En erken hamilelik belirtileri

umutsuz olmayın ben uzun süredir üyeyim ama girmiyordum siteye çünkü hep hamile başlığına bakıp okuyup üüzülüp kafaya takıyordum
kendime yasakladım kafaya takmamaya başladım
üzülmeyın Allah dua edin

CANIMCIMM İNŞALLAH OLMASSIN BİTANEM YAA. YENİ ÜYELER HEMEN HAMİŞ KALIYOOO SENDE HOŞGELDİN UĞURLU TOPİCİMİZEE :1hug:
BEKLE BAKALIM Bİ İKİ GÜN DAHA SONRA TEST YAPTIRIRIS SANA :)

Bizde çalışıyossss arada ama burayı takip etmek te işimiz sayılır :)))

benim müdürüm erkek tamda bilgisayarımı görüyor yazdıklarımı okuyormu diye ödüm kopuyor her neyse sana ne gibi tedavi uygulandı daha başındamısın ne kadar korunmadınız bi anlat bakalım kazık kaç aylık olduğunu benim vallah 1 yılı geçti ama tevdavi süresi 2. ay

sağol canım 1,5 senelik evliyim. yaklaşık 7 - 8 aydır deniyoruz. doktor sorun yok dedi ama olmuyo işte. hesapladım 15 aralıkta olmam gerekli idi.

kıss kopardın beniiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kazık kaç aylık olmuşuşmuşşşş:roflol:

evet arkadaşlarrr günün sorusuuu "KAZIK KAÇ AYLIK OLDUU???" :roflol::roflol:

ben 1.5 yıllık evliyim 23 yaşındayım temmuzdan beri deniyoruz olmuyoo. tedavide 3. aya başlicaz yarın rahim filmiyle yumurtlama tembelliği var bende yumurtalarım zor oluşuyoo iğne tedavisi görüyorum. bide ufak kistlerim var doktorum kistleri önemsemedi. tedaviye başladığımdan beri her ay inanılmaz belirtilerim oluyoo ama sanırım ilaçların etkisinden... dualarımızda unutmuyoruz bu topici kıslarrr.

bu arada yubacık nerde yaa 2 gündür girmiyooo :çok üzgünüm:

ayyyyyyyy canım kız hamilemiymişsinhihoyyythihoyyyt..hihoyyyt. cok tebrik ederim senii... bak ben sana ne dedim...pc basından mesajına bakıp hemen anladım hamile oldugnu:roflol::roflol: ay o dr un yazısı aklıma geldide:) ne salak dr muş .. ben anladım o anlamamıştı:roflol:

,

Mrh. Güzelgözlü benimde göğüs uçalrımda acıma olmuştu birde sanki uğuşma oluyprdu göğüs uçlarımda hamile olduğumu bilmiyordum meğer hamileymişim.şimdi yazdıklarını okuyunca benim belirtilerim aklıma geldi yazmak istedim. İnşallah sende hamilesindir ve sağlıkla bebişin kucağına alırsın canım.

ne olman gerekiyor hastalanmanmı belki olmazsın sendede bebiş varrdır belki hihoyyyt

şimdi burda yenisin ya buketcim bizim bazı tabirleri bilmessin sen. mesela;

zamazingo
çalışma
olmak
kırmızı kart
fasulye
taze fasulye

bunlardan bazıları kaydirigubbakcemile3

canımmmmmmmm cok tesekkür ederim.a.s. inşallah hamileyimdir.. senin belirtilerin nelerdi anlatırmısın bize

güzelgözlü günün normalde geçikirmi ki eğer tam vaktinde olursa hamilesindir belki test alıp baksana ay merak ettim çatlarım şimdi beni heyecan bastı

şimdi burda yenisin ya buketcim bizim bazı tabirleri bilmessin sen. mesela;

zamazingo
çalışma
olmak
kırmızı kart
fasulye
taze fasulye

bunlardan bazıları kaydirigubbakcemile3

iyide bunların karşılığı ne onu bilmem gerekiyor tahmin edebiliyorum bazılarını az çok ama yinede yanlış birşey demiyeyim :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…