En erken hamilelik belirtileri

Akıntının kıvamı nasıl yapışkan değilse olabilir hayırlısı yeni üyeler hep hamiş oluyor inşallah sende öylesindir

Yumurtlama dönemimdeki gibi değil tabiki . normal akıntımdan biraz fazla ama .Birde altım hep ıslak gibi Ama karnımın ağrımasına anlama veremiyorum . Normalde adetimin sadece ilk günü ağrım olurdu. Ama iki sabahtır hep hastalandım galiba diye kalkıyorum sonra geçiyor ...

döllenince hemen başlıyormuş gögüs belirtileri olabilir inşallah

walla dee:1shok: :1shok: ayhh heyecan yaptım bak şimcik..ama benimkisi tek göğsümde..bi de baya bi acıyo içten içe..bikaç saat önce başladı acımaya..hayırdır inşalaahh

kızlar bide ben anlatayım belirtileri ben hamile kalınca canm türk kahvesi istiyo (bu bnm belirtim)adetime dört gün falan vardı acayip karnım ağrıdı sanki adetim gelecekmiş gibi hafif hafif bulantılarım başladı hiç yemediğim şeyler koktu burnuma bide iki gündür göğüs uçlarım acımaya başladı çift çizgi çıktı ama kan görcem diye aklım çıkıyo rabbim herkese bu duyguyu tattırsın insan hissediyo zaten ya darısı hamile olmayan ve baby isteyenlerin başına inşallah

karnın alt tarafında mı ne ağrı diyodu belirtilere kızlar galiba..test yaptınmı sen canım

canım karın ağrısı gebelik belirtisi çünkü karın kasların genişliyor bebiş kendine yer açıyor olabilir hayırlısı kaydirigubbakcemile3

kızlar benim karnım ağıyor ve birşeyler batıyo sanki karnıma yürürken felan ya bu belirtilere takılmıycam diyorum ama olmuyor birde gögüslerim altı çok sızlıyor özellikle sol ((((

Ay nasıl aktif olayım ceylan hamilelik belirtilerine bakabilicek seviyede bile değilimki ben Ama bişey dicem size ya bende o söyledikleriniz oluyo bayramdan bu tarafa karın alt kısmımda ağrı mide bulantısı kahverengi lekeler ay özgeee neler oluyo sence ....bu arada yasminede devam ediyorum

walla dee:1shok: :1shok: ayhh heyecan yaptım bak şimcik..ama benimkisi tek göğsümde..bi de baya bi acıyo içten içe..bikaç saat önce başladı acımaya..hayırdır inşalaahh

tek göğsün müüü oda iyimişş kaydirigubbakcemile3:roflol:

kızlar bebişimin kalp atışlarını gördüm dün sizlerle de paylaşmak istedim.pıt pıt pıt okadar hızlı atıyoki.görmelydnz nutkum tutuldu.heycandan sorcağm herşeyi unuttum ya allah herkese tez zamanda nasip etsin bi evlat yaaaa.

ya kızlar bendede ayak topuklarım çatlamış gibi sanki.. yanki ayaklarım cok sıcak oluyo..normalde ayaklarım cok soğuktur.. ama 2 haftadır cookkk sıcak... belirti olabilirmiki sizce.. bide böyle heraksam damarlarım cekiliyor gibi hissediyorum.. acaba neden?

ayyy canım benimmmmmmmmm, bize de dua ediyomusunnnnnnnn:1hug:

haydin herkes çoraplarını çıkarsın topuklara baksınn:roflol:

sen korkma en iyisi sen burda bulunma yoksa yasmin kullandığın halde başlarsın kaydirigubbakcemile3

canım benim kankimmmm a.s. İşte budur pıt pıt diye çok sevindimm:hooray::hooray:
bizlere duanı esirgeme harika Allah sağlıklı kucağına almak nasip etsin

etmezmiyim ediyorum tabii ndk ayıpsın he hayinmiyiz okadar allah herkese varsin ama istyn hekrese versin sonra perişan oluyo çocuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…