bende inanamıyorum halen : ) ağzım kulaklarımda
adet tarihimi tam bilmiyorum son 3 aylık şöyle
21.09- 16.10- 17.11
bayramın 4 .günü leke geldi sadece belkide yerleşme lekesiydi
ays çok mutluyum :))
rabbim herkese bu mutlulugu tattırsın
c.tesi doktora gidicem bi test daha var onu da yarın sabah ilk idrarda tekrar yapıcam
mutlulugum devam eder inşallah :)
kızlar size bişey sorcam benim adet günüm yarın ama test yapsam çıkar mı acaba arar ara bulantılarım oluyo sizce yapmalımıyım test
kızlar size bişey sorcam benim adet günüm yarın ama test yapsam çıkar mı acaba arar ara bulantılarım oluyo sizce yapmalımıyım test
kızlar çook mutluyum testim çift çizgi çıktı hihoyyyt
2. çizgi diğeriyle aynı koyulukta değil ama çok belirgin
testin yalnış çıkma ihtimali varmı acaba sonradan üzülmeyim
c.tesi için randuvu aldım kanda da baktırıcam
ays inanamıyorum : ))
saolun kızlar çok tatlısınız sizden cesaret alıp gittim eczaneye : ))
tekrar tekrar bakıyorum halen çift çizgi hihoyyyt hihoyyyt
2 yıl 3 ay oldu evleneli
doğum kontrol hapı kullanıyordum temmuz sonunda bıraktım ilacı
5 ay olmuş : ) 25 yaşındayım tedavi olmadım
son 3 aydır her ay doktora gidiyorum ama : ) soru sormak için problem varmı baksınlar diye 3 farklı doktora gittim : )
eşimi arasammı akşammı söylesem
Rabbim herkese kısmet nasip etsin inşallah hepimize :Saruboceq:
saolun kızlar çok tatlısınız sizden cesaret alıp gittim eczaneye : ))
tekrar tekrar bakıyorum halen çift çizgi hihoyyyt hihoyyyt
2 yıl 3 ay oldu evleneli
doğum kontrol hapı kullanıyordum temmuz sonunda bıraktım ilacı
5 ay olmuş : ) 25 yaşındayım tedavi olmadım
son 3 aydır her ay doktora gidiyorum ama : ) soru sormak için problem varmı baksınlar diye 3 farklı doktora gittim : )
eşimi arasammı akşammı söylesem
Rabbim herkese kısmet nasip etsin inşallah hepimize :Saruboceq:
ndk geldim rahim filmini sormuştum hiç korkulacak birşey yok bende çok korkuyordum ama kortuğum gibi değil aynı adet sancısı gibiydi hiçte ileç almadım ne film öncesi nede sonrası benim zaten 2. ayın bakalım pek umudum yok gibi kısmet bide bu prolaktim ne biçim hormonsa düşmeside dert çıkmasıda benim 37,90 dı ama şuan ne durumda bilmiyorum daha önceki dostinex konularında okumuştum çoğunluğu düşükle sonuçlanmış açıkçası bu yüzdende korkuyorum bide geçen ay hastalanmama 15 gün kala ağrılarım başladı rahim filmindendir diye düşünmüştüm ama bu ayda aynısı var anlamadım bu neden kaynaklanıyor gün içinde 15 20 defa hep altta doğru baskı yapıyor hastalanmış ve hastalanacak gibi
ya ben ne zaman burda birinin hamişş olduğunu öğrensem,sanki kendimmiş gibi heycanlanıp sewiniyorum..ay bi de hem sırıtıp hem ağlıyorum noluyosa bana...kaydirigubbakcemile2senağlamakaçırdımmı ne keçileri.pek duygusal oldum son günlerde..-tatlicadiarzu-hepimize nasip olsun inşallahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?