtten korunmak ıcın tedbır amaclı baslamıstım uc doz vuruluyor. ucuncusu de bes ay sonra oluyormus yaaaaaaaaaa bana yardımcı olur musunuz
nilüferrrrrrrr... canım ne yaptın kızzzzzzz.... varmı bişe????
Hoşgeldin jasmincin nasılsın bebiş nasıl kız sen bidaha anlat belirtilerini bi karşılaştırma yapiim
evet canım yumurtalar kanla beraber dışarı atılyıormuş. o yüzden cok olması iyi demiştir dr.. bide hayatım bu senin tedavi 3 ay yapılıp 1yada 2 ay ara verilirmiş zaten genelde. demekki gebelik yok bitanem yaaa.. yarın belliolur bakalım. belkide küçük hasarlar vardır.. onlarda bu film yoluyla giderilmiş veeee bir bakmışsınkiiiii... gelecek ay hamilesinnnnnnnnnnnnnhihoyyythihoyyyt
bu ay çok umutluyum.SON İKİ GÜN.AYY,çok heyecanlıyım..:CüvCüv::CüvCüv:bide rüya olayı çok etkiledi beni..:bbo:
nette bende sürekli hamilelik belirtilerine bakıyorum,kafayı yiycin..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:1rolleyes:
ya büyük bi tıkanıklık varsa o nasıl gideriliyoo:çok üzgünüm: inşallah yoktur bişeyyyy sağolun desteğiniz içinn.
jasminn shimina hoşgeldinisss:1hug:
petrik.. hab adet düzenini değiştiriyor doğru.. ama hala olmamışssın.. bence bi test al eczaneden ve dene.. eger bikaç gün içerisinde yine olmazzsan kan testi yaptır derim.. umarım hamilesindirrrrrrrhihoyyyt
saol güzel gözlüm inşallah hamişimdir : ) moralim bozuktu moral verdin a.s.
Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?