En erken hamilelik belirtileri

saol güzel gözlüm inşallah hamişimdir : ) moralim bozuktu moral verdin a.s.
Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

amin canım hepimize...adetin geçeli 4 gün olmuş. hadi test al yap bizede haber ver hadi hadiiiiiihihoyyyt kız ben 4 güne dayanamazdım vallaaa. benim 1 gün bile gecmediği içinkaydirigubbakcemile3

biraz daha bekleyim.,çıkmazsa moralim sıfır olur.

saol ceylan moral verdin bana : )
son üç aylık adetim şöyle 21.09.08 - 16.10.08 - 17.11.08 bu tarihler normal dedi doktor
bu cumartesi gidicem doktora
ozman ben eczaneye gideyim şimdi test alayım : ) belki vardır bebiş :Saruboceq:
kafaya takıyorum çok, rahatlarım

kızlar benim hiç bir belirtim olmadı sadece bi kere kustum şuan var belirtiler sık idrara çıkıyorum yemeklerin hiç birini beyenmiyorum ağzımın tadı yok falan

yawrularrr naaaberrrr...çok yorgunummm..halı sildim yoruldum..bi de okadar bitkinimki..uyku akıyo gözümden..yeni bi hamişimiz mi war yoksam??petrik??

mrb kızlar bende bebiş arıyanlardanım.
aranıza yeni katıldım bugün adetimin 2. günü yarın hormon testlerim olcak.
5. günü klomen e başlıcam faydası olur mu sizce?
bilginiz var mı klomen hap hakkın da kullananlar nasıl memnun mu?
Allah bütün isteyenlere en kısa zamanda nasip eder inş.

selam kızlar nasılsınız NDK kız senin yumurtalar almıs basını gitmiş hayırlısı artık rahim filmi cektirmen bence cok guzel hic olmazsa tüpüm tkanıkmı sorusundan kurtulursun ve bende arastırdım canım eski makineler acı veriyormus ama dijitalle o kadar degilmiş muayene gibiymiş agrı olma durumuda soyle ki;hicbir tıkanıklık, yapısıklık yoksa hafif agrı ama biraz varsa basınc etkisiyle biraz daha fazla agrı olurmus canım kasma sakın kendini o zaman kapalı gorunebiliyormus ve birdaha cektirmek zorunda kalırsın derin nefes al ve relax ol

kızlarr ben geldim nasılsınız ? iyisinizmiii ? varmı yeni anne adayları :CüvCüv:
ben hala adet olmadım bu gün yarın gelmei lazım ama pembelerden sonra tık yok hayra yormalımıyım sizce kasıklarda batmalar ha bu arada birde ne başladı dersiniz (afedersiniz ) öğürmeler geliyo ara ara idarara çıkıyorum sürekli ve güzel haber ateşim hala yüksek gidiyor kaydirigubbakcemile5

sevinmeye başladım umutlarım artıyor hiç istemesemde fisfisfis

bende anne olabilecekmiyim acaba ne olur kızlar bana dua edin...hayatım boyunca rabbimden hiç bişey istemedim sağlık dışında bu kadar... şimdi sadece sağlık ve bebek istiyorum ..dualarım kabul olsun benim ve tüm bebek isteyenlerin kucakları dolsun (amin​
)

kıyamam zuzuummm ben evde olsam okadar işim var ki cumartesi
Şeniz Şeniz

ay inşallaahh inşallah...:dance:war gibi gibi sankimm bebiş..hı??:CüvCüv:

ay inşallaahh inşallah...:dance:war gibi gibi sankimm bebiş..hı??:CüvCüv:[/QUOTE]

ağzın bal yesin inşallaaaaaaah canım benimmm Şeniz:1hug:a.s.
bakalım bekliycem ama gemesini yapmıycam test bir kere yaptım sanırım 3 gün falanmı ne vardı negatifti...bu sefer bekliycem eğer gecikirse 10 gün falan 10. gün sonunda yapıcam

neyi ben sölemiştim anlamadım canım jasmincim ıhlamur iç bencede

valla bencede var gibi bebişin ki inşallah oyledir canım Allah ım gonlumuze gore versina.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…