En erken hamilelik belirtileri

canım benim bazı doğum kontrol hapları sonradan düzenleştirebiliyor bence derhal bir dr.a başvurman gerekiyor düzelmesi için..Bence başka bir dr.a daha gözük yumurtalık kistinden adet olunmazlık olmaz.....:1hug:

Hoşgeldin jasmincin nasılsın bebiş nasıl kız sen bidaha anlat belirtilerini bi karşılaştırma yapiim

evet canım yumurtalar kanla beraber dışarı atılyıormuş. o yüzden cok olması iyi demiştir dr.. bide hayatım bu senin tedavi 3 ay yapılıp 1yada 2 ay ara verilirmiş zaten genelde. demekki gebelik yok bitanem yaaa.. yarın belliolur bakalım. belkide küçük hasarlar vardır.. onlarda bu film yoluyla giderilmiş veeee bir bakmışsınkiiiii... gelecek ay hamilesinnnnnnnnnnnnnhihoyyythihoyyyt

ada yaptır tabii..:1hug:

valla hiç duymadım canımm. korunmak için aşı mı vurunmamız lazımmış. valla ne güsel dikkat ediyosun kendinee, biz gebermedikçe doktora gitmiyoruz :)) kaydirigubbakcemile3

nette bende sürekli hamilelik belirtilerine bakıyorum,kafayı yiycin..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:1rolleyes:

ya büyük bi tıkanıklık varsa o nasıl gideriliyoo:çok üzgünüm: inşallah yoktur bişeyyyy sağolun desteğiniz içinn.

jasminn shimina hoşgeldinisss:1hug:

bu ay çok umutluyum.SON İKİ GÜN.AYY,çok heyecanlıyım..:CüvCüv::CüvCüv:bide rüya olayı çok etkiledi beni..:bbo:

kan testi düşünüyormusun nilüfer... ben yarın yaptıracagım..canım hayra yor hayırlı olsun derler.. ama kız cocugu tez haber derler büyüklerimiz...umudnu kırmak istemem ama ben bi ara ne rüyalar görürdüm kızlar oğlanlar ohoooosırnaşık şey.. ama belki seninki bir işaret de olabilir.. allahın takdiri.. kim bilebilirkiyerimseniben

ya büyük bi tıkanıklık varsa o nasıl gideriliyoo:çok üzgünüm: inşallah yoktur bişeyyyy sağolun desteğiniz içinn.

jasminn shimina hoşgeldinisss:1hug:

büyük tıkanıklık filmde gitmiyor hayatımm. onun için tedavi varmı bilmiyorum ama sanırım iltihap söktürücü kullandırabilirler mantıken..inşallah yoktur canım bişe... şimdi bunları düşünmen için erken.. dur bi film çekilsinde sonra hepberaber düşünürüz bişiler:jeyyar:

naviş bende belirti olmadı hiç şuan iki aylık ama kendini hissetiriyo artık

ya kızlar ben çok kötü hastayım ya grip artı göz nezlesi olmuşum kuşburnu içsem zararı olurmu acaba

petrik.. hab adet düzenini değiştiriyor doğru.. ama hala olmamışssın.. bence bi test al eczaneden ve dene.. eger bikaç gün içerisinde yine olmazzsan kan testi yaptır derim.. umarım hamilesindirrrrrrrhihoyyyt

saol güzel gözlüm inşallah hamişimdir : ) moralim bozuktu moral verdin a.s.
Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

jasmincim ıhlamur iç bence limonlu bişii olmaz canımm. bitkilerle tedavi et kendini aşırıya gitmeden.bi arkadaş bi ilaç söylemişti gebelikte içince zararı olmuyomuş. maviş83 senmi söylemiştin canım

saol güzel gözlüm inşallah hamişimdir : ) moralim bozuktu moral verdin a.s.
Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

canım belkide kist vardır ( doktoruna görün bence. ama haplardan sonra da denge şaşabiliyor. gebelik yoksa doktoruna görün derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…