En erken hamilelik belirtileri

tek göğsün müüü oda iyimişş kaydirigubbakcemile3:roflol:
dalga geçme nannn:mymeka:
negüzel yaa...maşallahhh

olabilir tabii...amanınnn kızlar pıtır pıtır hamile haberleri geliyo..gelmeye de dewam zannımca...:dance:

zuzuuummm hangi göğsün hakkaten solsa kız sağsa erkek olur haa ona göre :)

şaka yapıyom kısss takiliommm sanaaaa eski torpakkkŞeniz

etmezmiyim ediyorum tabii ndk ayıpsın he hayinmiyiz okadar allah herkese varsin ama istyn hekrese versin sonra perişan oluyo çocuklar

kabusssssssssss o bebişin resmimiiii oyyyyyyyyyyyyy, nolur bana yolla o resmi bi şekildee çok merak ediommmm. netarafında bebişşş dolmu sağmıı?

valla ben ne tarafta bilmyrem sormadım da ndk sen sorunca hönk dedim tıkanığ kaldım.ama ben belirtilerini en baştan beri hep sol tarafımdan aldım.alemsin he et o bnmm inanamasamda hala bebeğimmmm

slm kızlar ben geldim ayy o bebiş kimin ultrasondan bakıyo teyzelerine ayyy yerim ben onu çıtır çıtır bu arada bi topuk mevzuu var galiba kaçırdım ben nedir topuk belirtisimi

ayy kızlar zuzudamı hamile tebrik ederim canım yaa ceylaann ordamısın sen çok temiz kalplisin hee kız hamile çıkçak dedin çıktı bugün benide söylesene ne zaman kalıcam

zuzu hamilemi ayyy tebrik ederim cok sevindim.geçmişi okkuyamadım kusura bakmayın kızlar.varmı başka hamişimiz.yokssa cokmu sımardım.

[deryacım sagolll ya
benim adetim 28 ylül , 28 ekim en sonda 19 kasım oldum yani son adetim 22 günde oldu. bugüne kadarda hastalanmadım.ara ara karnım agıyo belime ağrı giriyo hastalanıcam gibi oluyorum wcye gidiyorum yok bisey. akıntım vardı su an azladı. 1 hafta öncede 4 gece üzt üste mide bulantısı yasadım. sabaha karsı ama su an mide bulantısıda yok akıntımda azaldı. hesaplamalarımda 15 aralıkta olmam gerekli diye gözüküyor.sence normal mi bunlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…