saol güzel gözlüm inşallah hamişimdir : ) moralim bozuktu moral verdin a.s.
Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
kan testi düşünüyormusun nilüfer... ben yarın yaptıracagım..canım hayra yor hayırlı olsun derler.. ama kız cocugu tez haber derler büyüklerimiz...umudnu kırmak istemem ama ben bi ara ne rüyalar görürdüm kızlar oğlanlar ohoooosırnaşık şey.. ama belki seninki bir işaret de olabilir.. allahın takdiri.. kim bilebilirkiyerimseniben
canım benim bazı doğum kontrol hapları sonradan düzenleştirebiliyor bence derhal bir dr.a başvurman gerekiyor düzelmesi için..Bence başka bir dr.a daha gözük yumurtalık kistinden adet olunmazlık olmaz.....:1hug:
Ya banane anlatsın belirtilerini karşılaştırma yapcam yine
ne içecem kızlar ben ya hadinden fazla kötüyüm
yawrularrr naaaberrrr...çok yorgunummm..halı sildim yoruldum..bi de okadar bitkinimki..uyku akıyo gözümden..yeni bi hamişimiz mi war yoksam??petrik??
Şeniz Şenizkıyamam zuzuummm ben evde olsam okadar işim var ki cumartesi
kızlarr ben geldim nasılsınız ? iyisinizmiii ? varmı yeni anne adayları :CüvCüv:)
ben hala adet olmadım bu gün yarın gelmei lazım ama pembelerden sonra tık yok hayra yormalımıyım sizce kasıklarda batmalar ha bu arada birde ne başladı dersiniz (afedersiniz ) öğürmeler geliyo ara ara idarara çıkıyorum sürekli ve güzel haber ateşim hala yüksek gidiyor kaydirigubbakcemile5
sevinmeye başladım umutlarım artıyor hiç istemesemde fisfisfis
bende anne olabilecekmiyim acaba ne olur kızlar bana dua edin...hayatım boyunca rabbimden hiç bişey istemedim sağlık dışında bu kadar... şimdi sadece sağlık ve bebek istiyorum ..dualarım kabul olsun benim ve tüm bebek isteyenlerin kucakları dolsun (amin
jasmincim ıhlamur iç bence limonlu bişii olmaz canımm. Bitkilerle tedavi et kendini aşırıya gitmeden.bi arkadaş bi ilaç söylemişti gebelikte içince zararı olmuyomuş. Maviş83 senmi söylemiştin canım
kızlarr ben geldim nasılsınız ? iyisinizmiii ? varmı yeni anne adayları :CüvCüv:)
ben hala adet olmadım bu gün yarın gelmei lazım ama pembelerden sonra tık yok hayra yormalımıyım sizce kasıklarda batmalar ha bu arada birde ne başladı dersiniz (afedersiniz ) öğürmeler geliyo ara ara idarara çıkıyorum sürekli ve güzel haber ateşim hala yüksek gidiyor kaydirigubbakcemile5
sevinmeye başladım umutlarım artıyor hiç istemesemde fisfisfis
bende anne olabilecekmiyim acaba ne olur kızlar bana dua edin...hayatım boyunca rabbimden hiç bişey istemedim sağlık dışında bu kadar... şimdi sadece sağlık ve bebek istiyorum ..dualarım kabul olsun benim ve tüm bebek isteyenlerin kucakları dolsun (amin
neyi ben sölemiştim anlamadım canım jasmincim ıhlamur iç bencede
valla bencede var gibi bebişin ki inşallah oyledir canım Allah ım gonlumuze gore versina.s.
hamilelikte hasta olursan içilmesinde sakınca olmayan bi ilaçç söylemişti biri senmi söylemiştin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?