En erken hamilelik belirtileri

bilmem artık işyerinde müsait olduğum kadarıyla hızınıza yetişmeye çalışıcam :sm_cool:

BİZİM TOPİCE YENİ GELENLER BİKAÇ GÜN İÇİNDE HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENİYOO UĞURLU TOPİCİZ BİZZ hihoyyyt.
KAZIK ÇAKANLARDA VAR TABİİ ONLARDA EL BİRLİĞİYLE KAZIKLARI ÇIKARMAYA ÇALIŞIYOLARRR. BAŞI BEN ÇEKİYORUM sırnaşık şey

gözün aydın patrıkcığım inşallah allah kucağına almayıda nasıp eder darısı olmayanların başına inşallah bizde birgün burda çığlık atark söyeriz inan çok mutlu oldum

cidden bugün amma yeni arkadaşımız var

Hepiniz hogeldiniz alışkanlık yaparız ona göre

çok yaratıcı fikirler var
test sonucunu bi zarfa koydum içinede not yazdım akşam bilgisayarının üstüne bırakıcam
ben yemek hazırlarken görür okur yanıma koşar : ))
rabbim hepinize kısmet nasip eder inşallah, herkes bu mutluluğu tatsın rabbim sağlıklı bebişler versin

zeynocum hoşgelmişsina.s. bu arada adet olcın galiba,.birden öyle bi his kapladı içimi,.offfffffffffffff-tatlicadiarzu-:bbo:

Kızlar benim adetlerim düzenli idi , en son sırası ile 28 eylül , 28 ekim , 19 kasım oldum(son ayda biraz düzensizliğim oldu). şimdi halen regl olmadım sizce biraz daha beklemelimiyim? karnım ve belim ağrıyo ama belirti yok. sizce ne kadar beklemeliyim?

kızlar bu arada tüm hoşgeldin diyenlere teşekkür ederim. kusura bakmayın ben şu an işteyim biraz geç yazıp geç bakabiliyorum sayfaya..

Arkadaşlar merhaba,bu ay korunmayı bıraktım 2 aralıkta son adeti oldum ve bayram sonrası idrar yollarında enfeksiyon sonucu önceden ameliyat olduğum böbreğime ağrı yaptı ve kartalda acile gittim.Doktor iğne yapacaktı dedim ki hamile olma ihtimalim var hemen idrar testi yaptı ve sonuç pozitif çıktı.Ertesi gün kadın doğuma gittim ve vajinal ultrasonda ve kanda gebelik görünmedi.İltihap için de ilaç kullanmak zorundayım sefuroks diye antibiyotik.
Tahlil sonuçlarının farklı olmasının sebebi ne olabilir sizce?

Slm kızlar petrik çok sevindim rabbim analı babalı büyümeyi nasip etsin bu ay benim kide 7 gün geçti ve adet oldum eger hamile olsaydım güzel bi akşam yemegi hazırlayıp servis tabagına bebek ayakkabıları olan bi hediye paketi koyacak ve babacım ben geliyorum yazacaktım. Senin fikrinde çok hoş umarım bu mutluluğun hep devam eder

Yeni hamişimizi tebrik ederim valla bi biz kaldık bizden başka herkes hamiş kesin çaktık kazıkları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…