En erken hamilelik belirtileri

kızlar çook mutluyum testim çift çizgi çıktı hihoyyyt
2. çizgi diğeriyle aynı koyulukta değil ama çok belirgin
testin yalnış çıkma ihtimali varmı acaba sonradan üzülmeyim
c.tesi için randuvu aldım kanda da baktırıcam
ays inanamıyorum : ))

aaaaaa tebrik ederim canım yaa bakın kızlar bi hamilemiz daha çıktı ama ceylan demişti bugün hamile çıkıcak diye yaşasıınnnhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

canım iki kere test magduru olarak simdidien tebrik ETMEYİM seni tam belli olsun ondan sonra inşallahyerimseniben adetin ne zamandı ben kacırdım senin olayını adetin bu zamanlardaysa dogrudur belki birde birkez daha yapsana canım tam belli olsun inşallah hailesindir bekliyoruz guzel haberlerinia.s.

Allah kucağına almak nasip etsin ne güzel yenilerimiz çok şanslı allah analı babalı büyütün

canımm tebrik ederimmm bu yeni girenler hep hamile yaaa bende kaydımı silip yeniden üye olacammm :)))

bende inanamıyorum halen : ) ağzım kulaklarımda
adet tarihimi tam bilmiyorum son 3 aylık şöyle
21.09- 16.10- 17.11
bayramın 4 .günü leke geldi sadece belkide yerleşme lekesiydi
ays çok mutluyum :))
rabbim herkese bu mutlulugu tattırsın
c.tesi doktora gidicem bi test daha var onu da yarın sabah ilk idrarda tekrar yapıcam
mutlulugum devam eder inşallah :)

evvvetttttt leke geldiyse canım kesin hamilesindir hele birde yarınki test cıkarsa ooo... inşallah inşallah

kızlar size bişey sorcam benim adet günüm yarın ama test yapsam çıkar mı acaba arar ara bulantılarım oluyo sizce yapmalımıyım test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…