Kızlar benim adetlerim düzenli idi , en son sırası ile 28 eylül , 28 ekim , 19 kasım oldum(son ayda biraz düzensizliğim oldu). şimdi halen regl olmadım sizce biraz daha beklemelimiyim? karnım ve belim ağrıyo ama belirti yok. sizce ne kadar beklemeliyim?
Bizde çalışıyossss arada ama burayı takip etmek te işimiz sayılır :)))
canım haklısın ama müdürüm tam çaprazda herşeyi görüyoo:)
sağol canım 1,5 senelik evliyim. yaklaşık 7 - 8 aydır deniyoruz. doktor sorun yok dedi ama olmuyo işte. hesapladım 15 aralıkta olmam gerekli idi.
benim müdürüm erkek tamda bilgisayarımı görüyor yazdıklarımı okuyormu diye ödüm kopuyor her neyse sana ne gibi tedavi uygulandı daha başındamısın ne kadar korunmadınız bi anlat bakalım kazık kaç aylık olduğunu benim vallah 1 yılı geçti ama tevdavi süresi 2. ay
çok yaratıcı fikirler var
test sonucunu bi zarfa koydum içinede not yazdım akşam bilgisayarının üstüne bırakıcam
ben yemek hazırlarken görür okur yanıma koşar : ))
rabbim hepinize kısmet nasip eder inşallah, herkes bu mutluluğu tatsın rabbim sağlıklı bebişler versin
,kızlarrr benim kasıklarım değilde bacagımın üstlerine kramplar giriyor ara sonra geciyorrr... yoksa üşüttümde o yüzdenmi bunlar:roflol: diğer adet dnemlerime yakın gögüslerim öyle agrırdıki dayanamazdm. bir keresinde eşim yalnışlıkla değimişti dirsegi.. gögüslerim kopuyor zannetmiştim.. yani bu kadar sancılanırdım gögüslerimden.. ama bu ay sancı filan yok. sadece ucları arada cok acıyor arada az acıyor.. bide bazen sol gögsüm bazende sag gögsümün ucu cok acıyor:roflol::roflol: nöbetleşiyorlar aralarında anlaşmışlar:roflol::roflol:
ne olman gerekiyor hastalanmanmı belki olmazsın sendede bebiş varrdır belki hihoyyyt
,
Mrh. Güzelgözlü benimde göğüs uçalrımda acıma olmuştu birde sanki uğuşma oluyprdu göğüs uçlarımda hamile olduğumu bilmiyordum meğer hamileymişim.şimdi yazdıklarını okuyunca benim belirtilerim aklıma geldi yazmak istedim. İnşallah sende hamilesindir ve sağlıkla bebişin kucağına alırsın canım.
şimdi burda yenisin ya buketcim bizim bazı tabirleri bilmessin sen. mesela;
zamazingo
çalışma
olmak
kırmızı kart
fasulye
taze fasulye
bunlardan bazıları kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?