Kızlar Merhaba ,
20 Aralıkta hastalanmam gerekiyor ancak 10 gündür göğüslerimde şişlik var ,sol göğüsümde daha fazla uçlarına doğru sızlama oluyor ve ağrısı çok fazla 2 gündürde adet olucakmış gibi sadece sabahları kalktığımda ağrı oluyor . Akıntım biraz fazla . Sizce bu normal mı test alsam acaba birşey çıkar mı ?
döllenince hemen başlıyormuş gögüs belirtileri olabilir inşallah
Yumurtlama dönemimdeki gibi değil tabiki . normal akıntımdan biraz fazla ama .Birde altım hep ıslak gibi Ama karnımın ağrımasına anlama veremiyorum . Normalde adetimin sadece ilk günü ağrım olurdu. Ama iki sabahtır hep hastalandım galiba diye kalkıyorum sonra geçiyor ...
kızlar müjde az önce denedim veeeeeeeeeeeee çift çizgi çıktı inşallah doğrudur lütfen doğru olsun sana binlerce şükürler olsun rabbim
karnın alt tarafında mı ne ağrı diyodu belirtilere kızlar galiba..test yaptınmı sen canım
Yumurtlama dönemimdeki gibi değil tabiki . normal akıntımdan biraz fazla ama .Birde altım hep ıslak gibi Ama karnımın ağrımasına anlama veremiyorum . Normalde adetimin sadece ilk günü ağrım olurdu. Ama iki sabahtır hep hastalandım galiba diye kalkıyorum sonra geçiyor ...
kızlar müjde az önce denedim veeeeeeeeeeeee çift çizgi çıktı inşallah doğrudur lütfen doğru olsun sana binlerce şükürler olsun rabbim
Karnımın alf tarafına doğru tabiki adet sancısına çok benziyor hyr test yaptırmadım . Kan testi yaptırayım değil mi?
walla dee:1shok: :1shok: ayhh heyecan yaptım bak şimcik..ama benimkisi tek göğsümde..bi de baya bi acıyo içten içe..bikaç saat önce başladı acımaya..hayırdır inşalaahh
kızlar bebişimin kalp atışlarını gördüm dün sizlerle de paylaşmak istedim.pıt pıt pıt okadar hızlı atıyoki.görmelydnz nutkum tutuldu.heycandan sorcağm herşeyi unuttum ya allah herkese tez zamanda nasip etsin bi evlat yaaaa.
ya kızlar bendede ayak topuklarım çatlamış gibi sanki.. yanki ayaklarım cok sıcak oluyo..normalde ayaklarım cok soğuktur.. ama 2 haftadır cookkk sıcak... belirti olabilirmiki sizce.. bide böyle heraksam damarlarım cekiliyor gibi hissediyorum.. acaba neden?
Ay nasıl aktif olayım ceylan hamilelik belirtilerine bakabilicek seviyede bile değilimki benAma bişey dicem size ya bende o söyledikleriniz oluyo bayramdan bu tarafa karın alt kısmımda ağrı mide bulantısı kahverengi lekeler ay özgeee neler oluyo sence ....bu arada yasminede devam ediyorum
kızlar bebişimin kalp atışlarını gördüm dün sizlerle de paylaşmak istedim.pıt pıt pıt okadar hızlı atıyoki.görmelydnz nutkum tutuldu.heycandan sorcağm herşeyi unuttum ya allah herkese tez zamanda nasip etsin bi evlat yaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?