En erken hamilelik belirtileri

benimde iki sene bebeğim olmadı çok tedavi gördüm ama sonuç alamdık neyse bir süre sonra kendiliğinden hamile kaldım yani tedavisiz. ben hiç beklemiyorum aklıma bile gelmezdi o kadar tedaviyle oomadı bundan sonra olmaz diyordum. Ama o ay göğüs uçlarımda acıma ve uğuşma oluyordu tuhaf bişeydi karınlanma gibi bişey yani bir gariplik olduğunu hissetim ama yinede kendimi umutlandırmak istemiyoırdum. sonra adetime 5 gün falan vardı tuvalate girdim. kahverengi akıntı olmuştu genelde bu hastalanmadan önce olurdu bende tabi benim morel sıfır yine bekliyorum adetim gelcek diye ama bende ne gelen var ne giden:) yani o kaverangi lekenlenmeden başka bişey gelmedi 3 4 gün sonra dr. aradım. bana dedi adet olcaksın bekle dedi ama dedim bugün günüm vehala yok dedim. o hala olcaksın diyo. neyse dr. güğvenmedim gittim. test aldım eczaneden. yaptım. veeee gözlerime inanamadım iki cizgi çıktı. O anı anlatmak o kadar zorki bağıra bağıra ağlamaya başladım çok güzel bişey hala gözlerim doluyor yazarken Rabbim sizde gösterir umarım dualrım sizinle. şimdi 11 aylık kızım var :) ama arkadaşlar kesinlikle umutlarınızı yitimeyin. ben herşeyimi yitirmiştim ama Allahım bana hi ummadığım bir anda verdi meleğimi.

kızlar müjde az önce denedim veeeeeeeeeeeee çift çizgi çıktı inşallah doğrudur lütfen doğru olsun sana binlerce şükürler olsun rabbim

ya benim kafam karıştı 5 dakkada bir hamile duyuyorum hayırlısı olsun ALLAH kucağınıza almayı nasip etsin kızlar beni kendimden şüphelendirdiniz acaba bendemi hamileyim gidip testmi alsam diye :) ama benim çok var 28 de hastalanmam gerekiyıor

Maşallah çok güzel allah bizlere de nasip etsin hoşgeldin aramıza..bizede o duyguyu yaşatsın rabbim..
iyide bunların karşılığı ne onu bilmem gerekiyor tahmin edebiliyorum bazılarını az çok ama yinede yanlış birşey demiyeyim :roflol:

ndk aramızda en çatlağımız sen boşver :)terimleri zamanla terketmezsen öğrenirsin:lepi:

canım benimmm allah bağışlasınn. nolur bize de dua ettt. neydi sendeki sorun canımm. yazmışmıydın kaçırdımmı yoksa?

kızlar müjde az önce denedim veeeeeeeeeeeee çift çizgi çıktı inşallah doğrudur lütfen doğru olsun sana binlerce şükürler olsun rabbim

ne diyosunnnnnnn canım yaaaa biz demedikmi yeni gelenler buraya hamile oluyolar diyeee. allah kucağına almayı nasib etsin canımm. koş kan testi yaptır yaaa. ayyyy bugün patlama var topicteeee.

buketttt hadi sıra sendeee, hadi test yap sendee:sm_cool:

güzelgözlü günün normalde geçikirmi ki eğer tam vaktinde olursa hamilesindir belki test alıp baksana ay merak ettim çatlarım şimdi beni heyecan bastı

canım hiççç gecikme olmadı daha... aksine erken gelir genelde...ay ne bileyim.. bende heyecanlandım şimdi..... yarın dr randevum var zaten.. kan testi yaptırı sanırım

canım benimmm allah bağışlasınn. nolur bize de dua ettt. neydi sendeki sorun canımm. yazmışmıydın kaçırdımmı yoksa?

Canım bende yumurtlama sorunu vardı. Bazı aylar yumurtalım çatlamıyordu. Bazı aylar yumurtlama olmuyordu. Eşimde de varikosel vardı. onun durumu kötüydü yani bize en son tüp bebek dendi ama ona bile garanti veremiyorlardı. aml. olsa dahi çok fazla şansımız yoktu tüp bebek konusunda ama demek zamanı varmış ve zamanı geldğinde meleğimizi aldık kucağımıza. sizlerde alacaksınız meleklerinizi kucağınıza Ben inanıyorum. ve yürekten diliyorum. ümidinizi yitirmeyin ne olur.

kızlar merhaba nasılsınız ben dün regl oldum çok ağladım çok üzüldüm ama yeni ay yeni ümit birde gebe kalanana kadr inş gebelik bölümine girmicem çok etkileniyorum yazılanlardan belki saçma ama öle işte inş isteyen herkez gebe kalırsınız kendinize iyi bakın

Ya kızlar bişey sorucam bu hamiş olanların illaki lekelenme gibi bişey olması şartmı o olmadan hamiş olunmuyomu

ne testi kız ndk benim regl ayın 28 i tutsa bile daha yeni rahime yerleşmeye çalışıyordur :roflol:

kızlarrr toplaşın bi bişe sorcam...hani hamişş arkidişler diyosunuz ya göğüslerde hassasiyet uyuşma filan ...ne zaman oluyo bu ..mesela şöyle söyliyim adetim 9 gün filan önce bitti..şuan göğüslerimdeki uyuşmanın bebişnen bi ilgisi olabilirmi yoksa bu başka bişemidir çokmu erken daha??

Kızlar Merhaba ,

20 Aralıkta hastalanmam gerekiyor ancak 10 gündür göğüslerimde şişlik var ,sol göğüsümde daha fazla uçlarına doğru sızlama oluyor ve ağrısı çok fazla 2 gündürde adet olucakmış gibi sadece sabahları kalktığımda ağrı oluyor . Akıntım biraz fazla . Sizce bu normal mı test alsam acaba birşey çıkar mı ?

döllenince hemen başlıyormuş gögüs belirtileri olabilir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…